Partyflock
 

Festivalterrein Raamse Akkers

op de kaart
AdresRaamse Akkers
5076 PC
Haaren
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Raamse Akkers via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Raamse Akkers
REBiRTH Festival
REBiRTH Festival
REBiRTH Festival
Statistieken


x
19·feesten
1·in de toekomst
18·in het verleden
24·nieuwsberichten
14·fotoshoots
2358·foto's
93·video's
2·video's met alleen muziek
18361·bezoekers · herkomst
7669·unieke bezoekers
25Partyflockfans
1322·albumfoto's
8·opmerkingen
2·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (8044 stemmen)
Nieuws
REBiRTH Festival
23 november 2018
Ver van ons huis ligt een wereld die door de tijd is vergeten. Terwijl een oude bewaarder eindelijk ontwaakt, staan de poorten van een eeuwigheid aan amusement op het punt om zich te openen. Welkom, bij REBiRTH Festival 2019 - Guardian of Eternity! 3
REBiRTH Festival
31 januari 2018
We've invited over 100 artists to join our special 10 Years Ceremony on April 7 and 8. Old friends return and new faces will arise.
Op 9 en 10 april 2016 is het tijd voor de kick-off van het festivalseizoen op Rebirth Festival. Ben jij erbij tijdens 'The Wildest Adventure'? Rebirth Day 1 is uitverkocht, Rebirth Day 2 biedt je drie stages met de beste hardstyle, house en feestmuziek voor €25. Check hieronder alles wat je moet weten voordat je afreist naar Haaren om de start van het festivalseizoen te vieren.
Het tweede weekend van april is vaste prik voor Rebirth Festival, dé kick-off van het festivalseizoen. Day 2 van Rebirth Festival staat in het teken van twee avontuurlijke hostings. De mainstage wordt omgetoverd tot de muzikale keuken van Frequencerz, die de bezoekers bedienen op een onvergetelijke hardstyle experience met de spectaculaire presentatie van hun nieuwe album. In area 2 laten de mannen van Puinhoop Kollektiv je kennis maken met Puinhoop Extravaganza. Dit gaat natuurlijk uit de hand lopen! Als dit nog niet uitdagend genoeg is, kun je in area 3 kennis maken met lokale specialiteiten! Durf jij het aan!?
Op zaterdag 9 en zondag 10 april 2016 nodigt Rebirth Festival jou uit om de start van het festivalseizoen te komen vieren. Je zult er niet alleen voor staan tijdens ' The Wildest Adventure'. Rebirth Festival heeft namelijk tientallen andere heldhaftige avonturiers gevonden die je zullen vergezellen op het avontuur van je leven. Lees snel verder voor de line-up van Rebirth Festival 2016 Day 1 en voor de informatie van de voorverkoop. 1
Op 11 en 12 april 2015 is het tijd voor de kick-off van het festival seizoen op Rebirth Festival. De komende editie staat Rebirth in het teken van 'Rise of the Legions'. Heb jij je kaarten al in huis? Rebirth Day 1 is bijna uitverkocht, Rebirth Day 2 biedt je drie stages met de beste raw hardstyle, house en feestmuziek voor €25. Check hier alles wat je moet weten voordat je komend weekend afreist naar Haaren.
De kick-off van het festival seizoen vier je komend jaar wederom op Rebirth Festival! Op zaterdag 11 en zondag 12 april staat de zevende editie van Rebirth in het teken van 'Rise of the Legions'. Op Rebirth Day 1 kun je genieten van vier verschillende stijlen, elk vertegenwoordigd door hun eigen legioen van top dj's. Op Day 2 van Rebirth Festival sluit je de opener van het festivalseizoen in stijl af met dit jaar hostings van niemand minder dan Crypsis en Puinhoop Kollektiv.
Op zaterdag 11 en zondag 12 april vier jij de kick-off van het festivalseizoen met de zevende editie van Rebirth Festival. De komende editie staat Rebirth in het teken van 'Rise of the Legions'. Voor welk legioen ga jij door het vuur!?
Vier de start van het festivalseizoen op Rebirth! Met dit jaar op de zondag o.a. Frontliner, D-Block & S-te-Fan, Digital Punk vs Titan, E-Force vs Alpha² (live), The Flexican & MC Sef, La Fuente, Girls Love DJs en vele anderen! 3
De kick-off van het festivalseizoen vier je dit jaar twee dagen lang tijdens Rebirth Festival. Met de bekendmaking van de programmering voor de Crazy Carnival-area en de Gezelligheid kent geen tijd-area is de line-up voor Day 2 nu ook compleet. Naast de al bekend gemaakte Rebirth main-stage is er met drie goedgevulde area's voor ieder wat wils op zondag 13 april aan de Raamse Akkers in Haaren.
2 waarderingen
Katwijk Jaco
Qapital
Roel-Druten
Bfront

8 opmerkingen

Uitspraak van Piepenbrock | Oblivian op zaterdag 26 december 2009 om 23:10:
wat zijn de meningen over deze locatie wat betreft geluid/sfeer enzo?

Feesttent Raamse Akkers

1 · feest
1 · in de toekomst

Euh. geen idee?

Sfeer in haaren is altijd goed denk ik zo.. :p
laatste aanpassing
verwijderd
Uitspraak van Rick-e-Tik :vaag: op donderdag 31 december 2009 om 01:04:
Sfeer in haaren is altijd goed denk ik zo..­

:jaja: zoizo!
Reacties van vorige edities waren erg positief. Dit jaar schijnt het nog veel beter te worden!

Voor mensen die inside information willen: luister vrijdag 1 april tussen 21.00 en 0.00 naar The Limit - Madd Friday.

www.thelimit.fm
zin in!!!! :)
we hebben er zin in! tot morgen
Project XXX jongeeeeeeee