Partyflock

Tistos Elements of Life show n keer in Gelredome

Tistos Elements of Life show n keer in Gelredome

gepubliceerd door , op
Tistos Elements of Life show n keer in Gelredome (afbeelding)
FeestTisto in Concert · Elements of life Site
OrganisatieBlack Hole Recordings Site
LocatieGelreDome Site
Datumzaterdag 2 juni 2007
StadArnhem
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving vanuit Prime Time Management zal Tisto n keer optreden in het Gelredome met zijn Elements of Life show in plaats van de drie aangekondigde concerten.

In maart dit jaar startte Tisto op spectaculaire wijze zijn Elements of Life wereldtour met een succesvol en uniek evenement op Schiphol ter promotie van zijn nieuwe gelijknamige artiestenalbum. Uiteraard is ook Nederland onderdeel van deze wereldtour en daarom staat Tisto op zaterdag 2 juni in het Gelredome te Arnhem.

Eerder werd vermeld dat er naast de show van zaterdag 2 juni ook nog shows op donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni gepland zouden staan. Echter is de afgelopen weken gebleken dat een de donderdag een te lastige dag is voor een een dergelijke show die tot 06.00 uur duurt. Voor de show op vrijdag hebben zich tal van bedrijven aangemeld die genteresseerd waren, maar ervaring heeft inmiddels geleerd dat dit afbreuk kan doen aan de sfeer die Tisto met Elements of Life wil neerzetten. Daarom heeft het management van Tisto besloten om Elements of Life te presenteren als een exclusief evenement voor de echte fan wat alleen op zaterdag 2 juni zal plaatsvinden.

Reeds gekochte kaarten via Ticketbox voor de shows van donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni zijn 1 op 1 geldig voor de show van zaterdag 2 juni. Eventuele restitutie kan tot 1 juni 1000 uur via het restitutieformulier wat te downloaden is via Tisto.com en Ticketbox.nl/restitutie.pdf .

Reeds gekochte kaarten via Ticketonline voor de shows van donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni dienen omgewisseld te worden voor de zaterdag en zijn niet 1 op 1 geldig. Hiervoor zal de kaarthouder persoonlijk per brief benaderd worden door Ticketonline. Eventuele restitutie is eveneens via het formulier mogelijk.

143 opmerkingen

Achja wat wil je met die prijzen. Ik ben in ieder geval blij dat ik erbij ben. Ik was de andere keren nog niet volwassen genoeg voor zoiets, mmaaaarrrrrrrrr daar is nu verandering!!!!
Uitspraak van Thor en Venus op dinsdag 24 april 2007 om 16:55:
Het moment lijkt EINDELIJK aangekomen dat feestgangers NEE zeggen als ze het gevoel hebben dat ze het vel over de neus wordt getrokken.

Leve de keuzevrijheid !!

:D Jij spekt net zo goed de dikke auto van Mike S mee door naar zijn feestjes te gaan hoor ;) Maar dan is 't in een keer geen probleem meer.

Tja, er wordt ongetwijfeld dik geld verdiend aan dit soort dingen en Tijs zal echt niet in een hutje op de hei wonen. Ik kan er niet van wakker liggen, hij werkt er toch hard voor? En dat zijn management of een partyorganisator een berg geld verdient, tja daar verander ik ook heel weinig aan.

Het is een doodsimpele kwestie van vraag een aanbod. De ene keer is de vraag heel groot, het andere mnoment niet meer. Zo blijft de markt altijd in beweging, zullen er altijd feesten minder succesvol verlopen en andere juist dik geld opleveren. C'est ca. Zo zit de hele mieterse wereld in elkaar en we doen er allemaal net zo hard aan mee. :)
dus....waar gaat dit over???Bedankt voor deze boeiende informatie over geld en blablabla..kunnen we ook nog praten over een geweldige avond die er te wachten staat..pfff
Uitspraak van *nienke* op dinsdag 24 april 2007 om 22:33:
kunnen we ook nog praten over een geweldige avond die er te wachten staat..pfff

