Partyflock
 
­ Nederland

Strandverblijf: een mini festival op het strand van Zandvoort

gepubliceerd door , op
Strandverblijf
21 mei 2014
Het is heel normaal om tijdens de zomermaanden overdag te feesten, er zijn dan ook rond deze tijd ontelbaar festivals te vinden. Nog voor de avond valt is het groot feest en rond middernacht gaan de meeste feestgangers weer huiswaarts. Overdag feesten is ideaal, want met een beetje geluk lig op tijd in bed en voel je je de volgende dag nog fris en fruitig ook!

Dit uitgangspunt heeft geleid tot het ontstaan van Dagverblijf, een plek waar je tijdens de donkere herfst- en wintermaanden op zaterdagmiddag al een feestje kunt bouwen. Dagverblijf combineert al goede dat zomerfestivals te bieden hebben alleen dan in een kleine setting. In een korte tijd heeft Dagverblijf een trouwe achterban opgebouwd en is het concept uitgegroeid tot begrip in Amsterdam en omstreken. Vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen!

Na alle mooie momenten van de afgelopen maanden, kon een zomerse variant niet uitblijven. Daarom organiseert Dagverblijf het mini festival Strandverblijf. Zaterdag 12 juli verplaatst het hele Dagverblijf circus zich naar de Safari Lodge Club op het strand van Zandvoort en kun je genieten van alles wat Dagverblijf te bieden heeft. Zo kun je deze dag onder andere rondneuzen op de mini markt, meedoen aan een potje Disco Bingo, yoga op housemuziek of een frisse duik nemen in de ballenbak!

Naast alle gekkigheid zijn er natuurlijk ook nog de DJ's die ervoor zorgen dat het strand vol dansende mensen komt te staan. Tettero, 2 Man en 1 Paardenkop, Verdi, en Haarlemse helden Roy Dee en DJ Roberto DaVinci zullen zorgen voor de nodige zomerse house klanken. Het strandhuis zal onder leiding van Primo Disco en zijn DJ vrienden muzikaal worden ingevuld.

Kortom, voor het ultieme strandfeest ga je 12 juli naar de Safari Lodge Club in Zandvoort!