Partyflock
 

Pleinvrees

afbeelding Pleinvrees
concept
SiteSite pleinvrees.net
AdresArchangelkade 31
1013 BE
Amsterdam
Nederland
Oprichting30 april 2010
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyyoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Pleinvrees
Pleinvrees × DMK · Artbat × Andhim (All Night Long)11 bezoekersDe MarktkantineAmsterdam
Andhim, Applescal, ARTBAT, Seth Schwarz, Tom Zeta, Tunnelvisions
Statistieken


x
135·feesten
1·in de toekomst
134·in het verleden
35·nieuwsberichten
73·video's
1·video met alleen muziek
14·winacties
8204·bezoekers
4000·unieke bezoekers
479Partyflockfans
75.8 KFacebooklikes
19·albumfoto's
1·verslag
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (1570 stemmen)
Nieuws
De Duitse hoofdstad wordt tijdens ADE al jaren traditiegetrouw door Pleinvrees een avond in de spotlights gezet in de Westerunie. Waar o.a. bekende clubs als Sisyphos & Kattermukke in voorgaande jaren een nacht acte de presence gaven is het dit jaar de wereldberoemde club Watergate die de muzikale invulling voor zijn rekening neemt.
De organisatie van Pleinvrees laat weten dat het festival gepland voor zaterdag 8 juni op de NDSM-werf in Amsterdam is afgelast. 1
Computergames don't affect kids. I mean, if pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Vier keer is scheepsrecht voor Pleinvrees Festival. Na drie eerdere locaties in zes edities vindt het Amsterdamse Festival een nieuw thuis aan de oevers van het IJ en op een kwartier van het centrum op het NDSM-terrein.
Less is more' is deze zomer het motto van Pleinvrees. De afgelopen jaren had de Amsterdamse evenementenorganisatie met Pleinvrees am Strand en Pleinvrees Festival twee zomerfestivals op de agenda.
Pleinvrees maakt vandaag om 12:00 uur alle timetables bekend. Utrecht is de eerste van de 4 steden waar Pleinvrees de Tour aanstaande zaterdag aftrapt.
De line-up van Pleinvrees Festival 2017 op zaterdag 2 september is bekend! Wat onderscheidt de line-up van andere festivals in Nederland? Een bonte van verzameling van melodieën, een buslading Berlijnse artiesten en een groot aantal Live optredens. 1
Dromen worden werkelijkheid voor Pleinvrees. Na één jaar Overhoeks en drie jaar Sportpark Riekerhaven, is het tijd voor de Amsterdamse organisatie om haar vleugels creatief uit te slaan.
met o.a Moodymann, DJ Koze, Stephan Bodzin, Kiasmos, Worakls, Gerd Janson, Daniel Avery en vele anderen!
Een muzikale vrijhaven vol sportiviteit! Pleinvrees am Strand vindt op 3 juni plaats op Blijburg aan Zee. Een festival vol warme elektronische muziek gecombineerd met de eerste officiële Pleinvrees Meerkamp én diverse watersportactiviteiten.
1 waardering
OK