jaaaaaaaaaaaaaa goed plan!!!!!!!!!!
id-t neemt hun eigen apparatuur mee,voor het concert in londen waren er 3 volle vrachtwagens met licht,geluid en lasers!!!!!!!!!!!!!
1 avond tiesto is genoeg,en dat gezeik over dat het kaartje te duur is dat kunnen we onder tussen wel dromen!!Je gaat heen,of niet.Die keuze maak je zelf,en anders niet lopen zeiken.
Uitspraak van Wackiejacky op dinsdag 24 april 2007 om 22:27:
zullen er altijd feesten minder succesvol verlopen en andere juist dik geld opleveren. C'est ca

en soms willen die feestjes waar je weinig van verwacht nog super worden. Dacht destijds dat X-Q Holland vs Italia ook zou floppen door een slappe kaartverkoop maar dat was echt een topfeest. Net zoals TBY solo met een slechte kaartverkoop
Uitspraak van *nienke* op dinsdag 24 april 2007 om 22:33:
kunnen we ook nog praten over een geweldige avond die er te wachten staat

Dat gaat het zeker worden!!!!!!!!!!!!
Uitspraak van *nienke* op dinsdag 24 april 2007 om 22:33:
dus....waar gaat dit over???Bedankt voor deze boeiende informatie over geld en blablabla..kunnen we ook nog praten over een geweldige avond die er te wachten staat..pfff

Chick! Uiteraard kan dat! Ben er zelf nog niet over uit of 't voor mij Hasselt of Arnhem word, maar wil er iig zeker een keer bijzijn. Jij gaat dus naar Arnhem? Nou da's dan alvast een hele grote pre o:)
laatste aanpassing
Uitspraak van J Q R D I :banana: op dinsdag 24 april 2007 om 21:05:
Er bestaat ook zoiets als inflatie!!!????

In welk deel van Nederland bedraagt die inflatie dan ruim 20% vrind? ;)

Tjah jammer voor ID&T en Tiesto, hadden ze een goeie financiele klapper kunnen maken.

Leek me iets te hoog gegrepen ook, beter 1 avond met party volk, niet van dat 'jooohoooo' stappubliek wat een keertje gek wil doen en nah tiesto geht, "eens kiek'n wa da is op zoo een housefeesje"

Doei wegwezen, lekker in je dorpje in de kroeg blijven.

Zoals TIC 2003 was helemaal goed.
laatste aanpassing
Uitspraak van BOOM-Selection op dinsdag 24 april 2007 om 15:22:
De gage en tijdsduur in sets van DJs vergelijken met de gage en concertduur van zowat de meest doorgewinterde popartiesten op deze aardbol
Daar ga je al heel erg de fout mee in hoor.

Doorgewinterde popartiesten zijn het zeker, maar ik denk dat Tiesto zo langzamethand ook wel de status verdiend van doorgewinterd popartiest heeft.. In elk geval net zo doorgwinterd als Robbie W.

Tiesto heeft ook miljoenen platen verkocht en treedt wekenlijks op voor een publiek van minimaal 10.000 man in plekken over heel de wereld, van Paragauy tot Australie en terug.. Wekelijks, dus vaker dan die doorgewinterde popartiesten die eens per 1/2, soms wel 3 jaar een tour doen.

Dus zo raar vind ik die vergelijking niet...

En iemand eerder in dit forum zei dat het helemaal geen topprestatie is om 10 uur voor 25.000 man te draaien.. :aai: Jongen, je heb geen idee waar je het over hebt..
laatste aanpassing
Mike.. als je echt zo fanatiek met muziek bent is 10 uur platen mixen zo vet dat je na afloop door wilt gaan.. die mensen op die feesten staan uit hun dak te gaan te dansen etc.. Die houden dat ook allemaal prima vol wat is platen mixen dan voor loodzware klus voor 25.000 mensen geeft hopelijk zo'n goed gevoel praten we dan over een top prestatie ?
Wat denk je van de jeugd die aan de lopende band bollen staan te pellen voor 30 euro per dag die worden toch ook helemaal tureluurs.. Die gast zwemt geen wereld record.. please een beetje relevant blijven ok ;)

