Partyflock
 
­ Nederland

Confusion

gepubliceerd door , op
Confusion
13 september 2005
Vrijdag 16 September staat voor de 2e keer in de geschiedenis het feest Confusion op de planning, georganiseerd door Confusion Events, een relatief jonge organisatie. Deze keer wordt het feest gehouden in de De Kikvorsch in Altforst. Met de oprichting van Confusion-events in 2004 werd er al direct een spetterend 1e Confusion feest gegeven in de Spijker / de Wolk in Nijmegen op 9 April 2004. Doordat de eerste editie van Confusion een denderend succes was houdt Confusion Events dit jaar de vervolg editie van de eerste Confusion, wel in de Kikvorsch te Altforst.

Confusion Events weet ook deze keer weer een goede line-up neer te zetten, zoniet een betere en uitgebreidere, voor een betrekkelijk lage entree prijs. Op 16 september zal er gebruik worden gemaakt van 2 zalen in de De Kikvorsch. In zaal 1, de hoofdzaal (beneden), zal de gehele avond hardcore gedraaid worden en in zaal 2 (boven) is gekozen voor Jumpstyle, Hardstyle en Early Rave.

Voor de 1e zaal heeft de organisatie van Confusion Events de volgende DJ’s uitgenodigd, we zetten ze even op een rijtje:
- Outblast, de man achter het gehele Masters of Hardcore gebeuren die de laatste tijd flink in de spotlight staat, en natuurlijk heeft gestaan. Deze man zal in zijn DJ set laten zien waar zijn hardcore voor staat en hij zal ook zeker the Beast Unleashen.
- Endymion, twee mannen die gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor Enzyme Records, met het enorme succes van de laatste tijd en natuurlijk ook tijden ervoor, denk maar eens aan bijvoorbeeld het toon zettende Supreme Intelligence, zullen zij ervoor zorgen dat het Enzymen virus op het publiek losgelaten wordt, verwacht een spectrum aan stijlen, a Gathering of Styles.
- Partyraiser, een man van alsmaar groeiende populairiteit, deze man heeft de laatste tijd zijn naam neergezet in de scène, iedereen weet waar hij voor staat: raggen en nog eens raggen, en natuurlijk een flinke pot scratchen. Na een succesvolle EP op Hellbound Records en natuurlijk meer te komen, zal deze man ook op Confusion eens flink uit de naad gaan! Partyraiser zal deze avond ook gaan afsluiten, dus dat wordt een nog knallender einde. Zorg dus dat je dit niet mist! Tevens zullen Affix, Teaser en Sagem deze grootheden bijstaan en samen met hen voor een geweldig feest zorgen zodat het er een wordt om niet
te vergeten!

In zaal 2 zullen Playboyz een fantastisch jump setje neerzetten. Playboyz zijn bekend van hun spetterende releases volume 1 en volume 2. Deze 2 mannen zijn ook vaak in België te vinden. Equinoxx feat. LunaTick, resident XXlerator van the MatriXX, zal in deze zaal gaan afsluiten met Early Rave. Daarnaast zullen in deze zaal ook DJ’s Devon K., Jones en XTR ervoor zorgen dat er in deze zaal een flinke dosis hardstyle, jumpstyle en early rave los gelaten wordt op de party people!

Deze avond zal gehost worden door MC Apster en MC LunaTick, twee geweldige MC’s die ervoor zullen zorgen dat het publiek flink opgezweept wordt en iedereen met spierpijn naar huis gaat van het hakkuh, stampen, raggen of hoe je het ook wilt noemen!

Het feest zal plaatsvinden van 22:00 tot 05:00 uur in de Kikvorsch te Altforst dus, gelegen in het dorpje Altvorst in het land van Maas en Waal in de buurt van Druten (in de buurt van Nijmegen). Om zoeken te voorkomen kun je het beste even een routeplanner gebruiken als http://www.map24.nl en het adres Sluissewal 21 te Altforst ingeven.

