Partyflock
 

KalverTrancePromotions presents Eruption

gepubliceerd door , op
KalverTrancePromotions presents Eruption
18 juli 2005
De uit Kalverdijk en Warmenhuizen afkomstige Dance organisatie KalverTrancePromotions organiseert Za 30 juli a.s. wederom een knallende Trance party in de De Ooievaar te Warmenhuizen. Na 5 zeer succesvolle feesten als : The Hofparade, Impils, KalverTranceValley, eXoTiCa en Trance Azion (voor giro 555) is het dit keer tijd voor een echte beuk editie, met de veelzeggende naam: ERUPTION !!!Wat staat voor ( vulkaan ) uitbarsting. De KTP vond dit een toepasselijke naam, want ze gaan de ruimschoots geïsoleerde De Ooievaar op z’n grondvesten laten schudden. De organisatie wil net zoals hun eerdere edities gewoon weer het lokale talent de kans geven, om deze opdracht waar te maken, en het zeer kritische house publiek te laten horen zien waar ze voor staan.

De kick-off van ERUPTION vindt plaats om 21.00 en is het de beurt aan Dj Lenny Payne om de eerste 2 uur de vulkaan te laten dampen,en borrelen. Deze uit Kalverdijk afkomstige Dj had 3,5 jaar geleden, na 14 jaar te hebben gedrumd bij verschillende rockbandjes, zijn 10 delige drumkit ingeruild voor een dj set. Hij vond het tijd om als dj zijn muzikale hobby voort te zetten. Het probleem van Lenny Payne is dat hij van alle stijlen houdt, van Progressive, Trance en Techno, tot Hardtrance, Hardstyle en Hardcore. Maar ook nog steeds van rock en metal. Voor het feest van ERUPTION doet hij het “rustig “aan,en zal als eerste dj deze avond beginnen met lekkere Progressive, opbouwend naar de stevige trance, en techno. Ook zal hij een paar nummers live worden bijgestaan door de uit Warmenhuizen afkomstige rockgitarist: Hans vd Berg.

Dan is vanaf 23.00 de beurt aan Dj Rich om verder bouwend op de beats en klanken van de stevigere Trance en Hardtrance het publiek mee te nemen op een reis door tijd en ruimte. Dj Rich is al vanaf de Hofparade in 1998 betrokken bij alle feesten van KTP. Hij draait al 10 jaar en heeft al eerder samen met Dj Spider, een knallende set weggeven in de De Ooievaar een paar jaar geleden,en Spider er zo goed als zeker uitgedraaid die avond. Hij heeft al toegezegd een zeer stevige set te zullen gaan draaien,en daarbij niet te schuwen z’n Hardtrance en Hardhouse platen door de speakers te laten beuken.

Om de Eruption compleet te maken heeft de KTP de hulp ingeroepen van oudgediende en lokale topper: Dj_ Mouse. Deze uit Tuitjenhorn afkomstige dj staat ook al 10 jaar achter the decks, en heeft een behoorlijk cv opgebouwd in de jaren. Naast dat hij op bijna alle feesten van de KTP heeft gestaan, heeft hij ook op Bladerunner, Northlight, zeer exclusieve villaparty’s in Dronten en vele andere feesten gedraaid. Sinds een jaar is hij ook aan ’t produceren geslagen,en we moeten zeggen dat er zeer veelbelovende Trance en Techno producties tussen zitten, waarvan hij er zeker een paar ten gehore zullen brengen tijdens z’n afsluitende set. De KTP kijkt zeer uit naar de set van Dj_Mouse want hij zegt dat ie heel wat in petto heeft. En er alles aan zal doen om de vulkaan d.m.v de beste Trance en Techno compleet uit te zullen laten barsten.

Deze hele avond zal worden ondersteund door een uit Amsterdam speciaal ingevlogen VJ genaamd Zenthar. Recht tegenover de dj-booth zal een zeer groot beeldscherm verrijzen,waarop tijdens de knallende beats van de dj’s ,de beste en mooiste Trance Visuals worden geprojecteerd. De organisatie heeft Zenthar ontmoet en beleeft tijdens een avondje stappen in de Panama, waar hij aan het werk was voor Dj Tiësto. Ze hebben hier gelijk doen besluiten deze man te boeken voor Eruption waar hij de gehele avond alles in het werk zal stellen het aanwezige publiek van de ene in de andere verbazing te laten vallen. Ook zal hij rondgaan met een camera waarbij het dansende publiek direct op het beeldscherm wordt geprojecteerd.

Naast het feit dat de organisatie een vj heeft ingehuurd om de Eruptie visueel compleet te laten maken, zal de De Ooievaar door Marielle Oosterhuis worden aangekleed in een letterlijk en figuurlijk SCHITTERENDE entourage, die de spiegelbollen en roboscans super laten reflecteren. Als het publiek de Eruptie even niet meer aankan, is er mogelijkheid om in de naast gelegen zaal te genieten van de films die op de eerdere feesten van de KTP geschoten zijn.
Deze zullen tevens op een groot beeldscherm worden afgedraaid, na een stemming hier op de partyflock, is er uit gekomen dat IMPILS rond middernacht zal worden vertoond.

Er zijn geen kaarten in de voorverkoop,want ’t is gewoon € 10,- betalen aan de deur,waarna diegene een stempel krijgt als bewijs. We hopen dat de KTP weer een zeer knallend en beukend feest zal neerzetten,en dat die weer de boeken in kan gaan als “legendarisch”,en zullen zeggen: Tot ERUPTION !!!!

15 opmerkingen

 
door een uit Amsterdam speciaal ingevlogen VJ
:jaja:

jammer dat het zo ver is, had die vj wel is willen zien werken.... altijd cool.
 
Geinig hoor Boekel...whaha....misschien als afterparty vanuit Dominator! :yes:
KTP for ever

Northlight
18-09-2005 (zondag Tuitjenhorn kermis)
check me profiel
of

http://www.geocities.com/northlight_outdoor/index.html
 
Artiest Max Output
moek zkr wel heen
hey boekel ouwe pik lekker gedaan hoor!!!

succes ouwe mzzzls

ps: doe je het nog wel eens
Ik ben erg benieuwd of alle beloftes waargemaakt kunnen worden. Zeker een potentiele Afterparty voor Dominator. :vaag:

Laterzz
We komen toch maar ff een koppie halen... een mooie afsluiting zo na Dominator!!
Huh hahah is hier zelfs ook een nieuwsbericht van?
Marielle en Marco en rest! jullie doen het (y) toppie!!
Ik ben zeker aanwezig volgende week en heb er zin in!!
Zaterdag gaan we knallen !!!! Deze week is opbouwweek en de laatste platen selecteren en branden.
Een druk druk druk weekkie,maar we hebben veel te doen,want we gaan een serieus goed ktp feest geven,wat de mensen van ons gewend zijn.

tot zaterdag iedereen !!!

gr Marco Boekel
gewoon komme de djs zijn misschien niet super bekend maar dat is het juist! there deffinetly gonna rock the whooollleeee place!
 
ja zaterdag word een top feest!!
dus kom iedereen


groetjes marielle
was een top feessie,wanneer kan ik weer komen ????

Gr Lenny Payne.

Bovendien ga ik dan echt in mijn eigen stijl 't dak eraf rossen !!!
Met eruption speelde ik nog een beetje op safe.
Dan zal ik de volgende keer mijn helm opdoen Marco!!