Partyflock
 
­ Nederland

Monday Madnezz returns – De zomer in Zeeland

gepubliceerd door , op
Monday Madnezz returns – De zomer in Zeeland
12 juni 2007
Omdat Discotheek de Hooizolder in het zomer seizoen zeven dagen in de week geopend is kwam de organisatie vorig jaar met een concept wat ze in de zomer van 2005 eigenlijk al wilde proberen. In 2006 hadden ze dan eindelijk de goedkeuring van de discotheek om een concept neer te zetten in het zomer seizoen.

Er moest wel een gok genomen worden want de dag die ze kregen was de maandag! Ook al is de discotheek dan elke dag open, de maandag was nog geen enkel jaar echt succesvol geweest. Uitgaand van hun eigen kunnen, het vertrouwen in hun vaste party peeps die altijd in zijn voor een goed feest en hopend op een goede zomer zijn de jongens de uitdaging aangegaan.

Monday Madnezz werd een enorm succes, 6 weken lang was het elke maandag knallen met oldschool, jump, hardstyle en als de avond het toeliet wat early hardcore en hardcore. Artiesten als The Prophet, Pavo, Lady Dana, Gizmo, The Darkraver & Ruthless hebben samen met de residents het dak er elke maandag afgeblazen. In de bouwvak is er zelfs een record aantal bezoekers gehaald voor Confused Events, 1150 mensen die helemaal uit hun dak gingen op de stampende beats, en het geweldig naar hun zin hadden op het terras en in de buitenbar.


Er viel bijna niet aan te ontkomen, Confused Events is dan ook erg blij te melden dat Monday Madnezz in de zomer van 2007 terugkeert! Vanaf maandag 9 juli t/m maandag 13 augustus zullen de saaie maandagen weer 6 weken lang worden omgetoverd in de ‘’Monday Madnezz’’.

Ook deze zomer zullen weer de grootste namen op de maandag hun kunsten komen vertonen. De organisatie heeft er voor gekozen om op drie avonden artiesten neer te zetten die vorig jaar erg zijn bevallen in de zomer, en drie avonden met nieuwe hoofd act’s die afgelopen zomer niet aanwezig waren. Verder is er dit jaar ook voor gekozen om elke avond een host / mc neer te zetten om zo wat extra sfeer te creëren, met in de bouwvak twee van de beste mc’s die Nederland rijk is, namelijk: Ruffian & Renegade.

09 juli: Monday MadnezzLady Dana
16 juli: Monday MadnezzThe Prophet
23 juli: Monday MadnezzShowtek
30 juli: Monday MadnezzZany
06 augustus: Monday MadnezzRuthless
13 augustus: Monday MadnezzMax Enforcer en Tek Soldierz


Naast de hoofd acts zullen er elke avond een aantal guest deejay’s worden uitgenodigd uit Zeeland en Noord-Brabant. Uit Zeeland zullen Reza, Milo, Raine, Horus, Don Porno, Sun, Mike & Neel één of meerdere avonden hun favoriete plaatjes uit de speakers laten knallen. De Brabantse lichting die hier verantwoordelijk voor zullen zijn, zijn de deejays: Unique, Dr. Axel, en Zero-Trace. De hosts voor de avonden zullen zijn: Ruffian, Renegade, Linez, Kronox & Tommy C.

Uiteraard zullen de resident deejays van Confused Events ook dit jaar niet ontbreken. De vaste deejay’s M-ystery, Blade & Demon zijn de laatste tijd flink aan de weg aan het timmeren in de verschillende genres van ‘’the harder styles’’. Zo zal M-ystery 21 juli op Hard Bass te zien zijn in een back 2 back set met Reza, en zal hij in augustus draaien op Decibel. Houdt deze mannen in de gaten want we weten zeker dat er nog meer aan zit te komen voor deze Zeeuwse top deejays.

Verveel je je eigen weer eens op die saaie maandag aarzel dan niet om even langs te gaan, want zeg nou zelf waar vind je zoiets nou in Nederland op een maandag?!

Voor meer informatie over deze en andere avonden van Confused Events check: www.confused-events.nl

11 opmerkingen

Goed bezig Dennis :woop:

Wordt full time feesten komende zomer in zeeland :bounce:
 
vorig jaar naar dana geweest, was echt super !!! vriend van me stond toevallig in domburg op de camping :P

Eens kijken of er dit jaar weer iets te regelen valt :P
Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
Word echt weer een super zomertje, heb er echt super zin in!!! Alleen jammer dat ik elke dinsdag moet werken hahaha

Maarjah toch elke maandag aanwezig en elk weekend vrij :D.
laatste aanpassing
 
Artiest Matthe
weee mc kronox :P vetjes hoor
 
Weer een erg nette line-up voor komende zomer.. Maar met Dana, 9 juli, is iedereen natuurlijk op de kermis in westkapelle he!
word weer gekkehuis heb er vorig jaar 1 moete missen,

dit jaar jammer genoeg weer...maja dan zitte we in salou:P

de rest van de maandagen zeker aanwezig:D:D:D:D

:respect: voor confused events
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 962, 2566}
Artiest Kronox
:respect: Confused Events :respect:

Goed bezig allemaal, straks hoeft niemand de provincie meer uit gedurende de zomer!
En je weet wat dat betekend meer :bier:
Dat kan nooit slecht zijn ;) ik ken iemand die is er 100 mee geworden!
laatste aanpassing
(Y)
Artiest {SHOWLIST artist 23792, 61084}
6 en 13 aug, dan benk erbij :yes:
:bounce: