Partyflock
 
­ Nederland

Utrecht kleurt groen met Dr. Lektroluv

gepubliceerd door , op
Utrecht kleurt groen met Dr. Lektroluv
2 november 2007
Na Michel de Hey is het de beurt aan de groene Belgische Dokter om de Central Studios te rocken. Dr. Lektroluv is een van de meest opzienbarende artiesten van het moment, die met een unieke mix van Italo, Electroclash, Synthpop (en alle andere aanverwanten) een helende factor voor verzwakte dansvloeren verzorgt.

Tijdens A Night With. Michel de Hey konden bezoekers kennis maken met de Central Studios. De Central Studios bestaat uit 2 ruimten die elk ook apart ingezet kunnen, afhankelijk van het type evenement. Zo straalt de zwarte zaal een groots karakter uit dat zich uitstekend leent voor concerten en andere groots opgezette evenementen.

De tweede zaal ademt een warmere sfeer uit. Compleet met kroonluchter, balkon, etc. wordt daar al snel de knusse sfeer gecreëerd die nodig is voor een avond als deze. Mede door de recente verbouwingen kan er een goed, krachtig en zuiver geluidssysteem worden gebruikt.Dit viel ook de bezoekers op, gezien het aantal complimenten van de afgelopen editie.

Maar de Central Studios biedt meer. Door de hoogte en ruimte kan er meer geëxperimenteerd worden op theatraal vlak. En dat is nou net wat moet zorgen voor een totale beleving van een avond met Dr. Lektroluv. Want de dokter staat natuurlijk niet alleen bekend om zijn unieke muziekmix. Een mislukt experiment in het lab leidde in het verleden tot een groene verkleuring van de chemicus. Blijkbaar beviel dat zo goed, want hij is hard op weg iedereen te infecteren met hetzelfde virus. Dat hij daar in slaagt blijkt uit de enthousiaste reacties op de diverse dansvloeren (en erbuiten), want overal waar de groene held verschijnt ontstaat er een chemie die je zelden ervaart.

Hoe de set van de dokter eruit ziet hangt af van verschillende factoren. Wordt het één extra lange set of worden het er twee? Zijn gesteldheid, chemie, experimentdrift maar ook het enthousiasme van het publiek maken deel uit van deze factoren. En natuurlijk de juiste mix van whiskey-cola.

Naast de muzikale input van Dr. Lektroluv, de speciale lichtshow, het indrukwekkende geluid en de extra entertainment wordt de dokter bijgestaan door de Jesse Voorn, die regelmatig optreedt bij diverse evenementen van FCA en afgelopen maart heeft bewezen een perfecte combinatie te vormen met Dr. Lektroluv.

Kortom: A Night With. Dr. Lektroluv wordt een spectaculaire avond vol muziek, vermaak en experimenten. Dr. Lektroluv zorgt steevast voor uitverkochte zalen dus wees er snel bij.

Kaarten à €15,- (excl. vvk. kosten) zijn verkrijgbaar via de site van FCA (www.fca.nl) en bij alle Ticketbox outlets, www.ticketbox.nl en 0900-9393

16 opmerkingen

zuin aamwezig kaartjes net binnen.......
 
Lektroluv is af ! !
The doctor is in de building aaaaaaaaaaaaaaaigth!!!!!

Een lkker stevig recept voorgeschreven te krijgen
van mijn groene collega held luvlektro!!!!!
laatste aanpassing
die kerel is meesterlijk..
indeed,hij is c-ker goed:)met een goeie sfeer is et helemaal af:P
 
heb hem zien draaien in bozzini te kerkrade. super draait hij. denk dat ik wel langs kom dan. dat word een feest.
wat een onwijze kut muziek speelt deze kerel:yes:
Uitspraak van Wimba op zondag 4 november 2007 om 12:50:
wat een onwijze kut muziek speelt deze kerel

geciviliceerde mening joh (y)
Uitspraak van Rudy303™ op maandag 5 november 2007 om 06:54:
geciviliceerde mening joh

Ja dank je;)

Moest het even kwijt. Als jullie het helemaal geweldig vinden prima toch:)
 
Uitspraak van Wimba op zondag 4 november 2007 om 12:50:
wat een onwijze kut muziek speelt deze kerel

Ik heb hem gehoord op Mysteryland. Vond het ook erg matig, maar smaken verschillen. Voor mij was het na Laidbake Luke die een half uurtje inviel voor marco v een vrij harde domper. Kakte eigenlijk een beetje in.
Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
heb die gast 1x gehoord in de lichtfabriek en ik viel bijna in slaap :z
wat een slappe hap duidelijk niet mijn ding maar al die veren die hij in zn reet krijgt is wel wat teveel van het goede....vind het meer een circus c.q freakshow act dan een dj :roflol:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 4 november 2007 om 11:06:
dat word een feest.

hoe dan?
Gelukkig dat smaken verschillen...
Anders werd t zo'n teringdrukke boel daar. :P
laatste aanpassing