Partyflock
 

Update & Contest Wasteland 25 Maart 2006

anoniem gepubliceerd op
Update & Contest Wasteland 25 Maart 2006
17 februari 2006
Met nog maar een week wachten op en smachten naar het beruchtste Fetish Fantasy evenement van Europa is het tijd voor een laatste update en een leuke prijsvraag.

Zoals al bekend is zal zaterdag 25 Maart opnieuw bol staan van ‘on the edge’ top-entertainment. Een levend buffet om je vingers bij af te likken, Roman bathtubs om af te koelen en weer op te laden, ‘gebakjes’ eten in de Disco-zaal en de mogelijkheid tot het meespelen in een Fetish / Erotic film behoren tot de laatste toevoegingen aan een avond die opnieuw onvergetelijk moet worden.

Na uitgebreid gekeurd en misschien zelfs ‘gestraft’ of ‘beloond’ te zijn door onze rücksichtlose Doorbitches volgt voor alle bezoekers een cadeau in de vorm van een kinky speeltje, mogelijk gemaakt door ToyJoy. Een speeltje wat een plezierige bijdrage zal leveren aan je avond! Voor de bezoekers die de dresscode (wees creatief!) nog steeds niet snappen is er deze editie voor het eerst ‘Wow..don’t tell mom’. Deze winkel zal een stand bij de entree hebben waar betaalbare Fetish kleding en ook Toys kunnen worden gekocht (pin aanwezig!)

Voor de creatievellingen onder ons hebben wij nog een interessante prijsvraag, de winnaar daarvan zal een waardebon van €150,- ontvangen te besteden bij www.hogehakken.nl. Je kunt de prijs winnen door een unieke naam voor een nieuw exclusief fetish evenement te verzinnen dat eind 2006 zal starten of door een thema te bedenken voor een volgende editie van Wasteland. Inzendingen kunnen worden verstuurd naar webmaster@wasteland.nl. Tevens zullen er enkele gastenlijstplekken als troostprijzen fungeren.

Er zijn nog kaarten voor de 25ste beschikbaar bij de bekende voorverkoopadressen en de AUB; nieuwe adressen zijn de Erotica winkels in Hilversum, Arnhem en Amersfoort en My Sin in Rotterdam.

Wasteland... experience the difference!

5 opmerkingen

(Y)moet ik nog ooit een keer heen
Aanwezig :yes:
 
jaaaaaaaaaaa nog een weekje wachten
belooft een steamy night te worden


Hmmm :yes: zekerss nog op verlanglijstje :yes: :P
Wordt mijn eerste keer :-)