Partyflock
 
­ Nederland

It will be H.O.T

gepubliceerd door , op
It will be H.O.T
30 mei 2006
FeestH.O.T. · House on Thursday
Datumdonderdag 22 juni 2006
LocatieRed
FeestH.O.T. · House on Thursday
Datumdonderdag 29 juni 2006
LocatiePanama Site
Eindelijk is het dan zo ver donderdag 22 juni (club Red, Rotterdam) en donderdag 29 juni (Panama, Amsterdam) zullen de eerste edities van H.O.T met 2 knallende feesten gelanceerd worden. H.O.T wat staat voor House On Thursday zal vanaf september in club Red en Panama de donderdag avonden gaan vullen, door steeds een spetterende line-up neer te zetten en door een goed deurbeleid te voeren zal er voor gezorgd worden dan alle "House minded people who party like crazy on Thursday's" een geweldig feest voorgeschoteld krijgen en dit voor een zeer redelijke prijs.

De eerste editie in club Red op 22 juni beloofd een spektakel te worden, club Red is nog niet zo lang open maar loopt sinds de verbouwing als een trein en is op dit moment een van de hipste clubs van Rotterdam! Op deze avond zal Bobby Burns ( vroeger bekend als "bartjay" ) zijn nieuwe cd lanceren en ook zal dit weer de eerste keer zijn sinds een jaar dat hij weer draait, op deze avond zal hij alle energie die hij in deze tijd heeft opgebouwd tot een uitbarsting laten komen en de zaal plat draaien! Hierna zal Erick E langs komen om deze avond mee te kunnen maken en een geweldige set weg te geven, Erick E is een graag geziene gast in Rotterdam en zal zeker een speciaal tintje geven aan H.O.T en de lat hoog leggen voor de rest van de dj's die deze avond zullen draaien. Dan is het tijd voor Sidney Samson, Sidney is een van de meest gewilde dj's van dit moment en elke keer als hij de dj booth betreed verspreid zich een vleugje magie door de zaal die alle aanwezigen in extase brengt, Sidney Samson krijgt het publiek altijd los! Maar misschien nog wel de grootste verassing van de avond zal DJ Moska zijn, deze dj bestormt op dit moment met geweld de Nederlandse house scène waar Moska verschijnt, staat niemand stil! De mensen die al is het genoegen hebben gehad om Moska te hebben horen draaien zullen dit kunnen beamen, en degene die hem nog niet hebben horen draaien zullen de 22ste versteld staan! Deze avond zal worden gehost door Andy Sherman en MC Pryme die samen deze avond de lyrische versnaperingen zullen presenteren.

Een weekje later is het tijd voor de eerste editie van H.O.T in Panama, de uitgelezen locatie voor H.O.T. Met altijd het leukste publiek de gezelligste sfeer en de mooiste locatie zal H.O.T hier gaan knallen. De avond gaat van start met Giattino B2B Bobby Burns beide houden van stevige house je kunt dus verwachten dat deze jongens er voor gaan zorgen dat de dansschoentjes overhit zullen raken en daarmee zullen ze zorgen dat onze volgende duo niet anders kan dan rocken! Andy Sherman zal deze avond de vocals verzorgen, een thuis wedstrijd voor Sherman want hij staat regelmatig in Panama er is dus geen twijfel mogelijk over het feit dat Sherman precies weet hoe en waneer hij het publiek uit zijn dak kan laten gaan! Sidney Samson B2B Fedde le Grand, deze 2 dj's hebben eigenlijk geen verdere introductie nodig. Dit beloofd een ware veldslag te worden wie weet het publiek het beste te imponeren? Zal het Sidney worden die al inmiddels al duizenden fans heeft in de Nederlandse house scène of zal het Fedde le Grand worden die momenteel de chart's bestookt met zijn nummer "put your hands up for Detroit". Er bestaat geen twijfel over dat dit een hele vette combinatie is en dat deze 2 dj's samen 3 uur lang panama zwaar zullen rocken! Vuur moet je bestrijden met vuur, om de avond nog eens extra H.O.T te maken zullen Shagspeare, Hombre de la Costa en Prodice in de andere zaal de heetste eclectic draaien, en zorgen voor de nodige variatie op deze avond! Deze drie top dj's zullen deze snelst groeiende muziek stroming een extra pikante twist geven en de zaal laten ontploffen van muzikale extase!

Dus pak jullie agenda's er maar en noteer deze 2 data! Kan je er niet bijzijn ? Geen probleem vanaf september zullen we elke donderdag avond te vinden zijn in club Red en Panama zodat je wekelijks het weekend kunt inluiden met H.O.T als voorgerecht!

14 opmerkingen

Vette shit !! cker aanwezig !! Rocken in Rotterdam en Amsterdam !!!!
Eindelijk gaan we over de grens!

Word Gezellig!
 
H.O.T. staat toch echt al heel erg lang voor Heroes of Techno...
 
ja leuk ja
 
Artiest Stenie B
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 30 mei 2006 om 19:28:
H.O.T. staat toch echt al heel erg lang voor Heroes of Techno...

Tja originaliteit is vaak ver te zoeken he.....
Artiest Dimzen
Uitspraak van verwijderd op woensdag 31 mei 2006 om 18:56:
Tja originaliteit is vaak ver te zoeken he.....


Volgens mij is techno een andere scene als house, heeft dus niets met orginaliteit te maken als deze organisatie zich niet in techno verdiept... Deze organisatie heeft goede vooruitstrevende ideen. Mensen hebben al snel een mening terwijl ze van niets weten (of weet je dat wel?).
 
Het wordt gewoon knallen a.s donderdag
en zekers gezellie met het leuke bar personeel
en goed georganiseerd feest
:bounce:
wordt gewoon lauw wordt helemaal los moet gewoon mensen achter de bar zijn ook helemaal gek dus:D

komt zeker goed
zeker ff kijkje nemen :)
I'LL BE THERE:D!
laatste aanpassing
Nog maar 2 nachtjes! kan niet meer wachten!
Heb er zin in!
morgen alweer...
heb er zin an :cheer:
Damn die Giattino afgelopen zaterdag voor het eerst in de Escape gehoord!!! (helaas laatste 45 Min) maar wat rockte die gast !!!!!lekkere funky house met een elektro twist. . . ik ben er zeker bij morgen!!!