Partyflock
 
­ Nederland

Bezoek de Grootste Vinyl Beurs ter Wereld

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 11 en zondag 12 november kun je muziekliefhebbers en vinyl verzamelaars uit de hele wereld ontmoeten. We hebben standhouders afkomstig uit Zuid-Afrika, Japan, Brazilië, Mexico, Zuid- Korea, USA en elk Europees land.

Check recordplanet.nl voor de laatste update. De plattegrond en de dealer lijst is over 2 weken online. Binnenkort ook meer over bijzonder meet & greets, optredens van wereldberoemde sterren, jong talent, presentaties en interviews.

De Mega Record & CD Fair is veel meer dan alleen een platenbeurs. Dit tweedaags spektakel is uitgegroeid tot 's werelds grootste cult evenement op het gebied van vinyl én onmisbaar voor muziek verzamelaars. Al decennia komen talloze popfanaten, platenverzamelaars, kenners en deejays tweemaal per jaar vanuit de gehele wereld naar de Mega Record & CD Fair.

De Mega Record & CD Fair bestaat al sinds 1993 en is met in totaal 15.000 bezoekers de grootste platenbeurs ter wereld. Het evenement trekt kopers en verkopers van over de hele wereld, onder andere uit Europa, Zuid-Afrika, Japan, Brazilië, Mexico, Australië en Oekraïne. Tweemaal per jaar vinden zij de meest uitgebreide vinyl- en cd-collecties op een oppervlakte van twee voetbalvelden. In de 550 stands zijn alle muziekgenres te vinden: van pop tot heavy metal, van Afrikaanse jazz tot Kaapverdische folk.

En mis deze unieke kans niet om je muziek vrienden weer te zien of gelijkgestemden te ontmoeten en jouw liefde voor vinyl met andere te delen.

Koop je tickets via Eventgoose.