Partyflock
 

You **** Beach Freak

gepubliceerd door , op
Na een jaar lang hard werken en een drukke tour langs clubs als Het Paard en Silly Symphonies is het ook tijd voor de Freak om vakantie te vieren. En zoals elk jaar start deze vakantie met een vet strandfeest: Born2groove Beachfreak. Na Whoosah Beachclub 2005 en Billabong Beachclub2006 - sommige vaste bezoekers kunnen zich nog wel die hete nacht herinneren in de zomer van 2005 - zal de Born2groovecrew nu neerstrijken bij Angulo Beach aan het Zwarte Pad in Scheveningen.

Net terug van vakantie en wil je die party nights nog eens overdoen. Of juist klaar om te vertrekken en zin om je vakantie met een knaller te laten beginnen? Dan moet je zaterdag 28 juli zeker naar het Zwarte Pad komen. Maar liefst 2 zandkastelen zullen ter jullie beschikking staan waar 6 residents en 2 “Kaiser Freaks” de meeste groovy sounds gaan laten horen.

The Freakside
Naast alle festivals in binnen-en buitenland maakt Joris Voorn plaats voor een kleinere setting en wordt dit feest zijn enige strandeditie van 2007 om zo zijn trouwe freaks tegemoet te komen. Zijn album “From a deep place” gaat als een speer en zijn inbox van f-re-ak-mix aanbiedingen loopt compleet over, want ook samen met Rejected draait hij iedereen freaked out tot het einde van de nacht. De tweede kaiser Francesco Pico is er altijd om de temperaturen nog hoger te laten stijgen dan het nu is en laat het Funktion One systeem ook echt daadwerkelijk het werk doen waarvoor het gemaakt is. Bart van Rijn en Rubenski, B2G residents, zullen met hun lekkere grooves en dampende bassen zorgen dat iedereen klaar is voor deze toppers.

The Beachside
Nafzger, R.E.N. , Fabio en Funkabelgique, eveneens B2G, zullen een mooie dancecocktail serveren at the Beachside. Soul, funky electro, club, minimal, tech-house en een vleugje techno het zand zeker laten opspringen.

Locatie is Angulo Beach (voor Carlton Beach Hotel). Onder de echte surfgekken is deze spot aan dit gedeelte van Scheveningen een ware tweede woonkamer geworden waar veel wordt gechilled maar feesten net zo belangrijk is. Met een capaciteit van 600 personen wordt voor deze editie de gehele zaak omgetoverd tot een ware housetempel en worden de djs bijgestaan door de vaste vjs uit de crew; Typophonics en Aschwin. Rond het hoogtepunt van de avond zal er een verkoeling op het programma staan. Be Prepared! Dus, noteren deze datum voor een compleet pakket van Freaky Music, people and shaken cocktails

''Veel vor Weinag''

Ennuh.... geen stress bij slecht weer, gehele area kan overdekt worden.

1 opmerking

 
Yeah :cheer: