Partyflock
 
Nieuws · september 2023
­ Nederland
Nu de herfst hier is, maakt het NYMA-terrein in Nijmegen zich op voor de elfde jaargang van Herfstdrift Festival. De organisatie maakte vandaag de line-up van de editie van 25 november bekend. De kaartverkoop van het festival is gestart.
ADE maakt conferentie compleet
donderdag 28 september 2023
Amsterdam Dance Event (ADE) heeft zijn conferentieprogramma voor 2023 afgerond met een hele reeks recente toevoegingen. Adam Beyer brengt een creatieve keynote over het succes van zijn label Drumcode en de kunst van A&R. A-Trak kijkt terug op 15 jaar Fool's Gold Records en het opbouwen van een internationaal merk. Don Diablo gaat diep in op wat menselijke creativiteit uniek maakt in een wereld waarin AI snel gaat domineren, Jayda G inspireert bezoekers om klimaatactie actief te ondersteunen als arties.
De eerste headliners zijn nu bekend! Met niemand minder dan Oliver Heldens, Low Steppa B2B David Penn, AZYR B2B LESSSS, Benny Rodrigues, Zoê Tauran en nog veel meer! Koop NU je tickets voordat het te laat is. Op zaterdag 16 december zorgt Valhalla Festival opnieuw voor een magistrale nacht.
De Achtertuin sluit het buitenseizoen af
donderdag 28 september 2023
Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober organiseert De Achtertuin het Closing Weekend. Een gratis toegankelijk minifestival ter afsluiting van alweer het derde succesvolle buitenseizoen dat tevens fungeert als officieus startschot voor de periode waarin hun nieuwe restaurant wordt geopend. Nog een laatste keer dansen in de openlucht voor het buitenterrein zich in een winterslaap hult.
Op 11 en 12 november vindt de Mega Platen & CD Beurs plaats in de Brabanthallen van 's-Hertogenbosch. Het succes van werelds grootste platenbeurs laat zien dat vinyl nog lang niet is uitgestorven. De platenpersen draaien overuren. Niet alleen voor nieuwe albums, maar met name oude platen die een heruitgave krijgen. Het Britse Charly Records is in dit laatste gespecialiseerd. Het reissue label viert volgend jaar zijn vijftigste verjaardag, maar geeft op de platenbeurs alvast het startsein voor de festiviteiten.
High Energy Events, organisator van o.a. Kingdance Festival, Dance4Liberation en RAWdefinition, komt met een gloednieuw hard-techno concept op de markt; TechNRG!
De Amerikaanse techno DJ en producer Joey Beltram staat op vrijdag 6 oktober in Paradiso Amsterdam, tijdens EAST XL. De legendarische artiest definieerde met zijn tegendraadse producties in de jaren 80 en 90, de hedendaagse techno-sound. Joey Beltram's muziek wordt algemeen erkend als baanbrekend en hij is invloedrijk geweest voor talrijke house en techno artiesten zoals bijvoorbeeld Daft Punk, zoals te horen is in hun nummer "Teachers".
Full Circle
maandag 25 september 2023
Op 9, 10 en 11 november 2023 vindt de zesde editie van Full Circle plaats, waar het Antwerpse nachtleven, muziek en cultuur harmonieus samenkomen in één spectaculair evenement, verspreid over drie dagen en 35 diverse locaties in de stad.
Het oudste winterfestival van Nederland is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in Utrecht en ver daarbuiten. Op de laatste zaterdag van januari verzamelt menig festival-, wintersport-, gezelligheidsliefhebber zich op het Sneeuwbal Winterfestival.
TIKTAK New Year's Eve keert terug naar AFAS LIVE in Amsterdam én de Maassilo in Rotterdam! Al jarenlang het grootste event met de allerdikste countdown shows! Bereid jezelf voor op een spectaculaire avond vol met champagne, de populairste artiesten, vuurwerk en de dikste hits!
Swingbeats Afterwork
woensdag 20 september 2023
De Open-air Swingbeatz afterwork borrel van 29 september op het Alexanderplein in Rotterdam, lijkt een fantastische openluchteditie te worden. De avond vol met geweldige muziek en een geweldigs sfeer, is het ideale moment de werkweek af te sluiten en het weekend te beginnen.
Bluetiek-In surprise edition
woensdag 20 september 2023
Jullie hebben er even op moeten wachten, maar geloof me het is het wachten waard geweest! Zaterdag 7 oktober is het weer tijd voor Bluetiek-In Reunion, dit keer The Suprise Edition.
Op zaterdag 11 en zondag 12 november kun je muziekliefhebbers en vinyl verzamelaars uit de hele wereld ontmoeten. We hebben standhouders afkomstig uit Zuid-Afrika, Japan, Brazilië, Mexico, Zuid- Korea, USA en elk Europees land.
Amsterdam Dance Event (ADE) viert 50 jaar hiphop tijdens de ADE Beats-conferentie met grondlegger en DJ-legende Grandmaster Flash.
Het ADE Golf Tournament is terug voor de langverwachte tweede editie, op vrijdag 20 oktober op The International, een van de beste golfbanen in Nederland. ADE Golf vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event waarvoor (dance) music professionals uit de hele wereld naar Amsterdam afreizen. Voortbouwend op het succes van het eerste evenement nodigen organisatoren Marc Wesseling en Eric Keijer artiesten, boekingsagenten, promotors en liefhebbers uit de wereld van muziek, entertainment en media uit voor een dag van ontspanning, netwerken en een vriendschappelijke competitie. Organisaties die willen deelnemen, kunnen zich inschrijven ade-golf.com.