Omdat er toch wel veel mensen vroegen of er een bus van Nijmegen naar de Kikvorsch zou kunnen komen, hebben we besloten om het toch maar te doen. Op 16 september zal er om 22:30 uur bij het centraal station van Nijmegen (Mercure Hotel) een bus vertrekken richting confusion @ kikvorsch. Alleen moet je dan wel van te voren reserveren. Dit kan tot en met donderdag 15 september. Dit doe je door naar 1 van deze nummers te bellen: 0487-595602 (kikvorsch, alleen tijdens kantooruren) 0624951176 (confusion evens)

De bussen zullen rond 4.15 uur terug gaan Dus voor de mensen die niet met de auto kunnen komen is dit een prima idee. Maar wees er snel bij want vol=vol! Verder zullen de bussen de standaard routes gaan rijden die ze normaal ook doen.

De entree voor het feest van Confusion bedraagt 10 euro. Voor de mensen in de omgeving van de De Kikvorsch te Altforst zullen deze avond speciaal de bussen van de Kikvorsch rijden om mensen op te halen en weer veilig naar huis te brengen. De bustijden staan op www.kikvorsch.nl.

Voor meer informatie kan de website van Confusion Events, www.confusion-events.nl en de site van de Kikvorsch, www.kikvorsch.nl, geraadpleegd worden en wij hopen jullie allemaal terug te zien op vrijdag 16 september in de De Kikvorsch te Altforst!

34 opmerkingen

Wederom niet verkeerd, maar weer op vrijdag en dan moet ik werken:S
Joehooeeww :bounce:
outblast en devon k. :P , wordt beuqe dus!!
 
"...en wij hopen jullie allemaal terug te zien op vrijdag 16 september in de Starlight te Altforst!"
is een foutje.
Maar ik ga zeker wel ff kijken :D
Ff weer eens een kijkkie nemen in de kik!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 13 september 2005 om 18:43:
"...en wij hopen jullie allemaal terug te zien op vrijdag 16 september in de Starlight te Altforst!"


wordt veranderd;)
 
Artiest {SHOWLIST artist 22202, 44097}
Ik kom ook een biertje drinken
1tje luuk? ;)
 
Moet rijden :P
woehoe :woopwoop::cheer::woopwoop:

twee geweldige MC’s die ervoor zullen zorgen dat het publiek flink opgezweept wordt en iedereen met spierpijn naar huis gaat van het hakkuh, stampen, raggen of hoe je het ook wilt noemen!


Stampen met je donder, als of je leven er vanaf hangt :[
knalluh als een gek en flink stampuh
zowaar weeres kijken @ kikv. damn memories :)
Ben benieuwd!
Deze doen we aan vrijdag !
hehe dan drink ik de bier die jij normaal wel drinkt er wel bij luuk al denk ik niet dat ik dat overleef :p
laatste aanpassing
Werkzaam bij Confusion Events
Artiest {SHOWLIST artist 75748, 16530, 23796}
ja kloib altijd proberen he!! ik heb er zin in:D time table staat trouwens gewoon in de agenda:D
jajaja, wordt lekker!!!
 
Equinoxx & Jones :D

:respect:

Is er al een timetable bekend??

edit: te snel gelezen, timetable al gevonden :$
laatste aanpassing
yeah een keertje de kikvorsch :/
al keiii lang niet geweest :D
respect voor michaaa :D
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 518, 2502}
(y)
geldloos:S :nocheer:
Artiest SummA
Kikvorsch ? lol

daar kwamen we ruim 10 jaar geleden al om te hakken :D

vette sjit :P
 
Heb dr zin in gek!!
ziet er opzich wel relaxed uit..
alleen waarom zijn veel van die feesten op vrijdag
veel mensen moeten op de zaterdag voetballen of een andere sport beoefenen, beter dat ze het op een zaterdag doen..
ach gewoon lekker doorknallen he;) je bent toch geen watje he:P:D
 
Leuk feest was het!