Partyflock
 

Wasteland; experience the difference!

gepubliceerd door , op
Wasteland; experience the difference!
17 februari 2006
Zaterdag 25 Maart 2006 is het tijd voor een nieuwe editie van dè ‘Fetish- Fantasy’ Extravaganza, Wasteland. De The Power Zone was in november 2005 wederom het decor voor ‘The Wildest on Earth’. Wegens succes zal Vault Events deze locatie prolongeren als de Wasteland Venue van 25 Maart 2006. De The Power Zone wordt speciaal voor deze editie compleet omgetoverd met behulp van unieke, voor Wasteland ontworpen decors, ‘tableaux vivants’ en totaal gerestylde dungeons. Vault Events heeft besloten tot een aankleding en indeling van haar dungeons, die meer tegemoet komen aan de wensen van de moderne (en veeleisende) party bezoeker. Intiemer, meer controle, aparte play area’s, een voyeur alley en mooier dan ooit.

Wasteland fetish afficionados en kinky party people kunnen op 25 maart uiteraard rekenen op een uniek aanbod van spectaculair ‘on the edge’ top-entertainment, iets waar Wasteland nu al weer 12 jaar lang nummer 1 in is. Originele bondage-shows door het Duitse Rope Art, sadistische taferelen met Lady Isis en Natasha Nox en een adembenemende openingsshow zullen naast vele andere shows en artiesten de drie podia van Wasteland vullen.

Tijdens de nacht zullen er drie verschillende zalen zijn met ieder een eigen sound, echter met allen 1 ding gemeen, sexy beats! Enkele van de Dj’s die hier verantwoordelijk voor zullen zijn Dj Natarcia, DJ Benny Rodrigues, Eric de Man en de eigenzinnige Dj-act Boys ‘R’ Us. De dresscode wordt bewaakt door de nietsontziende rücksichtlose Doorbitches. Een behoorlijke dosis creativiteit en de inspanning om er zo mooi en uniek mogelijk uit te zien worden meer dan gewaardeerd.

Wasteland heeft de afgelopen twee edities in de The Power Zone bewezen haar belofte van vlotte doorstroming bij entree en garderobe waar te maken. Ook op 25 maart zal er al het mogelijke worden gedaan om de doorstroming optimaal te laten verlopen, de garderobe zal daarom wederom worden uitgekocht en er zullen extra beveiligers worden ingehuurd.

Wasteland…experience the difference!

7 opmerkingen

"Wasteland…experience the difference!"

Voor iemand die niet weet waar dit over gaat zal de titel wellicht wat vreemd overkomen.... :D
laatste aanpassing
 
Dat belooft weer een steamy night
Wordt toppie :jaja:
Ja ja duiveltje, weer een beetje ontwaakt?
Heeft zo'n feest nou niet een hoog ouwe (geile) mannen gehalte?
Jong en oud met een hoog geil gehalte! 8)
Heb er ook zin in!