Partyflock
 
Forumonderwerp · 1059653
­ Nederland
 
Artiest Garong
Garong & Da Lunacy's B-Day

Ramblaz Hardcore is een tijdje weg geweest maar gaat het nu wel heel erg bont maken. In de line up staan al 7 hele goeie DJ?s. Maar vanavond draait het er om wie er niet op staan.

Zoals men inmiddels wel gewend is van Ramblaz Hardcore staat er nu ook weer het beste wat er in de regio te krijgen is. Naast dat bestaat de kans dat je aangenaam verrast gaat worden wie er in 1 keer achter de draaitafels staat. Dalunacy en DJ Garong hebben een interessant DJ netwerkje in hun vriendenkring verkeren. Bevriende DJ?s en verjaardagen dat is een bekend verhaal, ze willen toch efkes komen draaien. Maar wie dat zijn dat kunnen we niet zeggen maar laat je verrassen net zoals de jarige jobjes zelf.

Ron ?Dalunacy? is al jaren de motor achter vele evenementen in de Ramblaz, dankzij hem hebben we al veel goeie en hele goeie DJ?s kunnen begroeten in de Ramblaz. DJ Garong, anderen kennen hem misschien als meneer Garong dit laatste betreft voornamelijk Partyflock mensen. Deze gast uit het ?niet te meten woonwinkeloppervlakte? Waalwijk is al verschillende malen te gast geweest in Ramblaz. Niet alleen Ramblaz heeft hij in zijn biografie staan maar ook grote feesten zoals Hellraiser,Q Base,Mysteryland, Nature One (festival) en vele andere heeft hij overgoten met zijn eigenzinnige style.

De namen die we wel al mogen en kunnen vermelden die mogen er ook zijn. Het zijn zeker niet de minste en eigenlijk de grootmeesters uit de regio. Ook zij hebben een aardig staat van dienst achter hun naam en ook zij hebben een groot evenement vanaf achter de draaitafels meegemaakt. De voorlopige line up van deze avond is als volgt:

Elcol
Raveroy
Davo
Syco Illness -1st live performance-
Garong
Adnoctum
Dios

Entree is ?5,-
Open vanaf 22:00 uur, na 01:30 uur geen toegang meer.
Leeftijd vanaf 15 jaar.
Legitimatie verplicht!!

Bij voldoende animo zullen er enkele taxi-busjes ingezet worden om de bezoekers op en neer naar Ramblaz te rijden!

De link voor de Partyflockers onder ons:
http://partyflock.nl/party/144166
laatste aanpassing
wordt gezellig :bier:

Uitspraak van verwijderd op donderdag 7 mei 2009 om 17:07:
taxi-busjes

juist!
laatste aanpassing
 
Artiest Elcol
:bier: mooi dat ik vroeg mag beginnen!
Zin in :D
Word gezellig :yes:
Ah.. denk dat ik dit moet missen man, heb dan waarschijnlijk een bedrijfsuitje :/
Word weer lachen :jaja:

Heel het zooitje ongeregeld bij elkaar :bier:
Houd wel een plek voor mij vrij in de taxi! ;)
:bier::bier::bier::bier::bier: