Partyflock

Safari Lodge

Safari Lodge

op de kaart
AdresBoulevard Paulus Loot 2
2042 AE
Zandvoort
Nederland
Telefoon+31 23 57 12 628
SiteSite safariclub.nl
E-mailstrand@safariclub.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Vroegere namen
  • Safari Club, tot 18 april 2016
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Safari Lodge via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Safari Lodge
Laatste feest was op zaterdag 12 augustus 2017: Festifari
Statistieken


x
20·feesten
geen·in de toekomst
20·in het verleden
4·nieuwsberichten
3·video's
601·kliks
159·bezoekers · herkomst
135·unieke bezoekers
11Partyflockfans · herkomst
3.5 KFacebooklikes
1·opmerking
1·waardering
goed·stemresultaat (48 stemmen)
Nieuws
Making Waves Festival slaat weer toe! De vijfde editie zal plaatsvinden op 18 juni op het intieme stukje strand van de Safari Lodge in Zandvoort. Zon, zee, strand en de beste lokale indie/electronica en techno. En dat helemaal gratis! In samenwerking met Patronaat, Karton en Vibrant hebben ze de perfecte line-up samengesteld voor een onvergetelijke dag met de voeten in het zand.
Dansen met je blote voeten in het zand, losgaan in de ballenbak en chillen op springkussens met een bucket sangria in je hand...op Strandverblijf kan het allemaal.
Het is heel normaal om tijdens de zomermaanden overdag te feesten, er zijn dan ook rond deze tijd ontelbaar festivals te vinden. Nog voor de avond valt is het groot feest en rond middernacht gaan de meeste feestgangers weer huiswaarts. Overdag feesten is ideaal, want met een beetje geluk lig op tijd in bed en voel je je de volgende dag nog fris en fruitig ook!
Op zondag 29 mei 2005 wordt in het Safari Beach Resort aan het Zandvoortse strand Sparks of Life georganiseerd. Sparks of Life, een tweeledig evenement georganiseerd op initiatief van 4 studenten Media & Entertainment Management, staat geheel in het teken van de non-profit organisatie Dance4Life. 9
1 waardering
Myr73
goed

1 opmerking

Safari club xl :P