Partyflock
 
­ Nederland

Persbericht The Q

gepubliceerd door , op
The Q zal binnenkort een nieuwe resident dj introduceren. Vanaf 13 april zal dj San voor het eerst als resident dj achter de draaitafels van de Zwolse club Q staan. San was eerder resident dj in de Amsterdamse club Kremlin.


Club Q richt zich voornamelijk op progressive en techhouse . Met de komst van de getalenteerde San als resident dj wordt de basis hiervoor flink versterkt en geeft the Q blijk van haar internationale aspiraties. Op 13 april is er dus rede te meer voor een feest in The Q, wanneer dj San geïntroduceerd zal gaan worden aan het Zwolse publiek.

Ook Erick E zal dan een set weg gaan geven. San die minimaal twee keer in de maand te zien/horen is heeft talloze producties en remixen op zijn naam staan bij verscheidene Nationale en Internationale labels, waaronder de hitsingle Solid Sessions - Janeiro. De sound van San kenmerkt zich door tribal tech-house en warme progressive.

De perfecte sound voor The Q!

6 opmerkingen

 
Jammer dat San weg moest uit het Kremlin! Gelukkig voor de "Q"! Wij weten zeker dat het een aanwinst is voor hen. Men zegt: "Je weet pas wat je mist als het er niet meer is". Hopelijk zal dit de harde werkelijkheid worden voor de organisatie van het Kremlin! Wij wensen San veel succes in de "Q" en het publiek veel luister- en dansplezier.
Marloes & Angelo, Amsterdam
 
nou nou nou ...
 
Dit is goed nieuws, denk dat San zijn nieuwe stek wel gaat bevallen! Congrats.
Ik weet het wel heeeeeel zeker. Bij deze wil ik de people vna PF uitnodigen om 13 april bij de introductie van San aanwezig te zijn.
 
GOed nieuws zeker voor alle fans van san. ;-)
Natuurlijk was San al geïntroduceerd in The Q, omdat hij The Sessions resident is.

Daarnaast is ie ook nog resident op mijn feesten, DIFFERENT, 4 mei in de Lichtfabriek in Haarlem.

Zag dat nergens verschijnen, dus ik dacht, kom, meld ik maar ff:-)