Partyflock

We Are Electric

We Are Electric

We Are Electric (afbeelding)
SiteSite we-are-electric.nl
E-mailinfo@we-are-electric.nl
AdresEindhoven
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchatspotifytwitteryoutube
Informatie
We Are Rebellious / We Are Resourceful / We Are The Future / We Are Ecstatic / We Are Electronic / We Are Capital E / We Are.. Electric!
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda We Are Electric
1843 bezoekersLandgoed VelderLiempde
verdeeld over alle dagen: Dave Clarke, Equalz, Eric Prydz, Gramatik, Justice, MHD, Noisia, San Holo, The Prodigy, Vitalic, Zwart Licht (nog niet compleet)
1843 bezoekersLandgoed VelderLiempde
Statistieken


x
15·feesten
1·in de toekomst
14·in het verleden
23·nieuwsberichten
2·fotoshoots
335·foto's
23·video's
2·winacties
3144·bezoekers · herkomst
1487·unieke bezoekers
321Partyflockfans · herkomst
27.5 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (839 stemmen)
Nieuws
We Are Electric Weekender presenteert met trots de eerste namen voor de vierde editie van het cross-over elektronische muziekfestival. 3
Op zaterdag 25 november presenteert We Are Electric een speciale elrow ES editie in het Eindhovense Klokgebouw. Naast het programma van elrow, met onder anderen 2manydjs (dj set), Agoria en Dusky, is ook de line up van de tweede area bekend. De Amsterdamse organisatie Verknipt presenteert hier Gary Beck, Slam, Noneoftheabove en Justin Timmers.
Eerst namen bekend
5 oktober 2017
Op zaterdag 25 november presenteert WE ARE ELECTRIC een speciale elrow editie in het Eindhovense Klokgebouw.
We are Electric
26 september 2017
Na geprezen residenties in onder meer Ibiza, Londen en Amsterdam strijkt elrow ES dit najaar ook in Eindhoven neer. Op zaterdag 25 november haalt We are Electric de gevierde Spaanse feestorganisatie naar het Eindhovense Klokgebouw. 1
Vandaag maakt de organisatie van We are electric Weekender het complete programma bekend voor de komende derde editie. In het weekend van vrijdag 16 juni tot en met zondag 18 juni zullen meer dan 100 optredens plaatsvinden aan het E3 strand in Eersel. 1
Terwijl de dagen lengen en de temperatuur stilaan stijgt, stelt de organisatie van We are electric Weekender alles in het werk om van de derde outdoor editie, die plaatsvindt van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni op het E3 strand in Eersel, de mooiste tot nu toe te maken.
Na succesvolle edities in 2015 en 2016, vindt we are electric Weekender dit jaar opnieuw plaats op het E3 strand in Eersel.
Over ruim twee weken vindt de vierde indoor editie van we are electric weer plaats. Op zaterdag 12 november staan maar liefst 19 acts geprogrammeerd van 21:00 tot 07:00 uur in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven.
Het programma voor we are electric Klokgebouw is volledig na de toevoeging van de Losjes Invites stage; met oa. Detroit Swindle, Cinnaman en Mino Abadier. De vierde indoor editie van we are electric wordt gehouden op zaterdag 12 november van 21.00 uur tot 7.00 uur in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven. 1
Vandaag worden vier verse namen toegevoegd aan de line-up voor Vandaag worden vier verse namen toegevoegd aan de line up voor We Are Electric. Boys Noize, Wilkinson DJ set, Murdock en afrikaboomnada sieren het affiche van de vierde indoor editie op zaterdag 12 november in het Klokgebouw, Eindhoven. Eerder bevestigde de organisatie acts als Chase & Status DJ Set, Dave Clarke, ROD, Feed Me en Weval. . Boys Noize, Wilkinson DJ set, Murdock en afrikaboomnada sieren het affiche van de vierde indoor editie op zaterdag 12 november in het Klokgebouw, Eindhoven. Eerder bevestigde de organisatie acts als Chase & Status DJ Set, Dave Clarke, ROD, Feed Me en Weval.