Partyflock
 
­ Nederland

Een ouderwets avondje pomp techno in Club Poema

gepubliceerd door , op
In de dance-scene is er momenteel enorm veel aandacht voor minimal en hardtechno en lijkt de pure vorm van techno, zoals we die kennen uit de jaren negentig langzamerhand ondergesneeuwd te raken. De nieuwe organisatie Pure Infinity Productions wil met Mental Evolution, ‘de oude’ techno laten terugkomen op de hedendaagse dansvloeren. 28 April geven ze het startsein in Poema RAW in Utrecht, de organisatie heeft hun uiterste best gedaan om een waardige line-up neer te zetten. De liefhebbers van een avondje ouderwetse pomp techno worden op deze eerste editie dan ook op hun wenken bediend!

De graag geziene Oostblok meester Rumenige, die diverse malen op Awakenings te bezichtigen was samen met zijn wederhelft Loktibrada, laat dit maal de laatst genoemde een keertje in Bratislava en neemt Dolegate eigenaar, DJ Boss mee naar Nederland. Hoewel de naam DJ Boss misschien niet bij iedereen een belletje doet rinkelen is hij onder de liefhebbers van Oostbloktechno een graag geziene gast. Hij verwierf voornamelijk bekendheid met zijn eerste releases op het label Kne’ Deep van DJ Rush, maar is met releases op o.a. Antidandruff, Planet Rhytm en Palicavonzvreca, inmiddels niet meer weg te denken uit de technoscene. De back2back performance, samen met Oostblok goeroe Rumenige, is deze avond een absolute primeur voor Nederland en ongetwijfeld een van de hoogtepunten van deze eerste Mental Evolution!

Verder hebben we nog Audio Assault eigenaar Bas Mooy en zijn partner in crime Charlton, die sinds kort samen een Live Act gevormd hebben onder de naam ‘Diabla Diezco’. Wie bekend is met hun sound en hun laatste releases op Arms en Audio Assault kennen, weten ook dat deze Live Act de ultieme elementen zal bevatten waar Mental Evolution voor staat. Verwacht een flink portie snerpende hi-hats, zware basslines, diepe synths en opzwepende percussielijnen waarop je niet stil kunt blijven staan! Carlos Rios heeft inmiddels ook zijn sporen flink verdiend, met diverse optredens op Awakenings en zijn releases op zeer gewaardeerde labels als Arms, Hardsignal en Audiosculpture verdient deze man een plek op deze avond. Poema RAW's lieveling Pinxt, weet ook wel van wanten en zal ook zijn oude rollende pomp techno weer eens uit de kast trekken, even als de opkomende talenten Paul Boex, Mike Drama en Marco Rane & Julian Sync die inmiddels ook hun vruchten aan het afwerpen zijn.

28 April staat Mental Evolution dus in het teken van een avond vol goeie oude techno. Voor de liefhebbers van deze soort een absolute must om hierbij te zijn! Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar.

15 opmerkingen

Pompbass!!!!
 
Rumenige :respect:
Boex :respect:
Drama :respect:
Carlos Rios :respect:

veel techno en offbeat (L)
Rumenige & DJ Boss :respect:
Oostbloktechno???
laatste aanpassing
Werkzaam bij DommelVallei
Artiest {SHOWLIST artist 120883, 12182}
Gaat knallen daarzo in de Poema dacht ik zo!!

Lekkere line up!! (y)
Ziet er fijn uit.
Kan het middelpunt van een vierdaagse worden B)
Vette line up!!! Wordt een mooi feest!! :cheer:
Offbeat :respect:
Hulde !! :respect:

kan niet wachten op deze vette shit!! :kwijl:

:banana: :woop:
laatste aanpassing
Mooi stukje paulus!
let the beats begin!
 
Jaaa


Zeker aanwezig :D
Ik vind de poema echt een superrelaxte tent...gewoon knallen zonder poespas!!