Partyflock

Kies voor Chooze-Day

 

Kies voor Chooze-Day

gepubliceerd door , op
Kies voor Chooze-Day (afbeelding)
FeestChooze-Day · The Choise is yours
OrganisatieHouse of Dance
LocatieQ-Nation
Datumdinsdag 23 oktober 2007
WinactieChooze-Day actie, gesloten
StadBreda
Het maken van keuzes is niet gemakkelijk. Toch zal je heel je leven worden geconfronteerd met dit feit. Soms maak je goede keuzes soms maak je slechte. Zoals altijd kun je pas achteraf kijken wat voor een effect een bepaalde keuze heeft gehad. Toch is het belangrijk dat je kiest want geen beslissing is vaak funest. Wanneer je dinsdag 23 oktober kiest voor Chooze-Day in de Q-Nation te Breda dan zul je daar geen spijt van hebben. Dat is een ding wat zeker is.

Waarom zou je moeten kiezen voor een feestje op een doordeweekse dag? Uitgaan is toch eigenlijk alleen bedoeld voor in het weekend? In Breda weten ze wel anders. Iedere donderdag gaat daar sowieso het dak eraf met de studentenavond. Daarnaast is het in het zuiden van Nederland Herfstvakantie. Dus de kans is groot dat je woensdagochtend gewoon kunt blijven liggen in je bed. Mocht je toch vroeg uit je bed moeten dan duurt het feestjes maar tot 2 uur. Ideaal dus om de week door midden te breken en de weg richting het weekend te verkorten.

House of dance heeft voor deze gewone doordeweekse dag een leuke line up in elkaar gestoken met enkele toppers uit het Hardstyle/jump wereldje. Te denken aan DJ Pat B die afgelopen zomer nog op Decibel en Bass events outdoor stond. De Belgische DJ Dark-E bekend van de harddance tempel Complex komt ook bijdragen aan de muzikale omlijsting. Verder kunnen we nog enkele locale namen verwachten zoals Genix, Unique, Erik2K en Brumo. MC Sly Guy zal de avond hosten. Op het feest zelf kun je overigens ook nog de keuze maken om even te chillen. In de pas vernieuwde 2e area wordt de lekkerste groove,house & R&B gedraaid door dj’s Baiso en Timothy.

Al overtuigd of nog steeds aan het twijfelen? Laat je anders gewoon verrassen en kies dinsdag 23 oktober voor Chooze-Day. Je zult er absoluut geen spijt van hebben. Q-Nation ligt in het centrum van Breda maar is toch gemakkelijk te bereiken met de auto. Volg parking West en voor weinig geld kun je je auto 24 uur per dag kwijt in parkeergarage de Barones. Dat is namelijk 1 minuut lopen van de locatie.

6 opmerkingen

Das niet moeilijk kiezen dan:D!
Zeker knallen!!:D
Verwacht van mijn kant ook maar lekker veel eclectic en dikke house!:P
Hier kan je gewoon geen slechte keuze in maken;)
laatste aanpassing
zekers knalle:cheer:
Ma v veel mensen die t graag willen weten wat nergens staat wat is de entree?
BVD(K)
entree is 6euro...­ kom ik ook net achter...­ ik weet dat er veel mensen komen omdat er op de Qnation site nix staat over entree...­ dus er zullen weinig mensen komen denk ik.­