Het is gewoon VET om te doen.. maar loodzwaar werk is het absoluut niet. Het wordt een potje de hemel in geprezen want het is groot en indrukwekkend en het is vooral "tiesto" als piet de sigarenboer een set van 10 uur mixt zal niemand het boeien toch. Maar ga jij me vertellen dat je als 1 of andere uitgeputte sportschool fanaat staat te shaken an afloop van je set ? Gewoon lekker dansen en platen mixen en genieten van de mensen die voor JOU daar staan.. Dat die mensen nu weg blijven tja.

Idd hij heeft overal gestaan.. alles gewonnen.. En hij heeft een enorme status maar dat is geen reden om dan de mensen in NL veel te veel te laten betalen... Waar doe je het dan voor ? Je ego ? Je bankrekening ? Waar ben je dan mee bezig.

en vraag en aanbod.. hmm die zal er gerust nog zijn.. maar ik verbaas me eigenlijk dat de zaterdag niet direct uitverkocht ging. Wellicht is het een gevolg van de verandering van de nederlandse dance wat nu op Electro gefocussed is. Zie je gelijk waar het merendeel van de bezoekers uit bestaad (iig geen echte fans).

Ik lig er ook niet wakker van dat DJ's een mooi huis hebben en in een dikke auto rijden maar het is zo dom om het dan allemaal maar te accepteren dat je gewoon belazerd wordt als het niet zo duur hoeft te zijn. Een beetje respect naar je bezoekers toe kan absoluut geen kwaad. Zoals ik eerder al zei.. er zijn maar een paar grote spelers die ALLE lokaties van formaat hebben geclaimt en de prijzen worden hoog gehouden.

En dan moet ik respect hebben voor zoiets terwijl ze dikke sigaren roken op hun kantoor ?

Het kan in Duitsland goedkoop.. het kan in belgie goedkoop.. waarom ? Omdat ze niets met de nederlandse monopolie te maken hebben en met een heel andere intentie een feest organiseren. Het heeft er niks mee te maken dat het daar allemaal goedkoper is.


Maar whatever.. Ik hoop dat die gozer weer een dik feest bouwt in het gelredome.. Hoeveel een kaartje ook kost..

p.s. als die echt vergelijkbaar zou zijn met een Robbie williams zoals Mike zegt dan hoorde je echt niemand over de prijs en waren die 3 concerten gelijk uitverkocht want dan was het aanbod een echte superster.. iets waar in NL toch iets anders naar gekeken wordt in NL blijft hij toch "gewoon" een DJ. Ik denk dat mensen een beetje "Tiesto Moe" zijn in NL.

Ik ga maffen.. ciao
laatste aanpassing
blablabla Matthijs, jij hebt met je Creative Elements produktie bedrijfje gewoon keer op keer een flater geslagen en bent de frustraties van je geflopte feesten nog steeds niet bovengekomen. Ga effe lekker ergens anders forums verzieken met off topic geleuter. Mensen willen hier alvast voorpret hebben over de geweldige avond die 2 juni gepland staat.
ik zou graag voorpret willen hebben, maar ik kan niet op 2 juni!!! was zo blij dat het ook op vrijdag was!!!
Het maakt mij allemaal niet uit..zou de zaterdag gaan dus die blijft gewoon staan en hoe het ook allemaal loopt..ik weet zeker dat tijs een megaset gaat neerknallen en daar gaat het mij om:D
Creative Elements, hou toch op jongen.. je heb blijkbaar helemaal geen idee waar je t over hebt!

Iemand als tiesto (in mijn ogen een wereldster) die 10 uur voor 25.000 man staat op te treden (gaat wel verder dan het ff mixen waar jij t over hebt) vergelijken met iemand die bollen plukt.. :aai: jongen toch..
laatste aanpassing
Ging mij om de "echte" prestatie..
Maar jij praat net als 1 of andere jamba tiener die een poster van Beyonce boven der bed heeft hangen.

Prima Dude.. Veel plezierrr..
Uitspraak van Derk-Jan op woensdag 25 april 2007 om 05:02:
blablabla Ga effe lekker ergens anders forums verzieken met off topic geleuter. Mensen willen hier alvast voorpret hebben over de geweldige avond die 2 juni gepland staat

Ik haakte alleen ergens op in... Alles is 100% waar.. Ik zeik liever niet zie liever iedereen blij maar dat kan blijkbaar niet door feesten als dit. Mensen klagen steen en been over de hoge kosten.

Voor jou is het wellicht geen probleem voor een hoop anderen wel.

Dikke #$%#$% dat ik er dan wat over zeg.. Ga jij maar lekker voor pret hebben ;) Ik ben helemaal niet uit op de boel te verzieken of whatever.. Ik vind het alleen vervelend om elke keer te lezen dat die entree zo hoog is en persberichten met smoesje dit smoesje dat.. Ze moeten eens ophouden met mensen voor de gek te houden.

Ik vind dat ik gewoon mijn mond open mag trekken. Waarom altijd alles positief als er dingen op te merken zijn die er gewoon echt toe doen die zooi komt niet uit de lucht vallen toch ? Mijn doel is helemaal niet om iets of iemand af te zeiken. Ik heb alleen kritiek op het geheel, heeft niks met frustratie te maken.

Veel plezier op Tiesto in Concert..
laatste aanpassing
Uitspraak van *nienke* op dinsdag 24 april 2007 om 22:33:
kunnen we ook nog praten over een geweldige avond die er te wachten staat..pfff

Welke avond? :P
Oh ja, Tiesto's feesie :lol:
check je mail creative elements ;)
Uitspraak van Wackiejacky op dinsdag 24 april 2007 om 23:10:
Nou da's dan alvast een hele grote pre o:)

Hmmm en ik in Hasselt zeker niet :lol:?
laatste aanpassing
Uitspraak van Creative Elements op woensdag 25 april 2007 om 13:56:
Dikke #$%#$% dat ik er dan wat over zeg.. Ga jij maar lekker voor pret hebben Ik ben helemaal niet uit op de boel te verzieken of whatever.. Ik vind het alleen vervelend om elke keer te lezen dat die entree zo hoog is en persberichten met smoesje dit smoesje dat.. Ze moeten eens ophouden met mensen voor de gek te houden.

In het persbericht wordt naar mijn mening niet gelogen, maar het word inderdaad wel iets minder erg ebracht dan het in de werkelijkheid is!
Ze geven toch aan dat de kaartverkoop op donderdag heel slecht liep, en dit komt natuurlijk ook voor het grootste deel omdat het op een donderdag is en iedereen die vrijdag erna gewoon weer aan de bak moet. Voor de vrijdag geven ze toch ook aan dat er gewoon te weinig kaarten zijn verkocht en ze niet willen dat van de 25.000 man er 15 of 20.000 via bijv: Hi binnen komen.

Dat ze het zo brengen is logisch en lijkt mij ook een redelijke vertaling van hetgeen er aan de hand is.

wat moeten ze dan zeggen???

De kaartverkoop gaat zo kut dat we gelijk maar 2 dagen hebben afgelast??? Tiesto is niet meer populair. Dan gooien ze hun iegen glazen in en verlagen ze zelf de populatiteit van Tiesto.

En oke Robie W verkoopt mischien wel 3 x de arena uit, maar ik denk dat je het daar in zijn geheel ook misschien maar hebt over een %tje of 20 echte fans en voor de rest ook mensen die denken van goh laten we eens een keertje bij deze meneer in de Arena gaan kijken. Bovendien is een Robbie W niet zo vaak in NL als Tiesto

En tjah mocht je Tiesto geen wereldster willen noemen, ben je denk ik wel raar bezig zijn nieuwe cd is deze week zelfs binben gekomen op de veertiende plek in de amerikaanse Hitlijsten en aanstaande zaterdag sluit meneer wel even n van de grootste rock festivals af van Amerika na de Red Hot Chilli Peppers.

