Partyflock
 
­ Nederland

Launch Toolroom Knights

gepubliceerd door , op
Launch Toolroom Knights
18 oktober 2006
FeestToolroom knights · Amsterdam Dance Events special
Datumzaterdag 21 oktober 2006
WinactieToolroom knights actiegesloten
LocatieThe Power Zone
Mark Knight’s Toolroom Records lanceert zijn nieuwe concept “Toolroom knights” op 21 oktober dit jaar tijdens Amsterdam Dance Event 2006.

De nacht die gebaseerd is rondom het label Toolroom en Mark’s distinctieve sound zal de underground sound van Toolroom naar boven tillen. Het feest zal op toonaangevende locaties door heel Europa gehouden worden om een unieke partysfeer te creëren dat de meeste “nerdy label-nights” niet halen. Dit is een nacht dat de muzikale grenzen zal verleggen van een scène die vaak nieuw talent niet kan ontdekken, om de ‘leaders of the new skool’ te laten zien!

Mark legt uit: Toolroom knights is een showcase van staande en nieuwe talenten die bij Toolroom horen, DJ’s en producers die constant hit naar hit scoren in de hitlijsten (Mark Knight ('The Reason') , Dave Spoon ('At Night'), Tom Neville ('Buzz Junkie'), Martijn ten Velden & Lucien Foort ('Bleeep!') , Fedde le Grand ('Trippin ft MC Gee')) en die een echte graadmeter zijn over wat nu en de komende tijd HOT is in de scène.

Het is een kans voor de nieuwe generatie om in contact te komen met de sterren van vandaag en niet van vorig jaar! Toolroom knights zal een rechte koers blijven varen om een sfeer te creëren wat zo veel niche label nights proberen te creëren, voor gaat het allemaal om nieuw talent en cutting edge muziek!

Toolroom Records is op dit moment HET hotste label in de scène en brengen hit naar hit uit, waaronder die nieuwe hit van Fedde le Grand. Check ook eens dit tv interview met de man achter Toolroom records, Mark Knight click here.

Tevens zal deze avond live worden uitgezonden op radio 3FM. Voor dat Toolroom knights begint in The Power Zone zullen een aantal dj’s geïnterviewd worden om hun visie op House te geven.

The launch party zal gehouden worden @ The Power Zone in Amsterdam op 21 oktober, starring Mark Knight, Fedde le Grand, Martijn ten Velden, Tom Neville, Dave Spoon & Lucien Foort.

Thuis in The UK zal Toolroom knights ook een exclusieve residentie lanceren in de Ministry of Sound @ Londen op 11 november.

3 opmerkingen

Werkzaam bij Lovebeats
lachen filmpje van Mark Knight.. ik zeg present!!!
same here... :)
laatste aanpassing