Partyflock
 
Forumonderwerp · 597229
­ Nederland
Waarom is jouw beste vriend(in) jouw beste vriend(in)? En hoe lang al?

Mijn beste vriendin is Anja (Foxy hier)
Ik ken haar al best lang (7 jaar ofzo)
Zo nu en dan "verwaterd" ons contact een beetje maar als we bij elkaar zijn is het altijd super!
We hebben al veel leuke dingen meegemaakt en ik hoop dat dat nog lang zo blijft! (K)

Mijn beste vriend is Michel (Maxer aka TechnoLove)
Hem ken ik nog niet zo lang (sinds AW.FS.02) maar we zijn wel echt goeie vrienden geworden in die korte tijd. Bespreken alles met elkaar.
De laatste tijd wordt het iets minder maar we belden echt minimaal 1x per dag met elkaar.

Waarom ik dit zeg?
Ik ga de laatste tijd door een beetje lastige tijd en mijn vrienden slepen me hier doorheen.
Zonder mensen als deze om me heen was het allemaal veel moeilijker....

Michel, Anja en natuurlijk ook Rudi.... I Love you guys!! (L)
laatste aanpassing
 
Noel (L)
(K) teruggg.....!!!!
 
helloo!!

Mijn beste vriendin is Eva (miss Eve), we zijn al beste vriendinnen sinds groep 1, 15 jaar dus!! Bij deze wil ik even tegen haar zeggen dat ze echt de liefste, gekste, tofste vriendin is die ik maar kan wensen! En dat ik het ontzettend lief vind dat je er altijd voor me bent, ook de afgelopen 4 jaar heb je me niet laten vallen terwijl ik het toen erg moeilijk heb gehad!!!

SJIMMIE YOU'RE THE BEST!!!!! FRIENDS FOREVER! LOVE YOU KUZJE SJORSSSSSSS!!!!!
mijn 3 beste vriendinnen hebben mij zo belazerd dat ik ze nooit meer wil zien! dus ik heb geen vrienden meer !!!

hahah echt wel en het zijn allemaal mannen, die zeiken tenminste niet zo!
Luv You 2 Girl:hug:

En wat Roxy hier boven heeft gezet klopt precies. We kennen elkaar al heel lang en we hebben al heel wat meegemaakt met z'n tweetjes, maar we zijn er altijd nog uit gekomen met z'n tweetjes:)

Daarnaast heb ik nog een beste vriendin alleen zijn we de laatste tijd wat uit elkaar gegroeid doordat zij 6 mnd geleden is bevallen, niet dat dat een verschil moet zijn, maar ze is toch meer beperkt, en ik wil gewoon nog genieten van m'n leven. Maar dat betekend niet dat we elkaar niet een paar x in de week bellen, kan haar ook echt alles vertellen.
mijn beste vriendin is me niggiej GABI (PaRDieJ QuEeNieJ) we zijn al 10 jaar dikke vriendinnen er is wel een periode geweest dat het minder is omdat ik was verhuist en andere school ensow maar het laatste jaar is het weer dikke pret!!

wijffiej IK HOU VAN JE!
laatste aanpassing
 
Mijn beste dinnetje is Suzie Chica aka Fuifschaapje :bounce:!!! mijn feestmaatje, mijn soulmate, mijn zus...
Mijn beste vriendje is Toontje mijn huisgenootje! (staat naast me op mijn profielpic)

verder ben ik heel gelukkig met nog veel goeie vriendjes en vriendinnetjes love them very much
(l) (k) (f)
laatste aanpassing
 
Artiest Harold
Mijn beste vriend is m'n neefje Dennis...
Ken hem al 22 jaar en we gaan de laatste 7 a 8 jaar super met elkaar om en we kunnen elkaar alles vertellen...... :knuffel:

Verder is m'n broertje m'n beste maatje.....
Ondanks af en toe een meningsverschil, steunen we elkaar door dik en dun.... :hug:

m'n beste vriendin is Fiona.....ken haar net een half jaartje, maar we bespreken alles met elkaar..... :kusje2:
oh ja en vriend :S

dat was patrick maar die ziej ik nu niej meer zo vaak want ik erug jammer vind!!
ik heb nie egt beste vrienden, gewoon meerdere die ik wel vaak zie.
en me eigen vriendin is gewoon me beste vriendin (l)
 
Mijn beste vriendin is Bea (~!Da HardStylisT!~). Ze heeft hier ergens boven ook wat over mij gezet :) Zo lief is ze wel :) Ik ken haar idd al heel lang.. wel langer dan negen jaar hoor B.. Weet je niet meer met dat klokkenspelles hahah.. dat ik altijd die stokjes op vrat.. elke week :D haha dat is zeker al uhmm toen we zes waren ofzo.. dus 12/13 jaar terug hihi.. in de eerste en tweede kwamen we bij elkaar in de klas.. toen boterde het niet altijd zo tussen ons, maar sinds ongeveer twee jaar wel weer.. en nu zijn we de beste vriendinnen EVER :) Ik ben sinds een maandje weer terug bij mijn ex en ik woon ook op kamers in Zwolle.. dus het is nu wel anders ja.. Maar ik probeer zo veel mogelijk tijd voor haar vrij te maken.. vanmiddag hebben we samen The Green Mile gezien :) Mooie film :) alleen jammer dat het laatste deel niet meer op de band stond he B!? Maar goed.. Tja Bea is mien allerbeste vriendin en dat zal zeker altijd zo blijven.. :) bespreek ALLES met dr :) Luv Yah Pop!

Mijn beste vriend.. dat zijn er eigenlijk twee.. met mijn vriend bespreek ik ook ALLES.. hij is tja net als Bea mijn "steun en toeverlaat", om het zo maar eens te zeggen. Van hem hou ik ook superveel natuurlijk. Maar een goede vriend van Jort en ook van mij (Daniel) is tevens een hele goede vriend van me, ook mijn beste vriend :) aan hem kan ik ook ALLES kwijt. Hij is er ook ALTIJD voor me :) popkes! :) Jort en Daniel, donderdag en vrijdag maken we er leuke dagen van in Zwollywood :D
Bea, we gaan snel weer stappen (2Fast!! :D)

(K) Paula
 
mijn beste vriendinen zijn
debora a.k.a roelpiemel
floor a.k.a roelpiemel
gea a.k.a roelpiemel
en *LiEnTjUh*
 
Aah Ewelina wat lief!! Mijn beste vriendinnen zijn:
Ewelientje a.k.a Roelpiemel :lief:
Floor a.k.a Roelpiemel :lief:
Gea a.k.a Roelpiemel :lief:
En niet te vergeten Kim en Lianne whehehe :kots:
 
Ewelientje a.k.a Roelpiemel

Flamie :lief:
 
mijn beste vriendin is Sharon.
ken haar nu zo'n 6 jaar, via school. Vroeger zag ik haar elke dag, nu max 1 keer in de week, maar dat maakt nie uit.. ze is mn popje. We hebben 1 keer een dag ruzie gehad, verder nog nooit. Als ik haar aankijkt, snapt ze gelijk wat ik bedoel:) Ze is een heel ander persoon dan ik, maar toch hetzelfde. Moeilijk uit te leggen. Er is een hoop veranderd in die zes jaar, wij ook, maar tis alleen maar hechter geworden. Ik ben op niemand zo trots als op haar. Zij gaat het maken! En later zitten we samen in het bejaardenhuis, mooie herinneringen op te halen :)

Verder ben ik heel goed bevriend met nadja (evilfaith) Is denk ook dat wij nog heel lang vriendinnetjes zijn, maar de afstand maakt het een stukje moeilijker.(Gouda-Geleen :S) Je kan wel bellen ofzo, maar das niet hetzelfde. Het idee alleen al dat ze zo ver weg zit vind ik klote. Maar ja.. je doet dr nix aan. Ik hou van jou nadja popje :)
laatste aanpassing
 
mijn beste vriendin is Tamara, op pf Venomous aka Poekieh. ken d'r nu al ong 14 jaar of zo waarvan 11 jaar vriendinnen, vroeger mochten we elkaar niet :D is toch goed gekomen, wel een x 1 jaar geen contact gehad bijna aangezien zij verhuist was, en dat is ook weer goed gekomen

en me beste vriend tsja, niet specifiek 1 heb er meerdere eigenlijk :) staan dan ook altijd voor me klaar als er wat is. en zo ook andersom
laatste aanpassing
Artiest SeNz
mijn beste vriendinnen/vrienden zijn de tweeling es en el .....

1200 en 1210 worden ze ook genoemd ;)
laatste aanpassing
 
Mijn beste vriendin is al minstens 10 jaar Helen. We hebben echt zoveel meegemaakt samen! Het klikte meteen toen we elkaar op ons 11e leerden kennen en we zijn door dik en dun vriendinnen gebleven; daar kan niemand meer tegen op! Wel erg jammer dat we elkaar niet zo vaak meer zien sinds zij ergens anders is gaan wonen :(
Ik hou van je sis! :knuffel:

En mijn beste vriend is Rob sinds 3 jaar ;) :lief:
laatste aanpassing
Ik heb geen beste vriendinnen of vrienden meer, alleen nog maar kennissen...

De relatie met mijn beste vriendinnen van vroeger is langzaam doodgebloed...zo gaan die dingen vaak als je wat ouder wordt en het huisje, boompje, beestje, kindje verhaal om de hoek komt kijken...
We zijn op een gegeven moment allemaal ieder onze eigen kant opgegaan...

Eigenlijk mis ik het niet ook, alleen soms als ik wat leuks wil doen en ik er noodgedwongen alleen op afmoet, dan is het weleens minder, maar verder vind ik het wel lekker zo, ik ben nou einmaal een einzelgänger...
laatste aanpassing
mijn beste vriendin is Joanne (ook wel Obbie genoemd, komt hier nooit) we kennen elkaar een jaar of vijf :)
Vanaf t begin klikte t :D
Heb een liefste vriendinnetje, Maartje, ken haar nu drie jaar en het klikte meteen, ik zie haar jammer genoeg niet zo heel vaak omdat we vrij ver van elkaar wonen.
M'n liefste vriendjes, Sjakie en Bemmeltje, ken ik al vrij lang. Ken ze allebei een jaar of 9 van m'n studententijd, en gelukkig is de vriendschap niet over nu we allemaal ergens anders wonen en elkaar niet zo heel vaak meer kunnen zien. En m'n vriendje natuurlijk, ken hem ook al heel lang en er is een lange vriendschap aan onze relatie voorgegaan :)
2 Ukkie

Yepz dat probleem had ik ook!! Echt iedereen dacht omdat ik daar dus best vaak bleef en sliep dat ik sex met dr had:S

Ach ja sommige mensen kennen het niet... een vriendschap tussen een man en vrouw:S
is melis(zit nie op pf).....ken d'r al bijna 8 jaar...ik kan echt altijd met alles bij haar terrecht..met d'r lachen en ze staat altijd voor me klaar..klikt vanaf het begin meteen..ondanks dat we zo erg verschillend zijn.:D :hug:
Zie d'r alleen nu wat minder omdat ze is gaan samenwonen...das wel jammer.
laatste aanpassing
 
ik heb veel verschillende vriendinnen en het is moeilijk om te zeggen wie nou je beste vriendin is maar dat is denk toch laura (op pf het zonnetje in huis)ik ken haar al 19,5 jaar ofzo...jaaaa lang he:)
hehehehe wat zie ik daar me naam

Flamie :lief: *LiEnTjUh* *bloos*
Mijn beste vriendin is Machtelt >> Maggie Hardstyle

en mn beste vriend is Jurjen >> Ju®jen!
 
Mijn beste vriend is fred (zit niet op pf) ken nog niet echt lang (1 jaar) maar hij weet echt alles van me en als er iets is is hij echt de eerste naar wie ik toe ga :D
"Mijn beste vriendin is al minstens 10 jaar Helen."

Thats me! Love u2 Sis!!
(k)(k)(k)
 
I Love Ya Poeka :lief:



Dikke (K)
love u schatje en je weet hoe ik over je denk:):):):):)

you'll always be my number one

:flower: :lief:

dikke (K)(K)(K) en een :hug:

maxer
Mijn beste vriendinnetje is LADYENZYME al 8 of 9 jaar lang

:lief:

:knuffel:
Nah hierboven vertelde ik al dat Paula (Addicted-2-hardstyle) mijn beste vriendin is...

Ook wil ik nog even een stukje over Johanneke vertellen (JoyO)!!!
Ik ken JoyO echt nog niet zo lang maar het is in korte tijd een super goede vriendin van me geworden!! Wil iedereen gewoon even vertellen dat ze een superpop is!! Waar ik altijd bij terecht kan!! Ook bespreek ik met haar heel veel dingen en ze helpt me altijd uit de knoop!! Ook altijd heel gezellig met haar in de stad!! Kan het gewoon super goed met haar vinden!!

Bist een geweldig meid pop!!

Dikke kuss (K)(L)
 
zeg size, verstoor mijn fantasie nou niet zo bruut ;-)
VET lief verhaaltje van poppie bea (~!Da HardStylisT!~) hiero boven..:)

zal ook ff verhaaltje over haar vertellen!! Ik ken haar nog niet lang, en weet ook niet echt hoe ik haar heb leren kennen whaha maar het is in die korte tijd echt een goede vriendin van me geworden!! Ik kan echt alles aan der kwijt, echt fijn is dat haha..en ze helpt me ook altijd overal mee! en weet me altijd op te vrolijken..:P Je weet wat ik bedoeel..haha
echt super hoor!! (Y) je bent een poppiee!

DIkke kuss (L)
laatste aanpassing
Verder zijn mn beste vriendinnen marrit en loes..maar die staan niet op pf..:)

en wou nog ff vertellen..dat Maggie (Maggie Hardstyle) ook zo'n skeeeet is!! ook echt een goeie vriendin van me! =) haar ken ik alweer een tijdje..ik kan echt zo goed met der opschieten!! Ze is echt een top wijffie :) (L)
Kan ook aan haar altijd alles kwijt, ze luistert altijd wel! en op stap met haar..is ook dolle pret..dik vermaken :) whaha

en deze zomer o.a waarschijnlijk met haar naar BLANES!! whoeeee
moet voltooien man! :)
laatste aanpassing
Nancy ut toverpopje 27 januari 2003 19:18
zeg size, verstoor mijn fantasie nou niet zo bruut
--------

Hoe hij het verteld, is het juist mijn droom voor de toekomst

Als ik oud ben en in een verzorgings tehuis zit, wil ik gewoon nog steeds uren vaag zijn door alle drugs ;) Gewoon wat wartaal uit slaan, das toch een stuk beter dan het standaard dement zijn
En je beste vriend/vriendin ;) Dat veranderd toch elke week????????
Mijn beste vriendinnetje is Naomi, DieSeltjuh hier. Gewoon omdat ze heeeel erg lief is, en omdat ik heeeel erg met haar kan lachen en ik kan verschrikkelijk goed met haar feesten! Daarom dus! En dat al ongeveer 5 jaar! Naomi, Love ya! (K)
 
Mijn beste vrienden zijn mensen die me nog nooit hebben belazerd en er altijd voor me staan, hun hersenen gebruiken en loyaal zijn. Dat zijn ook me enige echte vrienden. De rest is bijzaak.
Mijn beste vriendin is Zesay.. ik ken haar nu zo'n 15 jaar ofzo.. en ze is de enige die alles van mij weet.. ze staat niet op PF btw, want ze leidt nogal een ander leven dan ik.. en ik zie dr ook niet zo vaak.. maar die band tussen ons blijft er toch altijd..

en mijn beste vriendje is Niels (FirstRebirth) ik ken hem nu 2 jaar ongeveer.. en we hebben wel eens ruzie enzo, maar dat komt altijd wel weer goed, en we gaan ook wel vaak naar feesten enzo en dan hebben we de tijd van ons leven! :D ik kan ontzettend veel lol met hem hebben!

ennuh verder heb zijn er nog heel veel mensen waarmee ik heel goed bevriend ben.. :) maar die weten dat allemaal zelf wel.. :P
Artiest {SHOWLIST artist 45822, 30830}
Niemand is bijmij "de" beste, ik trek niemand voor :)
der zijn wel n paar die ik wel zeer goeie vrienden kan noemen
 
chrissie is mijn beste vriendinnetje, 4 jaar alweer!
het begon met vreselijke haat en nijd! zij kwam nieuw in de klas en ik vond haar superarrogant en stom en dat vond zij ook van mij!
nou binnen korte tijd beste vriendinnen! :)
laatste aanpassing
 
margriet* en anna-marie
mijn beste vriendin is robin en al voor 3,5 jaar .
Zij is de enige die ik 100% kan vertrouwen en we hebben veel hetzelfde:D het zal zeker lang duren want we gaan als we 18 zijn naar italie en thailand lekker saampjes...:D
 
Poeka :lief:

:D
laatste aanpassing
 
:lief: Pimboli :lief:

Luv Ya :D
paul mn vriend en aller beste vriendje :) (L)
 
pff elke vriend behandel ik gelijk.
anders krijg ik weer problemen zoals vroeger dat ik steeds afspraken met iedereen tegelijk.

Maar de beste vriendin ?
Daar is maar 1ntje van en zij is de best.:flower::bloos:
met haar kan ik lachen en mijn dingen vertellen waneer ik down ben enz enz.
ik sta altijd voor haar klaar en zij hopelijk ook voor mij.
jij bent mijn beste vriendin met stipt :lief:

de rest is zeker verwaterd

verder deel ik alleen alles met mijn ouders

heb ook wel goede vrienden, maar hou bij hun toch een hoop voor me omdat ik vaak acht dat zij geen ervaring hebben met bepaalde dingen of gevoelens
Ik heb meer vage kennisen dus hou het meeste lekker voor me zelf ;)