Partyflock
 
­ Nederland

Namasté – Welcome Home; The Arc of Goa, the 2nd gathering

gepubliceerd door , op
Namasté – Welcome Home; The Arc of Goa, the 2nd gathering
17 november 2006
FeestNamasté · Welcome Home; The Arc of Goa
Datumzaterdag 9 december 2006
OpstapplaatsNDSM-pier 1 MT Odinaweg, Amsterdam
LocatieStubnitz Site
Op 28 oktober 2006 werd de roemruchte MS Stubnitz omgetoverd tot The Arc of Goa, een feest vol licht en vreugde. Namasté wil alle bezoekers bedanken voor hun bijdrage aan deze geweldige gathering, dat mede dankzij jullie zo'n groot succes geworden is. Op veler verzoek kan een vervolg daarom niet uitblijven.

Op 9 december zal het sterrenschip haar ankers weer lichten om koers te zetten tot voorbij de waarnemingshorizon, waar nieuwe dimensies zich zullen ontplooien. Namasté blaast de hoorn om alle familie, vrienden en reizigers uit deze en andere werelden weer aan boord te verzamelen van de legendarische Arc of Goa. De machinekamers vullen zich langzaam weer met de magische energie die nodig is voor deze adembenemende reis langs de wonderen van ons universum. Een ontdekkingsreis langs heldere sterren en bloeiende planeten, waar muzikale magiërs hun schatten ten gehore brengen en de verschillende culturen in harmonie feesten volgens het universele dansritueel van Namasté; Welcome Home!

In Caste 1 trotseer je kosmische maalstromen en hypnotiserende tijdspiralen. De ruimtevaarders van Namasté laten hier de energie uit de machinekamers van het schip vrijkomen en het feest losbarsten. Dogo (Centipede, NL) & Dr. Vinni (9LoH, NL), Ions & Nilis (Goatrance.nl / Empathy, NL), Psychic Om (Trance Mafia, NL), LiFTSHiFT (Aknatronix, NL) & Bart (Namasté, NL) en Etic LIVE (Trancelucent / Psymag, IS) loodsen je dansend over de bonkende beats en deinende melodieën van deze eindeloze ruimtezee.

In Caste 2 kletteren de zoemende beats, knetterende hihats en magische geluiden als een meteorenregen op je neer. Zet je schrap als Chamelian & Rombout (Sub United, 4 decks, NL), Hepcat & Arrow (Loudspeaker, NL) en Ms. Syche & Szilvia Harsz (Womanwaves /Budapest Delight, HU) jou en je reisgenoten in hun kielzog meevoeren op de vibe van funky Breakbeats en groovy Electro langs de uiterste grenzen van het universum.

The Chaishop mag zeker niet ontbreken op the Arc of Goa. In Caste 3 laat dit diverse collectief van getalenteerde muzikanten uit alle uithoeken van de kosmos ondere andere Spaanse, Chilleense, Iraanse, Afrikaanse en Indiaanse culturen samenvloeien. Het sfeervolle samenspel van Sid Raido (Soundscapes, Didgeridoo, Vocals, NL), Yuchi (Bass, Percussion, AN), Charles Sammons (Contrabass, USA), Sahand (Iranian Tar, Poet, IR), Babette Jane (Vocals, Sax, Flute, NL) en Babak (Vocals, Acoustic Guitar, IR) creëert het ultieme gevoel van saamhorigheid in deze ruimtelijke huiskamer.

Tussen de Chaishop live-jams door kun je genieten van de klanken van het mysterieuze Clan of SPeace genootschap, die de aandacht met hun soundscapes niet op de buitenkant van de bezoeker richten, maar deze juist naar de binnenkant verleggen. Clan of SPeace wordt deze avond vertegenwoordigd door Tommy (Soulfull Distortion, NL), PolyEsta (Cosmic Combination / Namasté, NL), Ambient Pierre (Interchill / Namasté, NL) en Fatman (Namasté, NL) die elk de bezoekers wikkelen in een spacey soundscape van Chill Out, Dub, Triphop en Ambidelic met invloeden die niet van deze wereld zijn.

Gedurende de nacht zijn er ook meer experimentele Chaishop-geluiden te horen. Laat je door Carrie Tree LIVE (Singer, Songwriter, UK) in hogere sferen brengen. Voor haar geen exotische instrumenten, maar emotionele, intieme, eerlijke muziek waar je heerlijk bij wegdroomt. Carrie Tree brengt met een uniek samenspel van haar geweldige stem, gitaarspel en teksten het innerlijk licht in beroering en creëert zo een oase van vrede in de ruimte.

De heren van het Hoppa Collective (No-J Edo / Ramses) brengen daarentegen een zinderende uitbarsting van energie te weeg met hun Balkanbeats. Verwacht geen rauwe Rave-house uit het Oostblok, maar folkloristische Balkan zang en traditionele zigeunerblaasorkesten op een voortstuwende trance-beat. Een bruisend optreden dat de sterren aan de hemel laat bewegen!

9 opmerkingen

 
Lijkt me een vet feessie toch?

ja lijkt me wel
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 17 november 2006 om 10:02:
Lijkt me een vet feessie toch?

ja lijkt me wel


Ja? Echt?

ZEKER WETEN! :BOUNCE:
Ziet er prima uit. :)
Dit gaat volgensmij inderdaad helemaal te gek zijn, ik weet nog niet of ik kom maar t eerste feest helaas gemist.
prima vermaakt de vorige keer, dus waarschijnlijk weer aanwezig!
GOA is de bom!!!

Present natuurlijk
 
Werkzaam bij Bleepbizz
Vorige keer aanwezig, zeer vet feestje! (wel druk)

Deze keer helaas afwezig ivm Goa @ Simplon, Groningen :: Nighttime lullabies :)
laatste aanpassing
 
De vorige keer moest ik onverwacht afhaken en ook deze keer moet ik verstek laten gaan :/
Vorige editie was echt waanzinnig :respect: :bounce: :respect: