Partyflock
 
­ Nederland

Rebirth Festival 2016: All you need to know & timetable

gepubliceerd door , op
Op 9 en 10 april 2016 is het tijd voor de kick-off van het festivalseizoen op Rebirth Festival. Ben jij erbij tijdens 'The Wildest Adventure'? Rebirth Day 1 is uitverkocht, Rebirth Day 2 biedt je drie stages met de beste hardstyle, house en feestmuziek voor €25. Check hieronder alles wat je moet weten voordat je afreist naar Haaren om de start van het festivalseizoen te vieren.

Praktische info
Adres

Voer op je navigatie het volgende adres in:
Molenstraat 12
5268 KD Helvoirt
Volg vanaf dit punt de borden.

Floorplan & Timetable


Openingstijden
Rebirth Day 1 - 12.00-00.00 uur
Rebirth Day 2 - 12.00-22.00 uur

Kaartverkoop
Rebirth Day 1 is uitverkocht. Er zal geen deurverkoop plaatsvinden. Ze raden het af om via onofficiële kanalen tickets te kopen!
Voor Day 2 zijn nog kaarten á €25 beschikbaar via rebirth-festival.nl.

Rebirth Festival presenteert: Frontliner – The Wildest Adventure (Official Rebirth Anthem 2016)
Re-birth! De 'Melody Man' Frontliner is de maker van het Rebirth Anthem 2016. Hij neemt je mee op 'The Wildest Adventure'. Bekijk en beluister hier de officiële preview!



Rebirth Pendeldienst vanaf Station Den Bosch
De pendeldienst rijdt vanaf Station Den Bosch. Er zijn genoeg mogelijkheden om Rebirth Festival goed per trein/bus te bereiken en om na afloop weer veilig thuis te komen. Plan je reis via www.ns.nl/reisplanner.
Doe dit voor je vertrekt om irritatie te voorkomen. Bekijk hier. de tijden waarop de pendeldienst rijdt.

Vervoerspartners
Zoek je vervoer naar Rebirth Festival? Check dan: rebirth-festival.nl

Parkeren
Auto's kunnen worden geparkeerd op de daarvoor aangegeven parkeerplaatsen. Fietsen dienen worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig om je jas op te bergen.

Legitimatie en leeftijd
De minimumleeftijd voor Rebirth Festival is 17 jaar. Legitimatie is verplicht. Iedereen wordt gecontroleerd. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. Kopieën zijn niet toegestaan.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Pinnen
Het is mogelijk om te pinnen op Rebirth Festival, je wordt aangeraden om voldoende contant geld mee te nemen om lange rijen en irritatie te voorkomen.

Kom je met een bus/touringcar?
Geef dit dan even aan via bussen@rebirth-festival.nl. Vermeld hierbij duidelijk je naam en e-mailadres en of de bus wel of niet moet worden geparkeerd tijdens het evenement. Je ontvangt dan van de organisatie via de mail een parkeerkaart en instructies voor de chauffeur.

Weersverwachting
Niet is zo veranderlijk als het weer, het kan in april kan erg wisselvallig zijn. Op iedere site en in iedere krant staat wat anders. Zorg dus dat je je niet te luchtig kleedt. Een extra vest kun je altijd in je locker kwijt!

Overige info
Rebirth warm up
Alvast in de stemming komen? Check soundcloud.com/rebirth-festival voor enkele warm up mixen!

Aftermovie Rebirth Festival 2015
Heb jij de aftermovie van Rebirth Festival 2015 al gezien? Ruim 325.000 kijkers gingen je voor:



Social Media
Wil jij updates ontvangen van de opbouw en een kijkje achter de schermen? Volg dan via Snapchat: @RebirthFestival en op Instagram: @Rebirth Festival. Zorg dat je Rebirth volgt via Twitter en Facebook zodat je niets hoeft te missen. Door het feest toe te voegen aan je FB-agenda ontvang je automatisch updates bij het laatste nieuws!

Rebirth Festival 2016 – livesite
Tijdens Rebirth Festival maken ze gebruik van een live-site. Als bezoeker draag jij bij aan de inhoud hiervan. Zorg dat je in je posts de hashtag #REBIRTH2016 gebruikt, dan zie je jezelf of je vrienden misschien terug op de site.

Rebirth Festival 2016: Let's kick-off the festival season!
Tickets + info www.rebirth-festival.nl | [presence element=organization id=4967 includename]{aanwezigheid niet begrepen}