Partyflock
 
­ Nederland

Zaterdag 3 februari, Slaves to the Rave 2007!

gepubliceerd door , op
Zaterdag 3 februari is het weer tijd voor Slaves to the Rave, ook deze keer is de locatie Eventcenter Amigo's te Dordrecht. Voor deze 11de editie van Slaves to the Rave worden er weer 3 zalen in gebruik genomen, de vierde zaal is de chill-out / cafetaria. En let op: Slaves to the Rave zal dit jaar waarschijnlijk maar 1x plaatsvinden, dus deze avond mag je niet missen!

Voor deze editie trekt NRG Events alle registers open; er is een line-up samengesteld die niets anders dan het beste biedt van nieuwe en oude artiesten, mainstream en underground sounds, early- en present hardcore. Een lichtinstallatie die je wegvoert naar hogere sferen, en geluid wat zoals altijd oorverdovend hard en zuiver is. Alle remmen los!

In Area 1 hoor je alleen de beste Hardcore uit het heden. Met artiesten als o.a. Paul Elstak & Mc Ruffian, Angerfist, Partyraiser, Stalker en Reiner heeft NRG Events ook deze editie van Slaves to the Rave weer gekozen voor een combinatie van oude en nieuwe namen uit de Hardcore scène. Namen waar we in de toekomst nog veel van gaan horen, en namen die zich al lang en breed bewezen hebben! De MC in Area 1 is zoals altijd MC Double T.

In de 2de Area 2 gaan we terug naar gouden tijden van o.a. de Energiehal en de Sporthallen Zuid, hier hoor je dus de beste Early Hardcore.De line-up belooft een waar spektakel met onder andere sets van Buzz Fuzz, DJ Vince, Dr. Z-Vago en DJ OCD. In deze Area verder een knallende battle van de mannen van X-factor Events, namelijk: DJ Affix en Teaser. De avond in Area 2 wordt gepresenteerd door MC Da TMC.

Area 3 wordt gehost door Humanoize. Humanoize staat voor ondergrondse herrie gemaakt door mensen die weten waar kwaliteit voor staat. Hier zal dan ook de beste Industrial, Darkcore en ander rauw spul voorbij komen! Met DJ's en acts als o.a. Ophidian, Mindustries, Mental Wreckage en The Relic weten de fans wat hen te wachten staat. Als één van de hoogtepunten van de avond is er een speciaal live optreden van Nano.strike! Industrial, Noise en Breakcore, so be prepared! Martyro en Xytec zullen schranz, harde techno en hardcore techno draaien. In deze area geen MC, alleen keihard geluid, lasers, stroboscopen en blacklights: Ultieme duisternis! Humanoize!

Om deze editie nog meer op te luisteren, organiseert NRG Events een speciale prijsvraag op Partyflock. Dit wil zoveel zeggen als; gratis entree voor jou +3 vrienden, 20 drankmunten + toegang tot de VIP Area! Meer informatie over de prijsvraag vindt je hier! Voor de overige bezoekers is de prijs zeer betaalbaar gemaakt, een kaartje voor Slaves to the Rave kost slechts 15 euro in de voorverkoop.

Hieronder de complete line-up op een rij:

Area 1 / Present Hardcore:
Paul Elstak & Mc Ruffian
Angerfist
Dione
Partyraiser
D-Spirit
Stalker
Reiner
Darkvizion
Hosted by: Mc Double T

Area 2 / Early Hardcore:
Vince
Buzz Fuzz
Dr. Z-Vago
Stanton
OCD
Affix
Teaser
Spete
Hosted by: Mc: TMC

Area 3 / Humanoize:
Ophidian
Mindustries
Mental Wreckage
Xytec
The Relic
Martyro
Nano.strike *live*

Volledige info:

33 opmerkingen

 
is weer top ed (y)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 januari 2007 om 10:25:
is weer top ed (y)
:yes:
 
early zaal ziet er weer masterlijk uit :yes:

beter sluit Vince af :D

(y)
slaves! altijd lekker en de flyer blijft mooi (y)
ik heb een liveset van Humanoize area van een of andere slaves to the rave editie, iig echt wel een van me beste livesets :D
 
line up is erg netjes (Y) alleen weer ver weg :(
 
VET!
word een mooi feesie maar ik kom niej mot dan zoals altijd gvd 2 uur en een kwartier op die kut trein w8en fuck het ns maar amigos heeft een supersound
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Gaat weer een topfeessie worden! :yes:

:)
En let op: Slaves to the Rave zal dit jaar waarschijnlijk maar 1x plaatsvinden, dus deze avond mag je niet missen!

:O

:bounce:
Area 2 (L):respect:
Dit feest wil ik zeker niet missen
amigo's (L) heerlijke tent en Slaves zijn altijd top feestjes :)
Artiest SummA
ziet er weer vetjes uit :)
En let op: Slaves to the Rave zal dit jaar waarschijnlijk maar 1x plaatsvinden, dus deze avond mag je niet missen!

Huh? waarom dat?
wordt dik! :bounce:

energieke Schranz en harde techno, Bring It On! :D
Uitspraak van DJ Radiate op zaterdag 13 januari 2007 om 14:35:
Jij verzorgd de baco's weer?

haha, dit keer niet voor mezelf :bloos:
er staan een paar leuke namen bij
 
reiner!!!!! gozer is goed bezig..knallen!!!!
weer lekkere early rave:P