Partyflock
 

Rush Rotterdam verhuist naar eerste zaterdag van de maand

gepubliceerd door , op
Rush Rotterdam verhuist naar eerste zaterdag van de maand
17 februari 2006
Na bijna twee jaar feesten op de vrijdag zal de Rotterdamse editie van Rush in Off_Corso verhuizen naar de eerste zaterdag van de maand. Op 4 maart wordt er op de zaterdag afgetrapt met een primeurtje: een optreden van de Victor Coral Band. Jaja, je leest het goed, Victor Coral Band. Featuring de adembenemende Chrystal Rose welteverstaan. Jaziah komt plaatjes draaien, Nickie Nicole komt mc-en en er is de terugkeer van de immer charmante dj MarYsol. En alsof dat nog niet alles is. Dj’s Cream en The Flexican voorzien de lounge van een lekkere hiphop slash funk smaak.

Het werd weer tijd voor iets nieuws,” zegt Robbert den Haan, de man die Rush naar Rotterdam heeft gehaald. “We hebben nu bijna twee jaar op de vrijdag gezeten, met veel plezier overigens, maar we hadden echt het gevoel dat het tijd werd om weer een nieuw hoofdstuk aan het rush verhaal toe te voegen. Toen we met dit voorstel bij Off_Corso aankwamen werd er enthousiast gereageerd en na wat geschuif in de programmering was de verhuizing naar de eerste zaterdag een feit. Ik heb het altijd al een uitdaging gevonden om een vette zaterdag in mijn hometown neer te zetten en nu is het dan zover. Met het huidige zaterdagavond aanbod in Rotterdam komt lang niet iedereen aan zijn trekken, ondanks dat er meer te doen is dan op vrijdag. Wij willen dit gat op vullen zodat men de maand weer ouderwets lekker kan beginnen met één van Rotterdams verrassendste en gezelligste avonden.

Rush zal vanaf maart iedere eerste zaterdag van de maand terug keren in de Off_Corso met een fijne selectie van de beste house en hiphop / funk dj’s, stylish entertainment, visuele eye candy en natuurlijk een topsfeer. Zet ze alvast maar voor de rest van het jaar in je agenda, want waar Rush op de vrijdag al een te gek feestje was, zal het op de zaterdag alleen nog maar vetter worden!

4 opmerkingen

Leuk! Kan ik ook eindelijk es naar Rush :yes:
 
want waar Rush op de vrijdag al een te gek feestje was, zal het op de zaterdag alleen nog maar vetter worden!

Dat weet ik wel zeker!!!!!
Uitspraak van **Merel** op vrijdag 17 februari 2006 om 15:07:
Leuk! Kan ik ook eindelijk es naar Rush :yes:

same here :jaja: