Partyflock
 
­ Nederland

Eenendertig - Alive and Kicking

gepubliceerd door , op
Eenendertig - Alive and Kicking
22 augustus 2006
Het was 3 november 2005. Nog geen jaar geleden verraste de jonge dance-organisatie 23plus8 Groningen met de eerste editie van ’Eenendertig’. Een pilot, een test, een vernieuwende energieke clubavond, voor mensen met een brede kijk op dance. ’Eenendertig’ wilde verder dan house alleen! Live-acts die ‘beyond improvisation’ gingen, spetterende shows, optredens van jonge regionale artiesten, vernieuwende decoratie met oog voor detail, gecombineerd met de lekkerste uplifting house en dit alles in een fantastische intieme en persoonlijke sfeer! Alles werd uit de kast gehaald om het het publiek naar de zin te maken!

Was Groningen wel klaar voor deze vorm van vernieuwing? Het was een uitdaging, maar de organisatie bleek hem aan te kunnen. Nog 3 zeer succesvolle gratis edities volgden, waarmee ‘Eenendertig’ zichzelf op de kaart heeft gezet.

Medeorganisator Michel Cedee zegt, “We hebben vele jonge talenten een podium kunnen bieden. Vele spetterende live-acts hebben we samen met hun bedacht en succesvol uitgevoerd en keer op keer gingen de bezoekers volledig uit hun dak! In totaal meer dan duizend mensen hebben kunnen ervaren wat wij bedoelen met ‘The last day of the month feeling!’

‘Eenendertig’ heeft in de scene inmiddels een trouwe community om haar heen opgebouwd. De aanloopfase is voorbij en zeer succesvol gebleken. Nu is het tijd om hiermee verder te gaan. Op donderdag 31 augustus organiseert 23plus8 in het News café in Groningen de eerste officiële betaalde editie van ‘Eenendertig’.

Michel Cedee: “Door vanaf nu entree te vragen, kunnen we de toekomst van dit evenement zeker stellen voor onszelf en ons publiek, want ‘Eenendertig’ gaat nog veel van zich laten horen het komende jaar. Niet alleen in Groningen, maar ook zeker daarbuiten!

Ook dit keer zal ‘Eenendertig’ weer een verrassende vernieuwende avond worden, vol met de lekkerste muziek, de beste live-acts en bovenal gezellige mensen. Het is de sfeer die ‘Eenendertig’ maakt tot wat het is. Een avond intense beleving met maximale impact. ‘Eenendertig’ bezoek je niet, ‘Eenendertig’ ervaar je. Kaarten voor ‘Eenendertig kosten slechts 5 euro, dus je krijgt een goed feest, voor een nog betere prijs!

Kaarten voor deze (opnieuw) bijzondere avond zijn vanaf zaterdag 19 augustus verkrijgbaar bij het News café en bij de jongens van Hemmes in Groningen.

Voor wie last minute besluit dat hij/zij dit feest toch niet wil missen, wordt de mogelijkheid geboden om voor hetzelfde bedrag kaarten aan de deur te kopen. Maar denk eraan, op = op en intiem als de club van het News café is, is de capaciteit beperkt (slechts 400 kaarten beschikbaar).

Deuren openen zoals gewoonlijk om 22.00 uur.

Mis deze unieke ervaring niet en zorg dat je tijdig je kaarten haalt, of kijk voor meer informatie op de website van 23plus8 (www.23plus8.com)

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 71435, 34474, 42576}
zouden wel flink wat van die studenten rond rennen hier:S
Leuk hoe ze met een nieuwsbericht een warme en kleine kelder met wat mensen, geluid en dj's en hier en daar een act (welke ik gezien heb waren wel echt cool!)...

" Eenendertig’ heeft in de scene inmiddels een trouwe community om haar heen opgebouwd." haha wat een belachelijke stelling. Omdat er gewoon geen fuck te beleven is op donderdag in de stad en het nieuwscafe soweiso wel enigzins populaire plek is heb je bezoekers man..
denk het dus echt niet he,
organiseer jij maar eens een goed feest in het newscafé op donderdagavond zónder bekende dj's, en weet het dan maar eens vol te krijgen.

daarbij komt ook nog eens dat 31 wel degelijk een vast community heeft opgebouwd die dus ook echt iedere keer weer komen.
 
Artiest Zyris
Uitspraak van Syce houst van jou op woensdag 23 augustus 2006 om 12:09:
Omdat er gewoon geen fuck te beleven is op donderdag in de stad en het nieuwscafe soweiso wel enigzins populaire plek is heb je bezoekers man..


Ja jij kan het weten! Jij komt ook lekker uit de buurt!

Donderdag avond is wel de drukste avond in de stad en nieuwscafe is nou niet echt een plek om heen te gaan als je op stap wil in Groningen!