Armada Music, 's werelds grootste onafhankelijke dancemuzieklabel, heeft vandaag een bijzondere samenwerking met Amsterdam Airport Schiphol en Amsterdam Dance Event (ADE) aangekondigd. Samen realiseren ze halverwege oktober de allereerste dj-sets ooit in een van de Schipholtorens met 360 graden zicht.
Zware bassen met GIVE IT DUB
dinsdag 12 september 2023
GIVE IT DUB verplettert al meer dan een decennium lang alle zalen en festivals met de beste dubstep en aanverwante bass-stijlen. Iconisch in thuisstad Nijmegen, maar inmiddels ook berucht door heel het land. Vorige editie in 013 kwamen onder andere EVA808, J:Kenzo en Drone voor serieuze zaken naar de Next.
Op zaterdag 27 januari komen niemand minder dan Deadly Guns LIVE, Barber, Major Conspiracy en Elite Enemy naar Hedon Zwolle voor een knetterharde uptempo editie van Definition Hardcore.
Aanstaande zaterdag 9 september staat er weer een gloednieuwe editie van Sunglow op de agenda bij Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. Dit keer in het thema "Garden of Eden". Grote namen als Paul Elstak, Angerfist, Gunz For Hire, Outsiders,Spitnoise en DJ Rob & MC Joe vullen het programma.
Ken je dat: Je wilt dansen, maar geen zin om te wachten tot om 00:00 de clubs volstromen? Desperados heeft dé oplossing: Acht tot Nacht. De clubvibe die je gewend bent, maar dan vroeger op de avond. Geen kalme opbouw, maar gelijk dansen en de volgende dag weer fris starten! Dus als je zin hebt in een rustig borreltje na werk, kom dan vooral niet. Deze party is er voor gangmakers, bruistabletten en stuiterballen.
Sfeer in & Outdoor
woensdag 6 september 2023
De zomer draait volop door daarom hebben we besloten om ook naar buiten te gaan. Sfeer Indoor, het toonaangevende evenement dat op 23 september wordt gehouden in DS Event centrer Culemborg, heeft groots nieuws te delen!
Doel Festival 2023
dinsdag 5 september 2023
Doel Festival, een unieke bijeenkomst van muziek- en kunstliefhebbers, belooft op zaterdag 16 september 2023 een unieke ervaring te worden in een historische setting die door de decennia heen onaangeroerd is gebleven.
Zaterdag 11 november: Wooferland, The Beginning en Mazzo vieren Big Birthday Bash met houseclassics op Thuishaven
Het is misschien wel de kleinste club in Amsterdam, maar toch wist Radio Radio de afgelopen jaren grote namen als Carista, Elias Mazian, Cinnaman, Sandrien en John Talabot regelmatig achter de draaitafels te krijgen. Daarnaast programmeerde de club een waslijst aan jong talent dat daarmee de belangrijke eerste carrièrestappen kon zetten.
Armin van Buuren is een van de sprekers tijdens de ADE Pro conferentie van Amsterdam Dance Event (ADE). Hij gaat ondermeer in op 20 Jaar Armada met label CEO Maykel Piron en Nadine van Bodegraven. Verder is de komst van onder meer de Amerikaanse muziekproducent Dillon Francis, The Blessed Madonna, HoneyLuv en DJ Minx, de Grammy Award-winnende componist van HBO's The White Lotus bevestigd.
Op 16 en 17 september staat er een langverwacht evenement op de elektronische muziekkalender: Forest 808. Dit festival, gewijd aan elektronische dansmuziek zoals house en techno, maakt na enkele jaren van afwezigheid zijn comeback. De organisatie blikt terug op de vorige succesvolle edities in 2016 en 2017, die plaatsvonden te midden van de weelderige bossen van Hechtel.
30 september 2023
Herfstdrift Festival maakt line-up 2023 bekend
28 september 2023
ADE maakt conferentie compleet
Valhalla Festival maakt eerste headliners bekend
De Achtertuin sluit het buitenseizoen af
27 september 2023
Reissue label Charly Records viert liefde voor vinyl op de platenbeurs
26 september 2023
High Energy Events lanceert nieuw Hard Techno evenement
25 september 2023
Techno pionier Joey Beltram in Paradiso Amsterdam
Full Circle
Jubileumeditie Sneeuwbal winterfestival in Utrecht
20 september 2023
TIKTAK New Years Eve keert terug naar Amsterdam en Rotterdam
Swingbeats Afterwork
Bluetiek-In surprise edition
15 september 2023
Bezoek de Grootste Vinyl Beurs ter Wereld
14 september 2023
Grandmaster Flash special guest bij conferentieprogramma Amsterdam Dance Event
13 september 2023
Tweede editie ADE Golf belooft een spektakel met gerenommeerde DJ's en entertainment
Armada Music slaat handen ineen met Schiphol airport en ADE
12 september 2023
Zware bassen met GIVE IT DUB
Deadly Guns LIVE Major Conspiracy Barber en Elite Enemy tijdens Definition Hardcore
7 september 2023
Sunglow sluit Festivalseizoen in (hard)style af
Desperados start nieuw feestje Acht tot Nacht
6 september 2023
Sfeer in & Outdoor
5 september 2023
Doel Festival 2023
Wooferland 20 jaar &The Beginning 25 years, Mazzo 40 jaar
4 september 2023
Radio Radio viert vijfjarig bestaan in Lofi Amsterdam
1 september 2023
Armin van Buuren, Dillon Francis, The Blessed Madonna, en meer aangekondigd voor ADE Pro 2023
Forest 808 maakt comeback met internationale line up.