Partyflock
 

HOT Events presents: Borrel & Beats

gepubliceerd door , op
Het is een tijdje stil geweest rond om HOT Events, wel bekend van de verrassende feesten zoals o.a. de illegale feesten in leeg staande boerderijen en natuurlijk ‘de Hemelrave’. Maar ze zijn terug met een nieuw concept genaamd ‘Borrel & Beats’. De try-out was op kerstmiddag en dit bleek een succes. Over de hele middag kon de organisatie maar liefst 120 man tellen. Dit is voor een cafe als metropool erg veel. De sfeer was super. Het leek de organisaties dan ook een goed idee dit concept verder uit te werken. Gekeken naar alle grote evenementen die elk weekend weer op gemiddelde party agenda staan is de organisatie HOT Events van mening dat het weer eens tijd word voor 'klein maar fijn'!.

De eerst volgende editie vind plaats op 7 April en heeft als thema 'the Freshmaker'. Dit houd in dat we het cafe een frisse uitstraling zullen gaan geven. Het zou dan ook leuk zijn als de bezoekers op een eigen manier in dit thema verkleed komen. Voor de meest fris uitziende bezoeker zal een prijs te winnen zijn. Tevens zullen er frisse tractaties worden uitgedeeld.

Op 12 mei zal de Borrel & Beats editie in het teken staan van het strand. Deze editie heeft dan ook als thema 'Beach Beats'. Het cafe zal dan omgetoverd worden in een strand met alles erop en eraan. Woensdag 21 Juni zal er een WK Borrel & Beats zijn. Dit is met de wedstrijd Nederland VS Argentinie. Tijdens deze editie zullen beide zalen van Metropool gebruikt gaan worden. Het cafe voor de Borrel & Beats en in de zaal zal een groot scherm hangen met daarop de wedstrijd. Voor tijdens en na de wedstrijd zullen er DJ's draaien in het cafe.

Borrel & Beats is een exclusief dance event met elke keer een ander thema in een intieme en uiterst gezellige sfeer. De locatie, het café van Metropool, biedt hiervoor dan ook een uitstekende plek. De Borrel & Beats avonden zijn bedoeld als weekend starter met net iets extra’s. De hapjes, mooie en verrassende decoratie, verschillende thema’s, goeie DJ’s en lage entree prijzen zullen ervoor zorgen dat het onvergetelijke nachten worden. Houd er wel rekening mee dat het café maar een bepaald aantal gasten kan herbergen. Dus kom op tijd.

HOT Events is uw host en de DJ’s zijn uw voedsel!

15 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 61045, 646, 98523}
:bier: (Y)
 
Artiest {SHOWLIST artist 1194, 9375}
Goed bezig mensen! :yes:
 
Jaja :D
Uitspraak van john-do op donderdag 30 maart 2006 om 20:33:
m1ekste wordt aan gewerkt

ok dan :D
Es kijke ofk nog ff ken komme buurte??!! :)
Artiest {SHOWLIST artist 69272, 88133}
Kom vanaamd ook wel ff die kant op mooi Oldschool pompen jah:yes:

Laterz!!
ja ik ga met jou mee danny ;) hehe