Partyflock
 
­ Nederland

HARD Groove

anoniem gepubliceerd op
Wederom zal in de Groove, Maandereind 53 in Ede, een HardGroove feest georganiseerd gaan worden. Datum voor dit feest is 20 december aanstaande van 22.00-04.00 uur. Entreekosten bedragen 5 euro.

De vorige edities van HARDGroove feesten hebben bewezen dat er op dit moment veel animo is voor feesten met de nadruk op de harde stijlen. De Dj' s die draaien op de feesten draaien voornamelijk Hardtrance, hardhouse, techno en hardcore. Reden van het geven van deze feesten is het vervullen van de (muziek)wensen voor een publiek dat op dit moment niet bedient wordt door het huidige aanbod van cafe' s en discotheken.

Evenals de vorige edities zullen DJ Fuser (resident Hardest), DJ Evert en DJ Divide in de lineup staan. Bovendien zal, net als de eerdere editie van HardGroove, Isaac Fawkes wederom komen draaien.Als Gastdj is deze keer gekozen voor Dj The Guard. Deze dj is bekend op het MOH-Label als The Gatekeeper, heeft op vele (underground) feesten gedraaid en releases uitgebracht op Hatix en Wired recordlabel.

Draaitijden en stijlen van de dj' s zijn:
DJ Divide (techno/techhouse): 22.00-23.00
DJ Evert (Hardtrance/hardhouse): 23.00-00.30
DJ Isaac Fawkes (Techno) :00.30-02.00
Dj Fuser vs Dj The Guard (Hardcore): 02.00-04.00

Voor meer informatie over de Hardgroovefeesten, www.hardest.nl

2 opmerkingen

 
Artiest Fuser
zeker komen mensen!!
 
je speelt in op de ontwikkelingen in de maatschappij (verharding ) :-)