Partyflock

Verslag van Defqon.1 Festival, 19 juni 2004

 

Verslag van Defqon.1 Festival, 19 juni 2004

door , gepubliceerd op
Defqon.1 Festival (flyer)
-------------------------------------------------
My fellow countrymen, on Saturday the 19th of June, 30.­000 lovers of the harder styles of dance music invaded Almere-Strand.­ Immediately we were at Defqon 1 and sent out our best DJ's to blast the invaders with ear-slamming beats, did they succeed? Read on and find out.­
-------------------------------------------------

Invading the terrain

Na vorig jaar ook naar Defqon 1 geweest te zijn en me daar enorm vermaakt te hebben was de keuze om weer te gaan natuurlijk snel gemaakt. Mijn zusje ging er ook heen maar die wilde er al om 11:00 zijn en dat vond ik zelf een beetje te vroeg dus ik vertrok wat later uit Gorinchem. Rond 14:30 was ik op het festivalterrein, helaas waren er geen kluisjes meer terwijl ik toch graag een paar spullen kwijt wilde. Dus ik probeerde m'n zusje te bellen (zij had namelijk wel een kluisje) en daar kwam dus al meteen het eerste minpunt. ik kon geen verbinding krijgen omdat het netwerk bezet was. En om nou 1 persoon tussen 30.000 man te gaan zoeken is ook onbegonnen werk. Maar gelukkig kreeg ik op een gegeven moment wel een SMS erdoorheen en een rond drie uur had ik d'r dan eindelijk gevonden. Even wat spullen kwijt raken en toen kon het feest beginnen.

Going into battle
­[img]http://home.planet.nl/~vlie0811/defqon1.jpg[/img]

Het was alweer rond een uur of 15:00 en we begonnen bij de Red stage, die er zeer vet uitzag. Pavo was hier al stevig aan het draaien en ik begon dus maar eens aan een warming-up :) Toen had ik om 16:00 een meeting met pulsar en Mantra en daar ben ik een groot deel van de dag verder mee opgetrokken. We zijn even naar Dana geweest en daarna even wat gaan eten, daarbij komen we op het volgende minpunt, de foodbonnen, 5 bonnen voor 5 euro en een broodje hamburger was 4 bonnen. dan heb je dus 1 bon over waar je eigenlijk niks van kan kopen. Maar goed, hierna gingen we naar Mark Norman, hij draaide erg lekkere hardtrance, natuurlijk veel eigen producties (Overkill, Phantom Manor, Remix van Love Comes Again) maar het klonk allemaal erg lekker. Hierna nog even een stuk van Cosmic Gate meegepakt en daarna naar één van mijn nieuwe helden gegaan, namelijk DJ Rush! Wat zette deze vent een geweldige set neer zeg! Heerlijke energieke en harde techno waar ik helemaal los op ging. Toen nog even met pulsar een half uurtje naar Miss Djax gegaan en hoewel ze ook erg stevig draaide had ze niet zo'n energieke set als Rush, daarom gingen we hier weer heen na een half uurtje. Daarna kwam DJ Luna op waar we nog een klein stukje van hadden meegepakt. Hierna zijn we even ergens gaan zitten en hebben we nog gekeken in de Purple tent waar op dat moment een erg schone dame aan het draaien was, hopelijk is hier nog een foto van want dit vond ik een erg knappe dame. En verder nog eventjes in de hardstyle tent gestaan. Hierna gingen we naar DJ Amok die ook een erg lekkere set neerzette, ook heerlijk stevig en energiek. Helaas moest Mantra al weg omdat hij anders niet meer thuis kon komen, dus toen ging ik maar verder met pulsar. Na Amok gingen we nog even naar Technoboy als afsluiter en waar ik pulsar dus kwijtraakte :(
En omdat het netwerk weer veel te druk was kon ik hem niet bellen, maar gelukkig zat hij op de plaats waar we zouden komen als we elkaar kwijt zouden raken dus ik had hem weer snel gevonden.
­[img]http://home.planet.nl/~vlie0811/defqon.jpg[/img]

Aftermath

En toen was het feest weer afgelopen en gingen we weer naar huis. pulsar even afgezet in Vianen en toen weer verder naar Gorinchem waar mijn bedje al op me lag te wachten :)

Conclusion

Q-dance heeft met Defqon weer een geweldig festival neergezet en ondanks dat het zonnetje niet de hele tijd scheen was het weer over het algemeen erg goed, weinig regen, goede temperatuur, kortom perfect festival weer. De sfeer was ook supergoed, iedereen was gewoon erg vrolijk en ik heb gelukkig nergens vechtpartijen gezien. Kluisjes waren zeker een goed idee, alleen jammer dat er eigenlijk veel te weinig waren.

+ de sfeer
+ de vrouwen
+ DJ Rush/DJ Amok
+ Het weer
+ Mantra en pulsar, tof om jullie weer eens gezien te hebben!

- Slecht bereik met de mobiel
- Foodbonnen
- Stof/opstuivend zand

Foto's gemaakt met de Sony Ericsson T630
Verslag van Defqon 1 (2003)
pagina laatst gewijzigd op

5 opmerkingen

verwijderd
:bounce: :D

Leuk report (y)
zeker wel gaaf geweest met jullie! flink uit me dak gegaan :D
Vette intro
permanent verbannen
Drokz V.s. Akira waren toch wel 't betere werk(y)
verwijderd
Daar hedde je helemaal gelijk in josti de 10 was een van de vetste momenten van de dag.­