Partyflock
 
­ Nederland

Zondag 31 december ist het zover

gepubliceerd door , op
Zondag 31 december ist het zover
26 december 2006
FeestOud? · Of nieuw
Datumzondag 31 december 2006
LocatieHerr Zimmerman Site
Het eerste Oud?.. of nieuw! feest van Herr Zimmerman hier op aarde. Sinds de UFO landing van Herr Zimmerman, medio oktober, weten steeds meer electro-techno liefhebbende und vrolijk tanzende mensen Herr Zimmerman te vinden. Deze unieke locatie, waar Herr Zimmerman elke zaterdag met zijn UFO landt, lijkt één van de best bewaarde geheimen van Rotterdam! Een strak, industrieel, kleurrijk gedesignde, voormalige vleesfabriek, vlakbij Marconiplein-Delfshaven! Het levensmotto van Herr Zimmerman ist: Wees goed voor Mens en Dier, Tanz mit Plezier.

Een opvallende verschijning en DJ optreden heeft deze Herr Zimmerman nacht zeker, want naast Tomaschek und De Man Zonder Schaduw is er bij Herr Zimmerman een flink aantal uren tanzplezier met James Nidecker.

De excentrieke DJ, producer en labeleigenaar James Nidecker is afkomstig uit de electronische avantgarde en heeft zijn roots zelfs liggen in de punk en metal scene, iets wat nog terug te vinden is in zijn performance, muziek en DJ stijl. Hij weet altijd op een eigenwijze manier te improviseren achter de draaitafels met microfoon, weirde effecten en abstracte geluidsfragmenten, waardoor zijn vette sound en DJ optreden menig dansvloer tot een hoogtepunt weet te brengen. Zorg dat je deze nacht niet mist!

Voor exacte routebeschrijving naar Herr Zimmerman zie website: www.HerrZimmerman.eu. Haal je kaarten op tijd bij de voorverkooppunten in Rotterdam voor €22,-. De voorverkooppunten staan ook op de website van Herr Zimmerman: www.HerrZimmerman.eu

7 opmerkingen

JAAAAAAAAAAAAAA herr zimmermann coolste klub van Rotterdam!
muwhaa lekker dichtbij ik ga wel ff kijken daarzo
Uitspraak van Mannetje L op woensdag 27 december 2006 om 01:24:
coolste klub van Rotterdam!

Waar zit het in Rotterdam?
De straat achter de KFC bij marconiplein.
 
Nederlands en Duits door mekaar ? :7
Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
Handig dat het nog op het nieuws frontpage word getoont :P