Partyflock
 

LittleSins presents Eyes Wide Sins

gepubliceerd door , op
LittleSins presents Eyes Wide Sins
2 maart 2006
FeestLittle Sins · Eyes Wide Sins
Datumzaterdag 25 maart 2006
Na het geweldige duitse feest in november 2005 is het voor Little Sins na lang zoeken gelukt om wederom in Duitsland werkelijk een droomlocatie te vinden! Little Sins is zeker dat deze droomlocatie veruit de meest speciale en spectaculaire locatie is die ze ooit hebben gevonden en die zelfs de mooiste Little Sins locaties uit het verleden zal doen verbleken.

Dit prachtige kasteel bevat zowel van binnen als van buiten alle ingrediënten voor een sfeervol-, spannend-, stout- en erotisch feest. Een feest als nog nooit vertoond in Little Sins historie!

Via de hoofdpoort kom je op het landgoed en kunnen de gasten, alleen als ze zijn voorzien van Cape en Masker, het Kasteel betreden. Na de toegangscontrole door de poortwachters kom je in de Kleine Ridderzaal waar oogverblindende gastvrouwen naakt en gemaskerd je zullen verwelkomen. In deze spannende Kleine Ridderzaal zal de eerste kennismaking zijn met je gemaskerde vrienden die zullen gaan zorgen voor een wel heel bijzondere nacht die op muziekaal gebied begeleid zal worden door bekende en enthousiaste DJ’s. Via een ingenieus trappensysteem komt men in het 2e gedeelte: de Kerkers van dit Kasteel. In dit gangenstelsel van gewelven en ruimtes zullen de aanwezige Martelwerktuigen uit de Middeleeuwen dienst doen als decor en voor sommige Sinners de mogelijkheid bieden hiermee te spelen. De Grote Ridderzaal zal gevuld worden met kaarsen, lounge, acts en nog veel meer verrassingen. In deze zaal zullen de DJ’s je verwennen met veel club, groove & trancemuziek van het hoogste niveau. Het feest zal hier zijn hoogtepunt bereiken met een Love-lounge waar meer is toegestaan dan ooit!

De DJ’s voor deze nacht zijn niemand minder dan Peter Woodz, Energy, Eric van Kleef, José, Many Moore alias Miezz! en Jor. Deze artiesten zijn zorgvuldig door Little Sins geselecteerd en hebben ruimschoots ervaring met het draaien en entertainen op ’erotische feesten’. Hierdoor weten ze als geen ander hoe sexy housemusic moet klinken.

De Dresscode zal bestaan uit een zwarte cape of mantel en een masker of oogbedekking met hieronder lingerie. Om klokslag 00.00 uur 's nachts is het toegestaan om je masker te verwijderen en elkaar de verdere nacht (met of zonder masker) beter te leren kennen. Er zal uiterst streng op de dresscode worden toegezien! Iedereen, inclusief crew, acts en DJ's, zullen bijdragen aan een speciale mysterieuze sfeer van deze Eyes Wide SINS 'gathering'! Eyes Wide SINS zal een intieme Little Sins Party worden met een beperkt aantal Sinners. In verband met de ruimte in het Kasteel zal er een slechts een beperkt aantal deze onvergetelijke party kunnen meemaken!!! Dus wees verstandig en boek deze party snel! Check for more details, dresscode, rules, prices and packages www.littlesins.com

"LittleSins.com... Your new Lifestyle!"

19 opmerkingen

leuk dit bericht, en leuk feessie, maar wat is nu de bedoeling hiermee? er zijn geen kaarten meer te bestellen zo verteld de site van LS ;-(
heeft dit bericht ook niet zo veel sin lijkt mij;-)
 
doet me denken aan die film met Tom Cruise
Mooie flyer en een erg gaaf thema (y)
Werkzaam bij Multar
Artiest {SHOWLIST artist 35853, 25881}
vet idee ;)

Komt me wel bekend voor uit een film dat verhaal met naakte dame en maskers :D
We gaan er heen, maar moet je nu met lingerie al over straat lopen ?? Of is er een uitgebreide garderobe ?

Greetzz

Gerfred
laatste aanpassing
Wij zijn ook van de patij, maar wat is het moeilijk om kleding te vinden. Groetjes
Zuchtttttt... klinkt :p:9:p
Vooral die "sexy" Housemusic ;-)
 
2Gerfred: je Cape bedekt de lingerie... of bij jou niet? ;)

Wij tellen de dagen af... Dit wordt DE Party van het jaar!
De film Eyes Wide Open is idd een lekkere opwarmer voor dit feest!
 
wide SHUT bedoel ik! ahum...
 
wel gaaf zo'n party :P
coole film dus zal het wel een colle party worden!
lets go
Heerlijk feestje! Wij zijn er weer bij!
Tot Sins! ;-)
Ben er zeker bij met een leuke club vrienden!
Helemaal klaar ervoor.....
 
Zo.... wij zijn er klaar voor! Vandaag kwam een hele aardige postbode zowel de Cape's als Maskers brengen! :D

Nog 10 nachtjes slapen!!!!!!!!!!!!!!
ook wij alles al in huis...helemaal klaar voor weer een toppertje!!! t ziet er naar uit dat t bijna weer een members only feessie wordt.....super leuk!!
 
wij gaan ook. We hebben er zin in. Alles al in huis..Masker en cape.. het belangrijkste hihi
Ook wij gaan, maskers aanwezig cape onderweg.
Lingerie..................hmmm