Partyflock
 
­ Nederland

Mad's Birthday bash 2008

gepubliceerd door , op
28 november 1971. De dag begon zoals elke andere herfstdag onwetend welk onheil de mensen te wachten stond. De komst van het duivelskind Mad was op handen. Deze nazaat van het slecht had enkele jaren nodig om zijn slechtheid tot volle wasdom te laten groeien en zijn zieke geest op de mensheid los te laten. Halverwege jaren '80 deed hij dit door in een deathmetalband te gaan spelen als drummer, na jarenlang verderf te hebben gezaaid op verschillende podia's ontdekte hij begin jaren '90 de hardcore, samen met z'n maatje Dj Psyco bestrierde hij toen de legendarische club Turn It Up in Elten. Sindsdien spreidt hij zijn evil over het hele land waar hij draait op legendarische feesten en in de coolste clubs. Ook heeft hij de titel Squirt Instructor weten te bemachtigen! Hoogtijd om deze oergabber Mad en zijn gedachte goed te eren in een nacht vol sex, drank en hardcore.



Op vrijdag 31 oktober 2008 zal voor de tweede keer het allemaal gaan plaats vinden op de plek des onheil, de De Olde Beth te Wehl (bij Doetinchem). Samen met zijn maatjes o.a Partyraiser, The Vizitor, Reiner en daarnaast nog de special guest dj's gaat het weer een ziekelijke harde natte nacht worden....... Inter-Events bekend vanwege hun geweldige aankleding, show, geluid en licht zal op deze avond weer alles uit de kast halen om het publiek van begin tot het einde te vermaken met danseressen, lasershows en nog veel meer extra's........

Line-up
Mad
Partyraiser
The Vizitor
Reiner
Affix
Mr. Sinister
The Beat Controller
Bex
Psyco
Detonator
Redemption
Chris van Cleef
Cyrax
Section 8 (live)
Hosted by mc Rudis

Kaartverkoop
Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar voor het bedrag van 10 euro (ex fee). Deze zijn online te bestellen via www.inter-events.nl.

14 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 65349, 27253}
Gaat gezellig worden :respect:
Aanwezig denk ik zo....:bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Bexxieeee :9
Artiest {SHOWLIST artist 6573, 107048}
8)
Artiest Bex
:bier:
Yeah baby :bounce:
 
Zin in!:D
:bier:
 
:beer:
Partyraiser Mad the Vizitor en MC Rudis :respect: knalleeee
Artiest {SHOWLIST artist 56391, 2037}
veeeel zin in :cheer: