Partyflock
 

Frame Busters @ Escape – Juli 2006

gepubliceerd door , op
Escape Club is één van de grootste clubs in het hartje van Amsterdam. Al sinds 1986 speelt Escape Club een leidende rol in het Nederlandse uitgaansleven. Licht, geluid, visuals en decoratie, alles is altijd helemaal top geregeld. Wekelijks worden er dan ook, naast (internationale) top DJ's, duizenden enthousiaste bezoekers ontvangen. Op het Amsterdam Dance Event stond bijvoorbeeld nog de nummer 1 DJ van de wereld hier te spinnen: Paul van Dyk, en ook dit jaar is hij er weer bij, en wel op vrijdag 20 oktober!

Ook is er sinds een tijd Escape deLux. Een luxe en intieme club-in-een-club, met uitzicht over de dansvloer beneden maar met een eigen bar, programmering en sound. De eerste zaterdag van de maand wordt deze club gekoppeld aan de Escape Club zelf, zodat het één groot feest wordt!

Dit jaar bestaat Escape Club maar liefst 20 jaar, met recht een unicum in de Nederlandse uitgaanswereld! Resident Raymundo nodigt elke zaterdag vele top DJ's uit die de Escape Club tijdens Frame Busters op zijn kop zetten. Hij draait zelf deze zomer ook op bijna ieder festival, zoals Dance Valley, Mysteryland en het nieuwe Loveland Festival. Daarnaast is hij resident bij De Republiek in Bloemendaal en druk bezig met zijn eigen producties. Dit wordt duidelijk zijn zomer! Hij heeft ook in juli uiteraard weer een te gekke line up samengesteld. Op zaterdag 15 juli is bijvoorbeeld één van Nederlands populairste dj's achter de decks te vinden: Fedde le Grand. Deze 28 jarige uit Bunnik afkomstige dj/producer heeft zich in Tilburg gevestigd om zo dicht mogelijk bij zijn studio's te kunnen zijn. Velen kennen hem nog van de Danssalon in Eindhoven: TMF The DJ's. Wekelijks zet deze Sneakerz-resident vele clubs op stelten en met zijn enorme clubhit 'Put your hands up for Detroit' is 2006 duidelijk zijn jaar. Daarnaast runt hij met zijn maatje Funkerman het Flamingo label, en samen hebben ze erg goede releases op stapel staan. Daarom zijn ze beiden in Escape Club te vinden op 15 juli.

Zaterdag 29 juli is ook een bijzondere avond. Deze avond viert Raymundo zijn dertigste verjaardag! Dit wordt gevierd met een Birthday Bash met veel taart, confetti en zijn DJ vrienden, zoals La Ona, Olav Basoski, Gregor Salto, Frederik Abas, Philip Young en Martein. Hieronder de volledige programmering van Frame Busters juli 2006:

Frame busters 8 juli:
Raymundo
Frederik Abas
MC yaNto

Frame busters 15 juli:
Fedde le Grand
Raymundo
Funkerman

Frame busters 22 juli:
Raymundo
Denniz
Philip Young
MC yaNto

Frame busters 29 juli:
Raymundo's Birthday Bash special
Raymundo
Olav Basoski
La Ona
Gregor Salto
Frederik Abas
Leo van der Weijden
Philip Young
Martein
MC yaNto

Verdere informatie over Frame Busters, de andere Escape avonden, foto's en meer vind je op de vernieuwde site www.escape.nl

1 opmerking