Partyflock
 
foto Vince Watson
NaamVince Watson
FunctieDJ, live act
Geslachtman
HerkomstSchotland
Genresambient, deephouse, techno
SiteSite vincewatson.com
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramlastfmsoundcloudspotifyyoutube
Affiliatie
1

Biografie

With almost 25 years in the Electronic music industry, Vince Watson has released over 250 projects worldwide, including 11 albums and 75 remixes, and his hard work has been rewarded with recordings for some of the very best electronic music labels like Planet E, Yoruba, Poker Flat, Cocoon and Transmat as well as running his own Everysoul label.

His skillsets have allowed him to work with some of the very best electronic musicians including Laurent Garnier, Derrick May, Richie Hawtin, Sven Vath, Carl Craig, Osunlade, Steve Bug & Josh Wink and as a touring musician has been able to play at some of the worlds best clubs and events including Enter at Space, Ibiza, Berghain Berlin, Womb Tokyo and many events in The Netherlands.
21 mei 2005
Foto's, Rise, 21 mei 2005, Panama, Amsterdam
30 januari 2004
Foto's, High Quality, 30 januari 2004, Melkweg, Amsterdam

4 waarderingen

Guido Appeltants
amazing techno vibes
geweldige sound!
Herri
geweldige producer!!!!
Wedlock
geniaal!!!!

5 opmerkingen

vince watson weet wat progressive/deep house is..geweldige platen heeft ie :d
 
Werkzaam bij XT3 radio
Vince Watson special in Deep Monday

­

In de rijke geschiedenis van de housemuziek zijn er vele dj’s en producers de revue gepasseerd. Alleen slechts weinigen is het gegeven om in die tijd een onuitwisbare indruk achter te laten.De 34 jarige Vince Watson uit Schotland is een van die personen.Met zijn inmiddels 10 jaar oude release ‘Mystical Rhythm’ heeft hij zich rechtstreeks de geschiedenis boeken geschreven en vele harten binnen en buiten de technowereld veroverd.

Zaterdag 31 oktober was Vince Watson in Utrecht om te draaien op Altitude7 in Tivoli, de Helling. Deep Monday-host Mykaz stond deze avond in zijn voorprogramma en zag zijn kans schoon om de beste man te benaderen voor een special, om hem eens in de welverdiende spotlights te plaatsen. Wat volgde was een openhartig interview met Vince Watson over zijn muziek in heden en verleden, zijn drijfveren, zijn visie op de hedendaagse scene en zijn plannen voor de toekomst. Aan de hand van 10 uitgezochte eigen tracks krijgen we een kijkje in de keuken en in het hoofd van van Vince Watson, die daarbij zelf uitlegt wat zijn idee achter de track was.

Als klap op de vuurpijl zullen er 3 splinternieuwe tracks die nog moeten verschijnen, zijn primeur krijgen in Deep Monday.Als er nog geen reden was om in te tunen op XT3 techno radio, dan is dit het zeker!

Maandag 9 november is de Vince Watson special in Deep Monday.­

www.xt3radio.nl
 
Grappig dat ze hier ook al weten dat ie momenteel hier woonachtend is:D
Bos en Lommer zelfs:-s
Hij vind het heerlijk!
En toch staat ie hier minder vaak dan voorheen gelukkig wel vaste klant in The Tresor!
Geniale producties hoop hem snel eens aan het werk te zien (horen) ;)