Partyflock
 
­ Nederland

Charizzma
A new season is born

gepubliceerd door , op
Voor velen is de zomer voorbij, voor anderen zit hun wel verdiende vakantie er nog aan te komen. Maar voor Charizzma is september de start van een nieuw seizoen dat nog groter zal worden aangepakt en vol zit met vele leuke verassingen. Na een korte zomerpauze is het daarom weer tijd voor het leukste feest in de Flevopolder.

29 September aanstaande is dan ook de start van een nieuw seizoen! Vanaf 23.00 uur zal de créme de la créme uit de Almeerse DJ stal, t.w. DJ José, Bas Klanderman, El Toro en JeffreyT de mainarea voorzien van heerlijke opzwepende housemuziek en zoals het standaard is bij Charizzma zal de gast dj van de avond niemand minder zijn dan Eric van Kleef, bekend van Radio SlamFM. Allen zullen worden aangevuld door het prachtige soulfulle geluid van MC Stanford. Dj’s die je dit seizoen verder nog kan verwachten zijn Artento Divini, Spider en er zit een hele speciale single release party aan te komen van DJ José.

Area 2 zal worden gehost door de heren van Roekeloos. De laatste twee edities is duidelijk gebleken dat hun sound uitstekend past bij het geheel en wordt dan ook door velen als een ware aanvulling gezien. Verwacht dan ook de heerlijkste grooves van Guess Who, Onnik en Rom Groovy.

Naast bovenstaand muzikaal geweld zal de aankleding ook weer tot in de puntjes verzorgd zijn. Een totaal opnieuw geschilderde main area zal de mystique sfeer van Charizzma nog meer tot uiting gaan brengen. Gekozen is voor het thema Japan. Ook is de website totaal vernieuwd en sluit naadloos aan bij het karakter van Charizzma. De deuren zullen om 23.00 uur van het slot gaan om vervolgens pas om 05.00 weer te sluiten. De entree bedraagt slechts € 10,- in de voorverkoop terwijl een kaartje aan de deur € 12,50 bedraagt. Wel moet je 21 zijn om toegelaten te worden.

Tot Charizzma!