Partyflock
 
­ Nederland

B.L.I.E.P. verrast Groningen met lekkere techno en vette lasers

gepubliceerd door , op
B.L.I.E.P. verrast Groningen met lekkere techno en vette lasers
24 april 2007
FeestB.L.I.E.P. · Techno Broadcast Amplified
Datumvrijdag 27 april 2007
LocatieShadrak
Op vrijdag 27 april aanstaande keert B.L.I.E.P. weer terug in Groningen. Na een aantal zeer gezellige edities in Shadrak vertoeft te hebben zal deze locatie opnieuw door organisatie The Concern worden omgebouwd tot een zeer donker en aangenaam ‘technohol’. Met veel extra geluid en oogverblindende lasers zal B.L.I.E.P. je de nacht voor Koninginnenacht – tot maar liefst 06:00 uur - op zeer verrassende wijze nog even lekker het ultieme technogevoel bezorgen!

Van minimaal tot maximaal in extra lange dj-sets, het is deze nacht allemaal mogelijk. Om deze editie weer tot eentje voor in de boeken te maken zal de gezelligheid en interactie in een hoog vaandel staan. Zoals je wellicht op de prachtige nieuwe flyer kunnen zien zullen daarom alle dj’s deze avond back 2 back gaan draaien wat zal resulteren in battles tussen dj’s Ruiz vs Kom, Phat Wax, vs Nils, Wietze Young vs Hanz en The Futurist vs Lady Jack-a-Line.

Om lekker in te komen deze avond zal het welkomstcomité bestaan uit dj’s Ruiz en Kom. De rebelse Leeuwarder Ruiz zal Groningen verrassen met een heerlijke eclectische brei van techno. Van Balkan beats tot obscure minimal, Ruiz is een zware ‘on the edge’ mixer. Zijn metgezel is Kom van het Groninger duo Kom & Häse. Kom heeft meer dan ooit bewezen goed te weten waar hij mee bezig is en draait altijd zeer aanstekelijke minimal sets die heerlijk dansbaar zijn.

De twee dj’s die vervolgens het stokje over zullen nemen zijn de Friese Phat Wax en Nils. Phat Wax is geen onbekende in het noorden, zo ook niet in de Shadrak. Sinds kort vormt hij samen met de Lemmerse dj Nils het producers duo Patrik Nilssen. Speciaal voor B.L.I.E.P. zullen zij voor het eerst onder deze naam een optreden gaan verzorgen en het Groninger publiek verrassen met een zeer verrassende mix van minimal en electro met een vleugje neotrance a la Stephan Bodzin!

Na deze primeur is het tijd voor techno met de hoofdletter ‘t’. De onuitputtelijke Wietze Young en Hanz Sayl zullen samen namelijk een heerlijke rollende uptempo techno set neer gaan zetten om de avond een niveau hoger te tillen. Van Mark Williams tot Headroom, met de pitch omhoog zullen je oren en je ritmiek zwaar op de proef worden gesteld.

Als laatste wapenfeit deze avond het meer dan geliefde Groninger koppel The Futurist en Lady Jack-a-Line! Zoals je van hun gewend mag zijn zullen zij samen deze nacht naar het ultieme hoogtepunt brengen. Met hun mix van Industriële Hardtechno en Acid Techno zullen ze het hart van elke technoliefhebber sneller doen kloppen en de avond op fabuleuze wijze afsluiten!

Met de drukke weken voor de boeg heeft de organisatie de entree zeer vriendelijke gehouden. Voor de kleine bijdrage van slechts 5 euro maak jij al onderdeel uit van deze knallende avond, komen dus! Kijk voor meer informatie op de onlangs vernieuwde website van The Concern: www.the-concern.nl.

9 opmerkingen

Artiest PRAIA
vette shit! Patrik Nilssen de shit!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van M1EKSTE op dinsdag 24 april 2007 om 10:54:
kan jammer genoeg niet heen

ik waarschijnlijk ook niet, ook weer een vette site!!
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
meer dan geliefde Groninger koppel

:bye: (Y)

Toch maar eens een keer gaan BLIEPen dan?? Als we in de buurt zijn, ziet er goed uit :D
Werkzaam bij The Concern
Artiest Hanz
hebben we zeker zin in:) gaan ons best doen om er een leuk feestje van te maken!
 
de baslijntjes zitten al in de tas! :aai:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 25 april 2007 om 12:43:
de baslijntjes zitten al in de tas!

vergeet je de rest niet?
 
..patrick neemt de rest mee. o:)