Partyflock
 
­

Haagse helden op het intiemste stukje strand

gepubliceerd door , op
In een bomvolle Billabong heeft Intiem het strandseizoen ingeluid hoe we het graag zien: gezellig, intiem, sfeervol en bovenal knallend! De nieuwe geluidsinstallatie heeft de decibellen van Taco, Jordi Bouman en René Amesz doorstaan. Dat wil wat zeggen want de tent stond op z’n kop! Zeker waar het de set van René Amesz betrof, was het ongekend knallen uit de boxen. Maar bij Taco en Jordi Bouman had het publiek niet veel te klagen. Goede muziek en de dj dicht op het publiek voor optimale interactie: dat is Intiem!

De succesvolle openingseditie smaakt meteen naar meer. En dat is maar goed ook, want de volgende editie staat alweer voor de deur… Zaterdag 16 juni wordt je van 22:00 tot 04:00 wederom getrakteerd op muzikale madness en extra entertainment. Een beetje chauvinisme is hier dan ook op zijn plaats als we een compleet Haagse line up presenteren met niemand minder dan Stef Vrolijk, Ramon, Jonathan en Taco.

De lijst wordt aangevoerd door Stef Vrolijk. Deze Haagse held zit al jaren steevast in de Haagse scène en is mede verantwoordelijk voor de stevige opmars van de Haagse dancescène sinds jaar en dag. Op zijn zestiende was hij resident van de legendarische Exposure. Later ook van de (toen legendarische) AStA. Hij heeft co-producties met wereldsterren als Sander Kleinenberg, 16 Bit Lolitas en Danny Howells gemaakt. Maar ook als organisator heeft hij Den Haag op de kaart gezet. Waar de liefhebber normaalgesproken naar R’dam of A’dam uit moest wijken haalde Stef de beste dj’s ter wereld naar Den Haag om op waanzinnige feesten te draaien! Dat is ook iets waar de Haagse dance liefhebber hem erg dankbaar voor is (in ieder geval de driekoppige Intiem-crew). Stef Vrolijk heeft vorig jaar Intiem’s strandavontuur op knallende wijze afgesloten en we zijn er zeker van dat deze man ook dit jaar de liefhebbers niet teleur zal stellen. Deze man kan organiseren als de beste, maar stiekem hoort hij toch achter de draaitafels.

Dj Ramon is ook al jaren niet meer weg te denken uit de Haagse dance scène. Toen Stef in de Exposure stond, draaide deze man in de even zo legendarische LaDS. Met zijn warme en altijd funky progressieve sound is hij immer geliefd in Den Haag. De oude garde heeft een zwak voor deze sympathieke Hagenees, maar ook diegenen die hem niet van ‘vroegah’ kennen zullen versteld staan. Er is niemand die de menigte beter op die dansvloer krijgt dan Ramon; dat heeft hij twee jaar geleden op Intiem ook al bewezen!

Resident dj Taco en semi-resident dj én partner in crime Jonathan completeren het Haagse kwartet. Deze heren zullen de stemming er al vroeg inbrengen door de zogeheten “back-to-back”, “om-de-beurt”, of “draai-jij-nu-dan-haal-ik-bier” set te geven!

En hoe beter kan dat dan in de ‘place-to-be strandtent’ in Scheveningen de Billabong Beachclub, dat afgelopen winter een grondige verbouwing heeft ondergaan. Zelfs wij van Intiem stonden versteld van de nieuwe faciliteiten en inrichting. Op de eerste editie bleek al hoe goed deze inrichting naadloos aansluit ten opzichte van de voorstellingen die Intiem nastreeft. De buitentent zal ook deze editie weer omgetoverd worden tot een intieme area waarbij het enige verschil nu is dat er een extra groot podium geplaatst zal worden naast de dj.

Naast de muzikale madness is er ook entertainment om de vingers bij af te likken (letterlijk!). Vorig keer nam Intiem een gokje…dit keer spelen we op zeker als we, naast de muziek, ook een blackjack en roulette tafel hebben klaarstaan voor de liefhebber. Laat je dit keer ook verrassen door de oesterman, die een bezoekje komt brengen vroeg in de avond… En neem daarna een gokje onder het genot van de vetste platen van onze Haagse helden.

Dit is de 2e editie van Intiem in de meest sfeervolle tent van het Zwarte Pad; de Billabong Beachclub… don’t miss it! Voor de vooruitblikkende party gangers zal Intiem deze zomer hierna nog 3 keer gehouden worden in de Intiem. Te weten op 28 juli, 11 augustus en 1 september waarbij we de beste dj’s in het progressieve house wereldje naar het strand zullen halen!

Meer info, check de gloednieuwe internetsite www.intiem-event.nl

8 opmerkingen

Er is maar 1 Haagse held voor mij en dat is Remy :)
Leuke poster!
Uitspraak van Frinzy op woensdag 13 juni 2007 om 11:59:
maar 1 Haagse held voor mij en dat is Remy

:roflol: ik zat ook al te kijken: waar staat zijn naam? :roflol:
APE
Werkzaam bij FCA-Music
Leuk gedaan dat Intiem
 
Idd Remy is die held!!
seekahs weah van duh pagteh :cheer: