Partyflock
 
­ Nederland

Drift 5 years on
Een dankwoord

gepubliceerd door , op
Drift 5 years on
28 september 2007
FeestDrift · 5 years on!
Datumvrijdag 5 oktober 2007
LocatieDoornroosje
Drift is jarig en viert op 5 oktober haar vijfjarig bestaan. Vijf jaar, “poeh heej”. Waar blijft de tijd? Hoe je het ook wendt of keert, vijf jaar Drift kan maar een ding betekenen: een jubileum van jewelste, dat zijn weerga niet kent. We hebben ons in allerlei bochten gewrongen om de grandeur van vorige Drift met Karotte te evenaren. En niet zonder succes: met een vier uur durende set van niemand minder dan Cocoon veteraan André Galluzzi kan dit niet anders dan een legendarische avond worden.

Als je vijf jaar wordt, komt de clichématige opmerking “Aaag wat ben je groot geworden” regelmatig naar boven. Hetzelfde zou voor Drift gezegd kunnen worden. Zij die het prille begin hebben meegemaakt, weten waar we vandaan komen. De eerste editie zou plaats vinden op een boot. Vandaar ook de naam Drift. Twee weken voortijd belde de eigenaar op met de mededeling dat het geplande eerste feest op die plek niet door kon gaan. Omdat het feest toch door moest gaan werd uitgeweken naar een andere locatie. Stinkende wc’s en andere louche zaken werden voor lief genomen. Het belangrijkste was dat er iets gebeurde. Na een klein jaar werd er een logische overstap naar Doornroosje gemaakt. Hier werd Drift volwassen en kreeg het de kans uit te groeien tot een ijzersterk concept. Ondanks het feit Drift een stuk groter is geworden is de filosofie uit de prille begindagen altijd hetzelfde gebleven: een dikke vette knalavond voor weinig geld, met goede muziek, fijne mensen en een uitzonderlijke sfeer. Onlangs is Drift tevens een officiële stichting geworden met een aantal fraaie doelstellingen waaraan in de komende vijf jaar met ziel en zaligheid zal worden gewerkt.

In dit bericht geen opsomming van alle deejays en andere fraaie gegevens, maar een schraal dankwoord aan alle mensen (deejays, veejays, ontwerpers, decorateurs, kunstenaars, promotiebeesten, Doornroosje) die de afgelopen jaren mee hebben geholpen om Drift te maken tot wat het nu is. Dat de lustrumviering van Drift een onmisbaar feest wordt, moge duidelijk zijn voor allen die onze feesten hebben bijgewoond. De laatste kreet is voor alle Driftige disco dansers die iedere editie weer opdraven en altijd zorgen voor een sfeer waar de honden geen brood van lusten. Deze helden verdienen zonder enige twijfel de “nobelprijs van de nacht”. Namens de gehele Drift crew dan ook een luidkeels en welgemeend “CHAPEAU!!” en hopelijk zien we jullie allemaal weer een gat in de lucht springen op ons vijfjarig bestaan!

15 opmerkingen

 
dat wordt vijf keer zo hard knallen!
:D
zal wel weer een lekker avondje worden...
Drift 5 years on · Een dankwoord

Een geweldig applaus en veel dank voor de organisatie die deze geweldige nachten mogelijk maakten! :respect:
Vol vertrouwen en met buitengewoon positieve verwachting verheug ik me op het aanstaande jubileum feest! :bounce:
Moge geluk, liefde en hoop jullie bijstaan voor nog vele jaren schitterende, onvergetelijke clubnachten
Dit wordt weer een gekkenhuis! :bounce:
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 29 september 2007 om 00:46:
dat wordt vijf keer zo hard knallen!
wij zetten ons beste beentje voor! kan niet wachten..
laatste aanpassing
Brentje, petje af! Well done! :)

Ik ben aanwezig om dit heugelijke feit te vieren :)
Jeuuuj!!

:cheer:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
al 5 jaar op drift ? wauw !
Deze helden verdienen zonder enige twijfel de “nobelprijs van de nacht”.


Ik kan mij wel vinden in deze titel! O:)
 
Werkzaam bij Vier
:respect:
Uitspraak van El Bribón op zaterdag 29 september 2007 om 13:45:
Deze helden verdienen zonder enige twijfel de “nobelprijs van de nacht”.


Ik kan mij wel vinden in deze titel!

tof dat je oook komt!
heerlijk persbericht weer!

ik weet niet of ik er zelf bij zal zijn, maar evengoed veel succes en op naar nog eens 5 jaar!!
Ik kijk al weken naar dit feestje uit!!! Wordt denk ik toch één van de top feesten van het jaar...ik voel het aan mijn wateren :)
nog maar 4 daagjes..! :)
Ben Driftig voor Drift
laatste aanpassing
drift? never heard off...