Partyflock
 
­ Nederland

Technoa gaat gewoon door

gepubliceerd door , op
Technoa gaat gewoon door
23 juni 2005
Het techno evenement Technoa van vrijdag 1 juli a.s., georganiseerd door The Concern en NDC1, gaat gewoon door. Ondanks de berichtgeving over club Noa in de diverse media kan het evenement in aangepaste vorm plaatsvinden.

Donderdagochtend 30 juni heeft er zich een incident voorgedaan in het aangrenzende Noa del sol. Deze ruimte is daardoor onbruikbaar geworden, de rest van Club Noa echter niet. Hierdoor zal de line up van Noa del sol verplaatst worden naar de Basement van Club Noa. Hier zullen de residents van beide organisaties de line up compleet maken.

Om de bezoeker tegemoet te komen bieden de organisaties een compensatie aan op de entreeprijs. De entree zal voor een ieder 12,50 euro bedragen en bezoekers die hun kaart in de voorverkoop hebben gekocht kunnen hun ticketfee terugkrijgen aan de kassa van club Noa.

De line up zal er hierdoor als volgt komen uit te zien:
Mainstage // Essential Element
22:00-23:00 Bermuda B
23:00-00:00 Miss Melera
00:00-01:00 Verdine Bel
01:00-02:00 Darko Esser
02:00-03:00 Darko Esser vs. Benny Rodrigues (exclusive back2back)
03:00-04:00 Benny Rodrigues
04:00-05:00 Xanno Gallois
05:00-06:00 Noes
Basement // Eclectic Lounge vs. Pounding Acceleration
22:00-00:00 Jort & Rohbadobh
00:00-01:00 Mark Boon
01:00-02:00 Technymph
02:00-03:00 Hanz vs. Demay
03:00-04:00 Wietze Young vs. Phat Wax
04:00-05:00 Moore vs. Orpheus

De organisaties achter Technoa willen benadrukken dat het incident niet de sluiting van Club Noa tot gevolg heeft, zoals dergelijke media berichtten.
Het is betreurenswaardig dat men totaal aan het feit voorbij gaat dat er huisvredebreuk, een strafbaar feit, is gepleegd in Noa del Sol en dat los staat van Club Noa zelf. Deze opinie gaat ten koste van de inzet van menig organisatie in Club Noa. Club Noa blijft daarom gewoon geopend en alle geplande feesten van andere organisaties en Club Noa zelf vinden gewoon doorgang.

Club Noa bevindt zich op de Nieuwestad 63-65 te Leeuwarden en zal geopend zijn van 22:00 – 06:00 uur.

35 opmerkingen

 
Jah man niet normaal!!!

Ach gelukkig blijft Club Noa wel open! Das toch het vetst... :bounce:
 
(Y)
beter!! dan zijn we er gewoon straks!!! :bounce::bounce::bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2748, 769}
Artiest {SHOWLIST artist 35299, 42175, 8280}
Succes met Technoa mensen!!! Kan er helaas niet bij zijn.
Top Patrick!Succes ...
Ik weet zelf weinig van de situatie af maar als ik moet geloven wat er in het andere artikel staat is het niet betalen van je schulden ook strafbaar en vind ik dit soort uitspraken:

Het is betreurenswaardig dat men totaal aan het feit voorbij gaat dat er huisvredebreuk, een strafbaar feit, is gepleegd in Noa del Sol


ronduit belachelijk, die mensen die hun spullen zijn komen halen staan (als ik het andere artikel moet geloven) volledig in hun recht.
laatste aanpassing
Boeiend?! Ga daar maar over discusseren in het topic wat daarvoor bedoeld is! Dit gaat over Technoa...
Uitspraak van H2TB! op vrijdag 1 juli 2005 om 08:56:
Ik weet zelf weinig van de situatie af maar als ik moet geloven wat er in het andere artikel staat is het niet betalen van je schulden ook strafbaar en vind ik dit soort uitspraken:


Het is betreurenswaardig dat men totaal aan het feit voorbij gaat dat er huisvredebreuk, een strafbaar feit, is gepleegd in Noa del Sol


ronduit belachelijk, die mensen die hun spullen zijn komen halen staan (als ik het andere artikel moet geloven) volledig in hun recht.


