Partyflock

Pleinvrees

 

Pleinvrees

Pleinvrees (afbeelding)
organisator
SiteSite pleinvrees.net
AdresArchangelkade 31
1013 BE
Amsterdam
Nederland
Oprichting30 april 2010
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyyoutube
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
130·feesten
1·in de toekomst
129·in het verleden
32·nieuwsberichten
73·video's
1·video met alleen muziek
13·winacties
8169·bezoekers
3983·unieke bezoekers
510Partyflockfans
75.2 KFacebooklikes
19·albumfoto's
1·verslag
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (1545 stemmen)
Nieuws
Vier keer is scheepsrecht voor Pleinvrees Festival. Na drie eerdere locaties in zes edities vindt het Amsterdamse Festival een nieuw thuis aan de oevers van het IJ en op een kwartier van het centrum op het NDSM-terrein.
Less is more' is deze zomer het motto van Pleinvrees. De afgelopen jaren had de Amsterdamse evenementenorganisatie met Pleinvrees am Strand en Pleinvrees Festival twee zomerfestivals op de agenda.
Pleinvrees maakt vandaag om 12:00 uur alle timetables bekend. Utrecht is de eerste van de 4 steden waar Pleinvrees de Tour aanstaande zaterdag aftrapt.
De line-up van Pleinvrees Festival 2017 op zaterdag 2 september is bekend! Wat onderscheidt de line-up van andere festivals in Nederland? Een bonte van verzameling van melodieën, een buslading Berlijnse artiesten en een groot aantal Live optredens. 1
Dromen worden werkelijkheid voor Pleinvrees. Na één jaar Overhoeks en drie jaar Sportpark Riekerhaven, is het tijd voor de Amsterdamse organisatie om haar vleugels creatief uit te slaan.
met o.a Moodymann, DJ Koze, Stephan Bodzin, Kiasmos, Worakls, Gerd Janson, Daniel Avery en vele anderen!
Een muzikale vrijhaven vol sportiviteit! Pleinvrees am Strand vindt op 3 juni plaats op Blijburg aan Zee. Een festival vol warme elektronische muziek gecombineerd met de eerste officiële Pleinvrees Meerkamp én diverse watersportactiviteiten.
Zojuist heeft Pleinvrees het volledige programma voor de Tour bekend gemaakt. Gedurende februari 2017 zal deze – jaarlijks terugkerende – Tour, 7 poppodia in verschillende steden bezoeken.
Op donderdag 20 oktober heeft Pleinvrees twee toonaangevende labels uitgenodigd in de WesterUnie en Transformatorhuis om de avond te voorzien van een goeie portie melodische superhouse.
Op vrijdag 21 oktober verkeerd de WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhuis in Berlijnse hogere sferen tijdens de Berlin ADE Special. Voor deze avond slaan de labels Katermukke en Sisyphos de handen ineen!
1 waardering
Charley Sue
OK