Partyflock
 
­ Nederland

Sound Architecture

gepubliceerd door , op
In het kader van haar jubileumjaar geeft Sound Architecture op 18 april haar tweede editie van een reeks feesten in Waterfront Rotterdam aan de maas. Na een succesvolle eerste editie op 29 februari met o.a. Anja Schneider, 2000 and One en Monomachine, nu een editie met alleen Nederlandse dj’s en live-acts. Tevens zal in tegenstelling tot de eerste editie ditmaal alleen de grote zaal gebruikt worden, De Sound Architecture organisatie vind het veel gezelliger als iedereen bij elkaar staat te feesten.. das toch ook veel leuker..

De headliner van deze avond is niemand minder dan Joris Voorn. Wij zijn erg blij dat Joris Voorn, tijdens onze tweede editie van Sound Architecture, een extra lange dj-set van maar liefst drie uur ten gehore zal komen brengen. Joris Voorn draait al sinds 1997 en is in 2000 begonnen met produceren. Hij is een van de grootste technoartiesten, die Nederland de afgelopen jaren heeft voortgebracht. Dit wil niet zeggen, dat hij ook alleen techno draait. In zijn indrukwekkende dj-sets en live-acts vind je invloeden van deephouse, techhouse, minimal, techno en Detroit.

Veel van zijn producties zijn terug te vinden in de platenkoffers van de grote internationale artiesten. Joris Voorn heeft zijn releases uitgebracht op verschillende labels zoals Green, Renaissance, Different, Technesia Records, SINO, Sound Architecture Records en Wolfskuil Recordings. Daarnaast heeft hij ook een aantal mooie remixen gemaakt voor artiesten zoals Alexander Kowalski (Different), Vince Watson (Bio), Paul Kalkbrenner (Bpitch Control) en Secret Cinema (EC Records).

Tegenwoordig draait hij ook veel als de helft van het duo Rejected met Edwin Oosterwal. Samen hebben zij een eigen label: Rejected. Hierop zijn in 2007 een aantal dikke klappers uitgebracht, zoals Cliche, Dec Trec, For The People, Let’s Go Juno en Lost. Verder hebben zij releases en remixen uitgebracht op Musicls Music en 100% Pure.

Deze avond zal Joris Voorn bijgestaan worden door Joachim, de resident, oprichter van Sound Architecture. Samen met Taras van de Voorde die op dit moment met releases op labels als Octopus, Stolen Moments, Dualblock etc hoge ogen gooit zullen ze samen de grote zaal op temperatuur brengen.. Daarnaast zullen de twee talenten Mattheis en Paul Twin gezamenlijk een liveset neerzetten en zal ook Dimzen (Ruis, 8Bahn en Swingt de Pan Uit) een steentje bijdragen aan deze avond.

Voor degene die nog niet bekend zijn met de locatie.. Waterfront Rotterdam is een zeer intieme club met een ondergrondse sfeer, een erg goed geluidssysteem en een capaciteit van 900 mensen. De Waterfront Rotterdam is een zeer geschikte locatie voor technofeesten. De laatste tijd vinden er weer veel technofeesten plaats zoals Strictly Techno, Luid sprekers en Refuse.

3 opmerkingen

Werkzaam bij Vier
dimmuhhhh
das toch ook veel leuker..
:yes:
Paul & Mattheis!!! Wat een liveset!