Partyflock
 
­ Nederland

Wonderen bestaan dus toch....

gepubliceerd door , op
Wonderen bestaan dus toch....
11 juli 2007
FeestN.o.w. · Night of Wonders
Datumzaterdag 29 september 2007
LocatieHappydayZZ
Wonderen bestaan wel degelijk. Op woensdagochtend 19 september omstreeks 03:30 uur werd HappydayZZ Venue opgeschrikt door een grote uitslaande brand bij een naburig aangelegen pand. Lange tijd zag het er naar uit dat ook HappydayZZ onder de vlammen zou bezwijken. Tot onze grote vreugde is dit niet gebeurt en gaan ze door waar ze gebleven waren, de beste feesten in de beste club van midden Nederland. Zo zal op zaterdag 29 september Swingers Nederland jullie een avond vol wonderen bezorgen. Met drie area’s vol fantasie, dromen en science fiction neemt N.O.W. je mee op een avontuurlijke trip afgewisseld met de lekkerste vibes.

Swingers Nederland doorbreekt de stilte en geeft met N.O.W. het startsein voor een nieuw, uitdagend en spannend concept. Iedereen is uitgenodigd, niet alleen swingers of leden van Swingers Nederland, maar iedereen die partyminded is en op zoek is naar sfeer, lekkere sounds, en spannende shows!! Een avond verkeren in een andere wereld, een wereld waarin al je zintuigen zullen worden geprikkeld. N.O.W. kan misschien de drempel naar het onbekende doen verlagen, daarom biedt Swingers Nederland je de mogelijkheid om vrijblijvend lid te worden. Bij een speciaal ingerichte stand heb je de mogelijkheid om jezelf in te schrijven, je eigen profiel aan te maken en te genieten van heel veel voordelen.

Fantasy World zal de main area zijn waarin fantasieën tot leven zullen komen. De klanken, vibes, beats en vocals van Frenckel, Mr. X-Qlusive, Iwan, José, Randy Katana, Miss Melody, Francois en MC Pryme en de daaraan gekoppelde shows zullen voor veel vertier gaan zorgen.

Dreamland zal de tweede area betoveren met heerlijke funky eclectic tunes en groovy beats. Met bedden, kussens, wolken en vleugels zullen dromen uitkomen in de betovering van de witte stad. Dj’s Basti Lourenz, Eric van Kleef, Eugenio Ricci en Bruze zullen de lekkerste floorthrillers uit hun tas toveren en deze zaal volledig in beweging zetten.

Ook talenten mogen niet ontbreken, daarom staat zaal drie in het teken van de toekomst. Futuristische klanken van een aantal zeer talentvolle dj’s zullen in deze clubtrance en techtrance area te bewonderen zijn. Science fiction zal de uitstraling zijn van deze area. De toekomst ver vooruit, net als de talenten die hier zullen draaien. Met Tim-Tation, Frenckel, Ram6 en last but not least Richard zullen we live gaan beleven wat de toekomst ons te bieden heeft.

29 september zal alles doen veranderen, vanaf 22:00 uur wordt het nieuwe fenomeen dat Night Of wonders heet gelanceerd @ HappydayZZ Venue in Culemborg, om vervolgens om 06:00 uur pas weer te landen. Ga mee op reis in een nacht vol wonderen, zorg dat jij onderdeel uitmaakt van deze onvergetelijke avond en denk aan de dresscode. In welke wereld pas jij? Make us wonder as we do you!! Wit, sexy, kinky, feeëriek of science fiction!! No jeans, no sneakers and no caps allowed!!

Tickets voor dit unieke event kosten in de voorverkoop € 17,50 ex fee. V.I.P tickets zijn te bemachtigen voor € 27,50 ex fee. Voor leden en profielhouders van Swingers Nederland is er een speciale actie, deze loopt via de site www.swingersnederland.nl .

Surf voor meer info omtrent Night Of Wonders naar www.happydayzz.nl of naar www.swingersnederland.nl

11 opmerkingen

Artiest Space
:yes: Dit wordt een swingend feestje!! :yes:
Wij gaan er alles aan doen om jullie helemaal te verwonderen en te vermaken.

TOT VOLGENDE WEEK ZATERDAG 29 september @ HAPPYDAYZZZZZZZZZZZ

Swingers Nederland
 
blij te horen dat happydayzz bespaart is gebleven anders haddenw e geen feest gehad maar nu gaan we ECHT KNALLUHHHHH gaan er een super feesie van maken tot volgende week
We gaan er echt een feessie van maken.. maar laat dat maar over aan SwingersNederland want dan gaat het zeer zeker goed komen...

We hebben er al zin in...
Gaan er een geweldige avond van maken met heel veel lieve vriendjes en hopelijk heel veel leuke nieuwe partypeople leren kennen!!!!
Dit wordt in alle opzichten een topper in een omgeving van waar anderen van dromen en waar jij straks middenin zit. Tot NOW!!!!
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

VIP kaarten bijna uitverkocht!!!

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
 
Tot zaterdag!!!! Heb er zin in!
Ik werk er vlak bij in de buurt, ze waren de hele dag aan het blussen en de stank was niet normaal, beter dat het niet is afgebrand!!
Dit zal ongetwijfeld een *Nacht vol Wonderen* worden.......

(K)