Partyflock
 
­ Nederland

Eenendertig
The battle

gepubliceerd door , op
Eenendertig
11 juni 2007
FeestEenendertig · The Battle
Datumdonderdag 28 juni 2007
LocatieNews café Site
Donderdag 28 juni is het weer zo ver. Dan vindt in de club van het News café weer een editie van 'Eenendertig' plaats. Een hele bijzondere dit keer, want speciaal voor deze 10e (!!) editie van deze tweemaandelijkse clubavond, zullen de beste DJ's uit het noorden elkaar uitdagen en overtroeven in een speciale DJ Battle!

Ook wat betreft de aankleding van de area en entertainment pakt de Groningse organisatie 23plus8 weer grootst uit. Tegenover elkaar in 2 speciale DJ booths, zullen de DJ's al hun verpletterende skills naar boven halen om het publiek de hele avond met de voetjes van de vloer te doen gaan. De beste grooves en de lekkerste uplifting housebeats zullen je opnieuw een avond geven die je lang bijblijft.

Naast de 23plus8 residents Joost Caliente en Timmid, die zullen strijden om de light weight titel, zal het er heftig aan toegaan in het heavy weight gevecht tussen Dani-L en Estaw, onder andere bekend van Club Noa in Leeuwarden, Rush en Ex Pornstar.

Voor de middle weight championship strijden Dj's Stuco en Chocolate Brown, respectievelijk bekend van Anno in Almere en Jimmy Woo in Amsterdam om de titel.

In de ring zullen de leden van 23plus8 eigen breakdance crew, voorheen bekend als Compared 2 U we Rock, je in een zinderende breakdance battle verbluffen met hun vetste moves. Knock Out in round one!

De avond zal worden gehost door 23plus8 eigen MC 12 O'Clock. Deze MC,van oorsprong een hiphop artiest, staat ook in de dancescene zijn mannetje. Hij weet als geen ander het publiek te bespelen en de crowd te hypen. Let's get ready to rumble!

Kaarten voor 'Eenendertig' The Battle! zijn vanaf nu verkrijgbaar bij het News café en bij de Jongens van Hemmes in Groningen. Kaarten kosten 5 euro. De deuren van 'Eenendertig' openen om 22.00 uur. Don't be a stranger! Zorg dat je er op tijd bij bent om niks van de actie te missen.