Partyflock

Emporium Festival 2016
verslag van Emporium Festival, 28 mei 2016

Emporium Festival 2016
verslag van Emporium Festival, 28 mei 2016

door , gepubliceerd op
FeestEmporium Festival · Brasil
OrganisatieEmporium Site
Matrixx Site
LocatieDe Berendonck Site
Datumzaterdag 28 mei 2016
StadWijchen
Emporium en StorySound. pfffff leuk verhaal en reclame in de Gelderlander. blabla bla bla uitgebreid gedetailleerde uitleg over van alles en nog wat over jullie passie en over het organiseren van mega parties inclusief charactercounts en toekomstperspectief . dollar dollar dollar :-( :-(:( ! wij van WC eend. Als je écht geld wilt verdienen in het buitenevenementen traject dan zul je toch echt een stapje meer of wel misschien wel 2 stapjes meer moeten zetten i.p.v. op het voortborduren uit het verleden georganiseerrde parties. Als je echt in t het buitenland (lees Nederland) in het wild wilt opvallen in het huidige karige partybeeld in Nederland moet je toch meer kijken naar Praag, EDC of UMF etc. verhouding party/$$$$ is niet in verhouding.
Als je alleen met simpele brazilian girls en decors . luister naar je échte trouwe fans! Dit jaar hebben jullie echt gelukt gehad met het weer. overall het geluid was k*t en het vuurwerk was erg karig. 2017 editie moet echt beter incl.Tr@nce ! Dit geldt ook voor de 4-daagse feesten op de roze woensdag.
pagina laatst gewijzigd op

3 opmerkingen

Jeej zeg, erg op je teentjes getrapt omdat de trance geskipt is?!

Ja we hebben geluk gehad met het mooie weer, en ja dit zorgt op elk festival voor een betere sfeer, maar een noodzakelijk kwaad was t echt niet. Vond het hele festival eigenlijk erg netjes verzorgd. Zowel qua stagedesign,, aantal barren/eetgelegenheid, danseressen etc. Overal was wel weer iets te zien of te doen. Loungekussens, hangmatten , vollybal etc etc. Ook de foodcourt zag er toch super uit!? Vond dat echt iets gezelligs hebben! Ook de optochten etc probeerden toch echt wel die Braziliaanse sfeer mee te geven.

Drank/Eet prijs was ook gewoon netjes. flesje water 1 munt ipv 2 zoals op vele andere festivals, mix 2,5 ipv 3 munten. Drinkbaar water en gratis deo bij de toiletten en ga zo maar door.

Ok, het wegkomen van de parkeerplaats is al jaren kut maar dat ligt volgens mij meer aan de ligging van het terrein. Overal stoplichten enzo, daar kan ook weinig aan gedaan worden. Overal zag je wel netjes mannetjes die het verkeer begeleide zodat t niet 1 grote puinhoop werd. wel asociaal zijn de parkeerkosten van 13 euro!

Dan nog het gezeur over het geluid. Ik heb wel eens betere feesten meegemaakt maar zo slecht was t toch niet? Heb niet overal gestaan maar bij de freestyle en main hs was t prima te doen!
Karig vuurwerk? Dit is toch gewoon netjes --> https://www.youtube.com/watch?v=q4tdj17LPrA

Ga het vooral vergelijken met UMF of EDC waar je 100 euro voor een kaartje neer moet leggen. Ik denk dat ze met een nette 45 euro gewoon iets prima's hebben neergezet! (een loudness is prijstechnisch veel slechter. 30 euro en dan krijg je alleen een fabriekshal met wat licht en geluid en 15 artiesten.

Dus blijf volgend jaar aub lekker thuis. Komt de sfeer waarschijnlijk alleen maar ten goede.....