Maar daar heb jij blijkbaar geen verstand van :)
Ook al sta jij een miljoen bij mij schuld ik heb niet het recht om zomaar onaangekondigd mijn spullen/geld whatever te halen.


Maar eh ontopic
veel succes mensen, leuke line up en het gaat vast een succes worden
 
Uitspraak van H2TB! op vrijdag 1 juli 2005 om 08:56:
ronduit belachelijk, die mensen die hun spullen zijn komen halen staan (als ik het andere artikel moet geloven) volledig in hun recht.laatste aanpassing: 1 juli 2005 08:58


nee, dat staan ze niet. zou een mooie boel worden als bedrijven gewoon bij andere bedrijven naar binnen wandelen om de boel leeg te halen wanneer een factuur niet betaald is. daar heb je nog altijd juridische middelen voor!

on-topic: ben blij dat het doorgaat en heb er dan ok zekers zin in vanavond! lekkere pre-party voor awakenings morgen :D
laatste aanpassing
 
gelukkig dat Noa niet failliet is, hopelijk blijft het ook nog een tijd, was net zo leuk daar :D

Je kunt idd niet zomaar de boel leeg komen halen, daar hebben we wel rechtsmatige middelen voor in ons land ;)
:gaap:
 
Artiest Trunkz
Discusseer maar even verder in het andere nieuwsbericht!

Veel succes vanavond! :flower:
 
Artiest The Outsider
Mannen maak er toch een lekkere beeste bende van.
Ik kan er jammer genoeg niet bijzijn maar ik hoop dat julli net zo goed scoren als vorige edities!!

Greetz The Outsider :)
 
Whoehoe, party vanaaf :yes:
zal lekker krap worden daar...maar ja had marco maar alles beter moeten regelen...
Laat me reactie ff aan passen, met "in hun recht" reflecteerde ik eigelijk me eigen mening dus ik vind dat ze in mijn ogen voldedig in hun recht staan
2 Hardcore2ThaBone: je aanpassing is nu duidelijk (y) Zullen we ons dan nu opmaken voor hetgeen we al een aantal weken naartoe aan het werken waren? Mooi bedankt :) Weer on topic en technoën vanavond!!
 
Yep, lekker los gaan vanavond :D (en morgen natuurlijk, maar dat is niet on-topic ;))
laatste aanpassing
Benny en Darko B2B...:-D
We gaan er vanavond lekker tegen aan en het wordt zekers weer een gezellige nacht vol TECHNO en gezeliige party people :BOUNCE: :BOUNCE:
Suc6 iig Patrick!
Artiest E-jay
100% aanwezig!!!
we gaan ervoor !!!
Succes vanavond kim! :D Zet een lekker setje neer voor de binnenkomers! :P
 
nu maar hopen dat club noa open blijft, hebben we een keer een mooie tent in leeuwarden hebben we dit weer, kom wel ff kijken vanavond !!
 
ben ook zeker aanwezig vanaaf!Good luck!
Ga zo die kant op!
Club Noa op rand faillissement, Heineken legt beslag

Bierbrouwer Heineken heeft vanmorgen een poging gedaan beslag te leggen op een deel van het inventaris van Club Noa aan de Nieuwestad in Leeuwarden. De club zou in gebreke zijn gebleven bij het afbetalen van investeringen, die werden gefinancierd door de brouwer.

Tijdens het openen van het terras drongen medewerkers van de brouwerij de club binnen. Diverse apparatuur werd met auto’s afgevoerd. Ook medewerkers van schuldeiser Lautenbach deden dat. Marco Braam, uitbater van Noa, belde daarop de politie. Die kwam, maar concludeerde dat het om een civielrechtelijke kwestie ging en greep niet in. Club Noa, voorheen Vat 69, lijkt nu te balanceren op het randje van een faillissement.
 
whatever..
hoe was het feestje ? :)
Artiest Ruiz
De 200 a 240 mensen die zijn geweest hebben het naar hun zin gehad hoop ik...

Verder wel kewle sets gehooord van Mark Boon/Darko Solo/Darko Vs Benny/Benny Solo/Xanno/Melera/Bermuda/Technymph/Jort met de laptop scratch, Guys & Girls Thx 4 da Input!!

DJ Noes in het speciaal bedankt voor het begrip. Hij kwam niet meer aan draaien toe terwijl ie zo'n eind had gereden uit Tilburg.