Ik bedoel maar
ik heb ze laten omwisselen zou eerst 1 juni gaan maarja ik gaat tog hahaha
Uitspraak van Mike Scot op woensdag 25 april 2007 om 01:58:
Doorgewinterde popartiesten zijn het zeker, maar ik denk dat Tiesto zo langzamethand ook wel de status verdiend van doorgewinterd popartiest heeft.. In elk geval net zo doorgwinterd als Robbie W.

Tiesto heeft ook miljoenen platen verkocht en treedt wekenlijks op voor een publiek van minimaal 10.000 man in plekken over heel de wereld, van Paragauy tot Australie en terug.. Wekelijks, dus vaker dan die doorgewinterde popartiesten die eens per 1/2, soms wel 3 jaar een tour doen.

Waarom dan toch vergelijken? Je vergelijkt een popartiest met een dj!? vriend, dat is als appels en peren. Denk na. In dat popwereldje valt veel meer geld te verdienen, is groter, breder publiek, mega contracten (75 mln euro 4 albums), enorme concerten (3 dgn x 70.000man!!!!!! (daar kan dat dus wel 3dgn) En wereldtournees waar ze 150mln dollar opstrijken aan recettes. Geen enkele dj komt in de buurt, en godzijdank, want dat willen we toch niet. of wel soms?
laatste aanpassing
Uitspraak van Creative Elements op woensdag 25 april 2007 om 02:07:
als je echt zo fanatiek met muziek bent is 10 uur platen mixen zo vet dat je na afloop door wilt gaan..

Uitspraak van Creative Elements op woensdag 25 april 2007 om 02:07:
Het is gewoon VET om te doen.. maar loodzwaar werk is het absoluut niet.

hmm, ben geen tiesto fan maar ik kan je vertellen dat een aantal uur achter elkaar draaien en de zaal blijven boeien echt wel een prestatie is en als ik ergens (met veel plezier) heb gedraaid ben ik na mijn set best wat energie kwijt. Mentale inzet zoals de goede platen na elkaar draaien en hopen dat het aanslaat is net zo vermoeiend als fysieke inspanning ! dus.. :P
het blijven boeien is idd wel iets wat je moet kunnen :)
Uitspraak van hadi op dinsdag 24 april 2007 om 22:12:
mijn god, wat een onzinnige discussies hier over de prijzen....als je het leuk vindt betaal je het er voor, als je het niks vindt dan ga je toch lekker nie?? De stones kosten 85,- voor 2 uurtjes, iemand die die bejaarden geweldig vindt betaalt het er graag voor, wij dus nie....liever 60,- voor 8 uur plezier en of er nu 1 of 10 dj's staan...de meesten hebben het niet eens in de gaten, hahaha!

:respect: :respect:

Dat zeg ik nou ook alijd tegen me ouders :D :D
slager
Artiest Floater
TEN EERSTE organiseerd black hole de avond
en TEN TWEEDE
krijg je voor die 195 euro wel gratis eten en drinken
in tegenstelling tot een defqon waar je 30 euro meer betaald voor vip
en dan mag je in een appart hoekje vertoeven
hier word tenminste weer van vip echt vip gemaakt
zoals het vroeger was
als je veel gaat drinken lijkt het me een aantrekkelijk aanbod
Uitspraak van *Timmy* op woensdag 25 april 2007 om 00:36:
Leek me iets te hoog gegrepen ook, beter 1 avond met party volk, niet van dat 'jooohoooo' stappubliek wat een keertje gek wil doen en nah tiesto geht, "eens kiek'n wa da is op zoo een housefeesje"
:roflol:

Dan wordt het zeker een mooi feestje.. :-) Hopen dat die bedrijven nu niet allemaal op zaterdag langskomen...
hmm..ik mag van tiesto gaan genieten tusen de gekke belgen 19 mei!!
ach het gaat om tiesto!