Partyflock
 
­ Nederland

Eenendertig, nieuw, fris en verrassend

gepubliceerd door , op
Eenendertig, nieuw, fris en verrassend
18 februari 2006
FeestEenendertig · The last day of the month feeling
Datumdonderdag 23 februari 2006
LocatieNews café Site
Na een overtuigende eerste editie van Eenendertig begin november 2005, is het tijd voor een spectaculair vervolg. ‘Eenendertig’ is een hangout voor mensen die toe zijn aan een bredere kijk op dance. Het is een energieke clubavond waarin uplifting house, live acts en entertainment centraal staan. Daarnaast is het een platform voor talentvolle, creatieve artiesten die op zoek zijn naar exposure.

De tweede editie van dit vernieuwende feest zal donderdag 23 februari worden gehouden in het News café in Groningen.

“Het wordt tijd dat we de horizon binnen het clubcircuit gaan verbreden” aldus Joost Deutekom, een van de initiatiefnemers. “Er gebeuren teveel dezelfde dingen. Daar waar klonen bij mensen (nog) niet mag gebeurt dit bij feesten des te meer. Wij willen hier verandering in brengen door met een nieuwe formule te komen.” Belangrijk onderdeel daarbij zijn talentvolle artiesten die een podium wordt geboden. ‘Eenendertig’ wordt een avond voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit, vernieuwing en creativiteit, maar vooral ook een ongedwongen en gezellig feest voor een breed publiek. “Ik heb een goed gevoel over dit concept en ben ervan overtuigd dat het veel personen zal aantrekken”.

De achterliggende organisatie 23plus8 is sterk in ontwikkeling. Deze jonge dancecrew begint serieuze vormen aan te nemen. Artiesten treden door het hele land op en zijn daarmee erg succesvol. Dat we in de toekomst nog veel van hen zullen horen staat dan ook als een paal boven water, zo meldt Michel Cedee, promotor van de crew. “Het zijn gewoon topartiesten die weten hoe ze een vibe moeten creëren. Het samenspel tussen deze artiesten is adembenemend.”

Vaste acts tijdens ‘Eenendertig’ zijn de artiesten van 23plus8: Joost Caliente ft. Marcussie, Timmid,Compared 2 U We Rock en MC 12 O'Clock. Het niveau van deze acts tijdens de afgelopen editie was al erg hoog. Het is een uitdaging om dit te overtreffen. De acts zijn op elkaar ingespeeld en dat zie je terug. It goes beyond improvisation!! “Ik heb samen met de breakers geoefend wat heeft geleid tot een vette combi, die moet je gewoon zien” aldus Timmid.

Als special act naast de vaste artiesten van 23plus8 zal dit keer Brown Sugar optreden. Dit is een nieuwe band uit Groningen. Zij zullen diverse soulfulle, funky en swingende nummers spelen. Een totale omslag tijdens een dance avond waarbij de vibe in leven zal blijven. De groep bestaat uit leden van over de hele wereld. Dit is dan ook duidelijk terug te horen in de diversiteit van stijlen die Brown Sugar speelt. Juist het combineren van deze verschillende wereld stijlen zonder dat de energie verloren gaat is hun kracht.

5 opmerkingen

goeie instelling 'allround dance'
 
Vorige keer was gezellig..

C2UWR :cheer:
Vet t-shirt!!!!!!

I (l) Groupies
Artiest Timmid
wordt gezellig...
 
Super, jullie hebben dezelfde instelling als wij met Club Junk!

Iets nieuws, moeilijk om mensen te laten wennen aan iets nieuws, maar er zijn wel degelijk mensen aan toe!