Partyflock
 
­ Nederland

In Progress

gepubliceerd door , op
De zomer komt eraan en hoe! Twisted 3Some heeft niemand minder dan Eric Entrena, de resident van Space Barcelona, geboekt voor In progress op 30 juni. Deze tribalhouse, house, progressive DJ draait overal op de wereld: van New York tot Londen, van Parijs tot Miami, van Spanje tot Bulgarije, van Oekraïne tot Italië en nu voor het eerst in Nederland. Zijn bijzondere plaatkeuze, zijn ervaring en zijn muziekstijl zullen ervoor zorgen dat de Spaanse eilanden naar de Winkel van Sinkel in Utrecht komen. Als vaste gast op Mallorca, Ibiza en Miami weet deze wereldtopper de zomersfeer met progressive randje goed neer te zetten. Naast de Space feesten in Barcelona en Ibiza is hij regelmatig te gast bij de verschillende Pacha clubs over de gehele wereld.

In progress staat elke laatste vrijdag van de maand in het teken van progressieve muziek, vooruitstrevende publiek en nieuwe mogelijkheden. De eerste editie werd zeer goed ontvangen door het aanwezige publiek en de media. Dit maal zal het nog beter zijn, want ook in de avonden zal vooruitgang zitten. De organisatie heeft ervoor gekozen om de SUB van de Winkel van Sinkel lekker underground te houden met vet relaxte Goatrance en Acid. De main zal in het kader staan van house in de ruimste zin des woord, maar wel met een flink progressive randje. Tribalhouse, Progressive house, Progressive trance met invloeden van electro, techno en latinhouse. Met andere woorden dansbaar en breed, maar zeker wel progressive!

Om ervoor te zorgen dat ditmaal iedereen alvast de zomerstemming meekrijgt en de vibe van Ibiza te pakken kan krijgen, heeft Twisted 3Some de line-up aangevuld met andere toppers en talenten. Naast de vermaarde Eric Entrena, zal de In progress resident Joy de la Rosa haar opwachting maken. Ook deze aantrekkelijke dame weet een bijzondere mix neer te zetten van progressive, tribal en andere housesoorten. Ze weet de platen zodanig uit te kiezen dat elke vervende progressive fan geboeid blijft, maar krijgt ze ook alle andere mensen de dansvloer op. Joy de la Rosa heeft met haar residentie bij de Pacha, haar optredens in Italie, Duitsland, Frankrijk, Azie en Zuid-Amerika laten zien dat ze terecht thuis hoort naast DJs als Roger Sanchez met wie ze in het verleden vaker gedraaid heeft. Ook heeft Twisted 3Some Nick K uitgenodigd om de avond kracht bij te zetten. Nick K was een van de eerste Nederlanders die platen produceerde voor gerenommeerde labels als Yoshitoshi, Hoojchoons en Airtight. Inmiddels gedraaid met DJs als Deep Dish, Sander Kleinenberg, Danny Howels, Derrick May, Stacy Pullen en Darren Emerson. De avond wordt echter wederom geopend door Winston Wolf, een progressive DJ pur sang. Zonder compromis weet hij de beste en meest opzwepende progressive platen uit zijn platentas te toveren.

Natuurlijk is er ook op goa en acid vlak voor de sub weer een goede line up gezocht. Dit maal wederom twee voormalig Nexus DJs. UP en Bemmel draaiden vroeger de sterren van de hemel op de in regio Utrecht legendarische Nexus feesten. Iedereen die ooit op deze feesten is geweest, weet wat ze kunnen verwachten van deze underground toppers.

So put on your sexy summer outfit, your party hat, and your sunglasses and get yourself to your own little Ibiza in the Winkel van Sinkel Utrecht!

3 opmerkingen

:jaja: deze keer ben ik er bij!!!
 
Deze keer ik ook :yes:!!!