Partyflock
 

The Latest news from Sound of Sunday

gepubliceerd door , op
The Latest news from Sound of Sunday
16 mei 2005
FeestS.O.S. · Sound of Sunday
Datumzondag 29 mei 2005
LocatieHemkade
Sound of Sunday heeft voor de komende tijd een aantal mooie feesten op het programma staan. Allereerst zondag 29 mei op de thuisbasis in De Hemkade met, oa: DJ Eric van Kleef van Slam Fm welke naast DJ op deze S.O.S ook Mc is met daarbij ook nog, DJ José, The Freak, Spider & Artento Divini. Welke je deze zondag met hun set tot het uiterste zullen verleiden om vooral niet stil te blijven staan, gezien hun reputatie zal ze dat deze zondag ongetwijfeld gaan lukken.

Dan zondag 26 juni, Sound Of Sunday verhuist voor een speciale editie naar het strand van Kijkduin. Beachclub Vida Bonita zal voor de eerste keer het decor voor S.O.S on the Beach. Op deze toplocatie zal je tijdens een mooie zonsondergang in zee en met je voetjes in het zand kunnen genieten van onder andere Randy Katana, Secret Simba, E Craig & Eric van Kleef. Voor deze speciale editie van S.O.S en zullen er ook kaarten in de vvk verkrijgbaar zijn. Over eventuele regen hoef je niet in te zitten want Vida Bonita wordt geheel overdekt en evt verwarmd.

Vervolgens wordt de reis op zondag 17 juli voortgezet richting Almere waar je S.O.S kan vinden op het Free Festival. Dit festival wat 6 jaar geleden begon als een klein feestje, waarbij de deejays vanuit een vrachtwagen het publiek vermaakten. Is tegenwoordig uitgegroeid tot een volwaardig dance festival, met voor dit jaar voor het eerst twee area`s waarbij de tweede area geheel gehost zal worden door S.O.S, met oa DJ José, [dj=2308]{Artiest met ID 2308 bestaat niet!}, Jurgen, Melvin, Artento Divini, Secret Simba. MC Pryme & MC Da Silva.

En tot slot na het Free Festival speciaal voor de liefhebbers vanaf 22.30 nog een extra Afterparty. in De Hemkade. S.O.S. geeft daar de officiële Afterparty van het Free Festival met oa Melvin, [dj=2308]{Artiest met ID 2308 bestaat niet!}, Jurgen, Artento Divini, José & nog een Special Guest, welke je tot in de vroege uurtjes zullen trakteren op hun visie van `The best in house music from the classics to the latest’

Check for more info www.sound-of-sunday.nl

15 opmerkingen

opzich wel leuk!!
laatste aanpassing door een beheerder
toch maar een keertje kijken daar !!
s.o.s een feestje apart........
 
Wordt voorgezet in Almere??
Kweet niet maar ik woon daar en ik ging vorig jaar na het free festival en die patsers bij de deur trekken die hekken omver en daardoor laat de politie je gewoon een uur langer wachten.
Geloog mij nou maar, wil je naar het free festival? Reken maar een rij van anderhalf uur :(
Line-up ziet er wel vet uit!
sos is altijd zooooooooooo heerlijk en gezellig en super relaxde mensen!! :yes:
ik vind t altijd (y)
 
altijd gezellig daar whoehaaaaaaaaaaa
Vorige keer was zeker gezellig :)
 
Schijf mij maar in :)
 
Beachclub Vida Bonita spreekt mij wel erg aan. Maar dan moet 't natuurlijk wel lekker weer zijn. Met Randy Katana en E-Craig gaat 't dan super chill worden.
SOS super gezellig altijd (Y)
ben er bij :yes:
26 juni ben ik er bij :yes:
lijkt me superrelaxed.. SoS @ the beach
Volgende week zondag! Ik ben er weer een keertje bij!!!Sfeer is altijd erg relaxxt..:jaja:(Y):D
ben er ook weer bij zondag 29 mei super gezellie (y) :bounce: :yes:
:yes: TOT VANMIDDAG :yes: