Partyflock
 
­ Nederland

Love for People One Year Anniversary
Palazz, parel op zondagmiddag, viert feest

gepubliceerd door , op
Love for People One Year Anniversary
25 september 2007
FeestLove for People · 1 year anniversary
Datumzondag 7 oktober 2007
WinactieLove for People actiegesloten
LocatiePalazz
Begin oktober is het precies een jaar geleden dat het eerste Love for People feest werd gegeven in de Palazz in Woerden. Een heerlijke tijd was begonnen en duurt nog steeds voort tot op de dag van vandaag. Voor de organisatie Good for People reden genoeg om de kurken te laten knallen en extra dik uit te pakken voor de eerste verjaardag van haar troetelkindje Love for People. Zondag 7 oktober is de datum waarop dit gaat gebeuren en voor de line-up heeft Good for People extra haar best gedaan om iets speciaals neer te zetten voor jullie.

Het zal een gedenkwaardige dag zijn op zondag 7 oktober. Niemand minder dan Nederlandse levende legende Johan Gielen komt zijn kracht bijzetten op dit feest. Deze grootheid in de trance is de laatste tijd eigenlijk nog maar weinig in Nederland aan het werk en reist de hele wereld over. Een dag voor Love for People staat hij nog te pronken op Qiev Dance in Rusland, de week erna alweer samen met Jochen Miller en 4 Strings in Roemenië, maar op 7 oktober zal Johan Gielen aantreden op Nederlandse bodem. Love for People is er trots op dat ze hem hebben kunnen boeken tussen zijn drukke schema door.

Natuurlijk zal Johan Gielen niet alleen staan op Love for People. Voor deze eerste verjaardag komen er nog een aantal mooie toppers van eigen bodem voorbij. Zo zal je kunnen genieten van dj Dazzle die al jaren de heerlijkste trance sets weggeeft op verschillende knallende feesten door het hele land. Over Tremenda hoeven we niet zoveel te vertellen. Waar hij ook komt, als hij eenmaal begint te draaien verstommen de gesprekken en wordt er gedanst en nog eens gedanst! Ook de dj’s Reeze en Audiophox hebben al verschillende keren bewezen dat zij het in zich hebben om een avond naar een hoger plan te tillen. Alles bij elkaar is dit een line-up waar je geen genoeg van kunt krijgen. Het einde om 24u zal dan ook weer veel te vroeg in zicht komen. Vergeet het niet en zet 'm voor de zekerheid ook even in je agenda!

Wil je maximaal genieten, dan kom je lekker op tijd binnen. Tot 18u kun je naar binnen voor een gereduceerde prijs van 10 euro, dat scheelt altijd weer. Kaarten aan de deur kosten na 18u gewoon weer het schappelijke prijsje van 12,50. Wil je echt zeker zijn dat je niet achter het net vist en voor een uitverkochte deur komt te staan? Bestel je kaartje dan tijdig vooraf via de website van Good for People (klik hier). Klik hier bovenaan op ‘Tickets’ en volg de instructies. Om extra sfeer te maken heeft de organisatie gekozen om voor een dresscode die simpel en effectief is: Dress White!

Voor wie niet wil wachten: ook deze zondag, 30 september, organiseert Good for People een lekker feest in de Palazz. Heb jij m al in je agenda staan? Klik dan snel en zet Wet’n’Wild erbij!

8 opmerkingen

Nou dan zeg ik: gefeliciteerd!
 
­

Op 7 Oktober zal het 1 jarig bestaan gevierd worden van het inmiddels niet meer weg te denken feest Love For People.

Deze organisatie is ontstaan op wel een zeer speciale manier welke is terug te lezen op de site
www.goodforpeople.org .

Nadat zij het idee hadden gekregen iets goeds voor de mensen te moeten doen, is er het feest Love For People ontstaan welke zijn plaats heeft veroverd in het altijd gezellige Palazz in Woerden.
Gedurende het afgelopen jaar zijn er al 6 feesten gegeven met dit format.
Het bleek na het eerste feest al een schot in de roos te zijn door op de juiste locatie dit feest neer te zetten, want vanaf het startschot op 1 oktober 2006 mogen zij vele leuke en vooral gezellige party people tot hun vaste aanhang rekenen.
Dit komt mede denk ik door het persoonlijke karakter wat dit feest en de mensen achter de organisatie uitstralen, en hoe zij Palazz elke keer weer weten om te toveren tot een waar Love-paradijsje op de Zondag middag/avond.
Door het feest op deze locatie te houden blijft ook de intimiteit ervan gewaarborgd, welke een grote kracht is bij dit feest.

Het is net of er in Palazz tijdens Love For People een of andere kosmische entiteit in de lucht hangt die er voor zorgt dat er een wel heel gemoedelijke en relaxte sfeer, welke natuurlijk ook nog versterkt word door de muziek van de dj`s die zij elke keer weer voor hun feest weten binnen te halen, en door resident dj Tremenda die precies aanvoelt waar er door het publiek
van uit hun dak gaat.

Voor deze speciale editie van Love For People is er wel een super line up.
De organisatie heeft niemand minder als Johan Gielen weten te strikken om op hun 1 jarig bestaan zijn kunsten te komen laten horen, maar natuurlijk zijn de andere dj`s ook grote toppers die het publiek lekker kunnen bespelen.

De line-up voor deze avond:
Audiophox, Dazzle, Johan Gielen, Reeze, Tremenda, dit alles zal door MC UB lekker begeleid worden .

Voor alle mensen die het gevoel en de sfeer eens willen proeven van dit feest zijn van harte welkom natuurlijk, het enige wat wij vragen is te genieten zoals genieten wordt bedoeld.

Zondag 7 Oktober Love For People van 16.00 tot 24.00 uur
Palazz
Houttuinlaan1 3447GM
Woerden
laatste aanpassing
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Alvast gefeliciteerd!

Present!
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
Gaat een regelrechte KNALLER worden:woeptidoe:!!
 
Werkzaam bij Afterdreams
op zondag:nocheer:
denk dat ik weer een super feessie moet missen :/
 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Artiest Tremenda
Geweldig feestje word dit weer !!! :lol: (y) (y) (y)

zeker weer van de partij !!! love for people feesten, om je vingers bij af te likken, supersfeertje altijd !!

een heel dikke (y)
laatste aanpassing
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
Je hebt helemaal Gelijk tremenda, super sfeer, super muziek en mooie mensen wat wil je nog meer als dj of als organisatie
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Nou ik weet nog wel wat Toyax! :P

Maar jullie hebben gelijk: Love for People is helemaal top! Voelt bijna als een tweede huisje, je wilt gewoon niet meer weg aan het eind :D :D