Partyflock

IKON

IKON (afbeelding)
AdresKotterstraat 1
2030
Antwerpen
Telefoon+32 3 295 54 65
SiteSite ikonantwerp.com
E-mailinfo@ikonantwerp.com
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van IKON via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda IKON
WIN65 bezoekers
D-Rashid, F1rstman, Invictim, Irwan, Janasty, Sam Blans (nog niet compleet)
642 bezoekers
83 bezoekers
Johnny 500, Jonna Fraser (nog niet compleet)
388 bezoekers
Afgin, Anoebis, Blastoyz, Dohiyi, Ferratek, Firaga, Freedom Fighters, Girisha, Input Malfunction, Jagoa, Juan Verdera - The Muses Rapt, Kaikkialla, Lynx, R'Deem, SynSun, Vertical Mode, Volcano
Statistieken


x
103·feesten
4·in de toekomst
99·in het verleden
3·nieuwsberichten
7·video's
518·kliks
457·bezoekers · herkomst
274·unieke bezoekers
237Partyflockfans · herkomst
72.2 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (134 stemmen)
Nieuws
Wat een mijlpaal! Latin Lovers bestaat dit jaar 10 jaar en zal dat gaan vieren met een '10 Year Anniversary Tour' door heel het land en uiteraard mag een stukje buitenland daarbij niet ontbreken. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland strijkt met haar karavaan maar al te graag neer in BelgiŽ en dan meteen in de dikste club van Antwerpen: IKON!
De vluchtelingencrisis die Europa momenteel ondergaat laat niemand ongemoeid. We zijn tegenwoordig ongevoelig geworden voor beelden van oorlog, executies en bomaanslagen, maar toen er kinderlijkjes aanspoelden aan Europese kustlijnen, werd het duidelijk dat die mensen echt in nood verkeren en hulp en onderdak nodig hebben.
IKON kondigt zich aan als een nieuw revolutionair nightlife project dat veel meer moet worden dan de zoveelste nachtclub. IKON is een eventlocatie die elk weekend weer jongeren het beste van de elektronische muziek wil voorschotelen. Geen gure nachtclub, geen ouderwetse discotheek, maar een multifunctionele event space waar er plaats moet zijn voor alles en iedereen.