Partyflock
 

Barbie en DJ Marcello bij CluBBack

gepubliceerd door , op
Barbie en DJ Marcello bij CluBBack
3 mei 2005
FeestBlingBling · CluBBack Barbie
Datumzaterdag 4 juni 2005
LocatieDe Waakzaamheid
Blingbling’s CluBBack staat op zaterdag 4 juni in De Waakzaamheid niet alleen in het teken van muziek uit vervlogen tijden maar ook het thema deze keer is voor velen onder ons herkenbaar uit onze jeugdjaren. Het thema is namelijk Barbie en vooral de meisjes zullen vroeger vele uren met deze bekendste pop hebben gespeeld. Om het gezellig te maken voor Barbie heeft Blingbling op het podium haar huis laten nabouwen op ware grootte. Dit betekent dat de Dj’s deze avond voor het raam bij Barbie in de keuken hun platen draaien. Verder zal er natuurlijk in de zaal ook veel aan Barbie stijl terug te vinden zijn, maar dat zie je op 4 juni wel. Barbie heeft al contact gehad met Blingbling en die heeft kenbaar gemaakt dat ze het leuk zou vinden als iedereen in Barbie en Ken stijl bij haar langs komt op 4 juni.

Het is alweer de zevende uitvoering van CluBBack in De Waakzaamheid en dat het concept staat als een huis is wel duidelijk. De laatste keer in maart met als thema Copacabana met danseressen, palmbomen, hangmatten en confetti om er een exotisch feest van te maken werd door velen als de beste uitvoering van CluBBack tot nu toe ervaren. De thema’s zijn dus zeer belangrijk voor Blingbling om er een geslaagd feest van te maken. Het is iedere keer weer een uitdaging om een apart thema te verzinnen voor de gasten en dat is tot nu toe iedere keer weer gelukt. Deze keer dus Barbie een superthema voor de crea’s met hun kleding onder het uitgaanspubliek. Barbie en Ken zijn door de jaren heen uitgedost in talloze outfits en dat zal op 4 juni bij CluBBack vast en zeker wel te aanschouwen zijn. Want de bezoekers helpen met hun kleding waar soms heel veel werk in zit altijd mee om de thema’s optimaal tot hun recht te laten komen.

Iedere editie wordt zeer goed bezocht en is soms zelfs uitverkocht zonder dat de organisatie afhankelijk is van Dj’s met “naam”. De sfeer en de uitstraling in de vorm van decoratie blijkt dus nog steeds een beproefd middel te zijn om een club vol te laten stromen. Eens in de zoveel tijd komt er echter een Guest Dj CluBBack met een bezoek vereren als extraatje voor het publiek en na Real El Canario en Erick E is het nu de beurt aan de man die De Waakzaamheid ongeveer 15 jaar terug op de danskaart van Nederland heeft gezet. Het is dan ook 1 van de Dj’s die ook niet kan ontbreken voor een Guest optreden in deze locatie bij CluBBack.

Dj Marcello komt namelijk na vele jaren weer terug op zijn vertrouwde stek van begin jaren 90. In het begin van de House opkomst was hij namelijk de spil waar het allemaal om draaide in De Waakie. Bijna iedere zaterdag was hij hier te vinden als Resident en draaide hij solo of met andere Dj’s zoals 192), 180, Ronald Molendijk of Derrick May om er maar een paar te noemen. Of het nu Night Of The Proms, Marcello Solo, The Shit Party, de Punica Oase, oud en nieuw of de Extaco actie met de spaarzegels voor drank was, wekelijks ging het dak er af in de uitverkochte club in Koog a/d Zaan. Voor alle feestvierder die nog eenmaal terug willen naar deze tijd is dit de kans om Marcello aan het werk te zien in de enige nog overgebleven locatie die nog over is uit deze muzikale periode. De Roxy en de It zijn immers verleden tijd, dus is eigenlijk De Waak de laatste plek waar House Classics nog echt tot hun recht komen en die de sfeer van toen weer doet herleven. Omdat de CluBBack feesten een combinatie is tussen de House en R&B classics zal Marcello deze avond een unieke set gaan neerzetten en zal hij beginnen met Disco, Swingbeat en Hiphop krakers van eind jaren 80 om af te sluiten met de House Classics die vele jaren terug al door deze zaal beukten.

Naast Marcello zijn ook de Resident Dj’s Huit en Rodney Williams weer aanwezig om te komen vlammen. Introductie van deze Dj’s is voor de vaste bezoekers van CluBBack niet meer nodig maar voor de onwetenden, Huit is in het bezit van een indrukwekkende platenkoffer met House Classics en Rodney Williams bezit zo een zelfde koffer maar dan vol met R&B Classics. De andere Guest Dj bij deze CluBBack is Jeffrey Bakker die de vorige keer afsloot met een heerlijk pompende set, en in de 2e zaal draaien de vertrouwde gezichten DJerome en Arno Vermaas die weer terugkeert na een keer uitgeleend te zijn aan Reunited. De presentatie is wederom in vertrouwde handen van Host MC R@yden die de laatste editie meermalen een opzwepende factor was met zijn MC werk.

CluBBack begint zoals altijd om 23.00 en stopt pas om 05.30 en kaarten zijn in de voorverkoop € 10, - en aan de deur € 12. Kijk voor meer informatie over de Dj’s, tafelreserveringen, voorverkoop adressen en alle andere informatie op www.blingbling.nl.

8 opmerkingen

 
met echte barbies???:O :kwijl:
laatste aanpassing
Coole flyer alleszins ma het zijn geen echte barbie zo te zien... :)
 
juist:P
Artiest {SHOWLIST artist 21901, 78274}
komt barbie met of zonder ken?
 
Hahaha...betrapt! :)
 
:yes: aanwezig :yes: aanwezig :yes:
ma het zijn geen echte barbie zo te zien...
deze zijn mooier ;) whuhahaha
laatste aanpassing